Kecsap: Borderlands, Empire of Light, Ticket to Paradise, Guardians of the Galaxy Vol 3., Goodnight Mommy, Bodies, Bodies, Bodies, House Party, Saw, Killers of the Flower Moon, Saw, Are You There God? It’s Me, Margaret, Black Adam, Steven Spielberg

A Borderlands producere kimondta: a film és a játék nem egy univerzum. A karakterek és a többi az eredetihez hasonlító, de a történetek kevésbé ragaszkodnak majd az alapanyaghoz. “The Borderlands Cinematic Universe is not identical to the Borderlands Videogame Universe. We are authentic to characters, tone and style, but allow for independent storylines. The mediums are not the same, so the content should not be bound to the same rules.”

Sam Mendes következő filmje az Empire of Light lesz, úgy néz ki Olivia Colman szereplésével. Egy angliai mozi körül játszódó romantikus film.

A Geroge Cloone és Julia Robertses Ticket to Paradise végül 2022-es bemutató időpontot kapott.

James Gunn azt mondja, hogy a preproduction már ezerrel megy a Guardians of the Galaxy Vol 3. körül.

A Matt Sobel által rendezendő Goodnight Mommy horror remake-be Naomi Watts érkezett főszereplőnek. Egy ikerpár a bekötözött arcú anyjával kell töltse az idejét, és azt kezdik hinni, hogy nem az igazi anyjuk van a kötések alatt.

Az A24 filmjében, a Bodies, Bodies, Bodies-ban Amandla Stenberg & Maria Bakalova lesz a főszereplő. Halina Reijn (Instinct) rendezi, és elvileg egy titkos slasher filmről van szó.

Érkezik a tini bulizós filmek alapvetésének, a House Partynak a rebootja, méghozzá Jorge Lendeborg Jr. és Tosin Cole főszereplésével.

A mozis Saw univerzumos Spiral mellé érkezik az Saw unrated változata 4k-ban blu-rayen.

Bővült a Killers of the Flower Moon szereplőgárdája: William Belleau, Louis Cancelmi, Jason Isbell & Sturgill Simpson.

A Twisted Pictures már tervezi a következő Saw filmet, egyelőre Saw X a címe.

Alakul az Are You There God? It’s Me, Margaret adaptálása, amiben Benny Safdie lesz a főszereplő apja, míg a lányt Abby Ryder Fortson alakítja. A rendező Kelly Fremon Craig (The Edge of Seventeen) és egy hatodikos lányról aki mindent megkérdőjelez az életben.

James Cusati is megjött a Black Adambe. Nem fedték fel kit alakít majd.

A Steven Spielberg által rendezett, gyerekkorán alapuló filmben Paul Dano alakítja majd az apját.

Mark Romanek újra horrort rendez, a Mother Landet a Lionsgatenek. Egy családról szól, akiket egy gonosz szellem évek óta kísért, de az egyik gyerekük megkérdőjelezi a létezését.

12 hozzászólás a “Kecsap: Borderlands, Empire of Light, Ticket to Paradise, Guardians of the Galaxy Vol 3., Goodnight Mommy, Bodies, Bodies, Bodies, House Party, Saw, Killers of the Flower Moon, Saw, Are You There God? It’s Me, Margaret, Black Adam, Steven Spielberg” bejegyzéshez

 1. BL esetében érthető a lépés. Az első résznek gyakorlatilag nincs storyja. A 2é viszont már nem volt rossz, handosme Jack karaktere kimondottan jó volt, szerintem azt nem fogják tudni überelni filmes szinten sem. Mortal kombat trailere adott némi reményt hogy esetleg nem auto kuka minden játék adaptáció, de még mindig nem várok túl sok jót ettől. :/

 2. Borderlands-el az lesz a baj nagy eséllyel, mint a többi játék adaptációval. A játékban van 10-20-30 órád, hogy felépíts egy karaktert. Míg film esetében erre van 1 órád, után már a bonyodalomnak és a végjátéknak kell jönnie.
  Márpedig a borderlands relatív sok karakterrel operál.

 3. A Saw unrated verziója vajon az az unrated verzió, ami konkrétan kb. 6 másodperccel hosszabb az eredetinél?

 4. Valaki tudja hol forgatják a Borderlands-et? Lehet esetleg statisztának jelentkezni vagy legalább meglesni a forgatást?

 5. Nem hiszem el hogy a Goodnight Mommy-nál nem találtak jobb remakelhetőt. Nem volt akkora eresztés.

  @Venom:
  Van az 24 másodperc is. De igen az lesz, szinte semmi különbség. 103 perc ugyanúgy.

 6. Juj de utáltam szegény Goodnight Mommy-t… Alattomosan-kisstílűen félrevezető előzetese volt, a film nagy “poénját” pedig tényleg a harmadik percben kitaláltam, pedig nem vagyok jó az ilyesmiben :) A fennmaradó időben pedig lassú, művészkedő cselekmény. Tudom, hogy sokan szeretik az ilyesmit, de nekem nagyon mellément az egész…

 7. de amúgy 6 másodperc is sokmindenre elég, hát még 24. gondoljatok bele. mennyi ideig tart mondjuk levágni valaki ujját, kikanalazni a szemét, körfűrésszel átvágni a térdét, vagy bármi kis durvulás, hirtelen nem is rémlik már túl sok az elsőből. gondolom a láblevágást mutatják meg bátrabban

 8. Erről a Spielberges dologról az jutott eszembe, amikor az “Inside the Actors’ Studio”-ban volt egyszer és a Harmadik típusú találkozásokról beszélgettek. James Lipton nekiszegezte a kérdést, hogy “édesapád számítógép-mérnök volt, édesanyád pedig zenetanár… amikor az űrhajó megérkezik a kráterbe, hogyan kommunikál az emberekkel?” és az a döbbenettel vegyült mosoly, hogy “eddig nem is gondoltam erre egész eddig a pillanatig!”. Most rá is kerestem, tavaly halt meg a fater, 103 évesen!

  Amúgy nem tudom mennyire jó ötlet egy ilyen film tőle, szerintem úgy lenne érdekesebb, ha valaki más csinálja meg. Másfelől meg kívülről nézve nem feltétlenül érdekes a gyerekkora, csak ami a fejében zajlott ezidőtájt.

 9. picit off, mert (érthető okokból) nem volt a felsoroltak közt: Tara Reid is elszállt picit a napokban:D szerinte van script és el fog készülni valamikor az Amerikai Pite 5 (mondjuk én bármikor vevő lennék rá, ha az eredeti brigád benne van, velük nőttem fel)

 10. “Tara Reid is elszállt picit a napokban”

  egy megbízhatóbb oldal nem hozta le, rákerestem, még 2018ban emlegette Reid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.