A Riders of Justice előzetesei

Mads Mikkelsen egy katonát alakít, akinek a felesége halálakor fel kell függesztenie a szolgálatát, hogy hazamenjen a tinédzser lányáról gondoskodni. Aztán kiderül, hogy a nő halálát okozó vonatbaleset nem biztos, hogy véletlen volt.

A filmet az Adams Apple-ért felelős Anders Thomas Jensen rendezte, és streaming + moziba is érkezik Amerikában májusban, ennek kapcsán van poszter és hát a trailerek. A dráma mellett talán a humor is érthetőbb így angol feliratokkal.

11 hozzászólás a “A Riders of Justice előzetesei” bejegyzéshez

  1. Mads papa pakol? Jónak tűnik! Csak egy előzetest néztem, de már az is soknak tűnt.

  2. Ha tudom, hogy egy filmet mindenképpen meg fogok nézni, akkor a trailerét direkt soha nem nézem meg. Jensen és Mikkelsen neve együtt pont ilyen helyzet. :)

  3. Mads papának nagyon jól karakter arca van. Ha nem lett volna az a hülye körítés(félre castingelés) a Polar-ban akkor az is egy nagyon jó film lett volna :(

  4. csak én nem tudok rájönni hol fogják streamelni?
    (magyar mozis bemutatóról esetleg álmodhatunk? Mozi nyitáskor jöhet ez is? Elvileg a májusi usa premierre már lenne reális esély mozizásra)

  5. *boom:
    jó az angolom, de azért annyira nem, hogy angol feliratra bízzam magam egy dán nyelvű filmnél, főleg, hogy azért itt érdekel a történet is nem úgy mint egy Kong vs godzilla esetében ahol jó eséllyel nem maradok le semmiről ha egy egy mondat nem jön át :))

    ezért várok inkább stream lehetőséget (mozi… esetleg)

  6. Az év legjobban várt filmje nálam, de IGN szerint lesz magyar premier, remélem nyitnak a mozik májusban, és ott nézhetem.

  7. Ez nagyon rendben van így ránézésre, sőt, egyáltalán nem sajnálnám rá a mozijegy árát. Remélem nálunk is bemutatják, nem a szívem csücske, mikor angol felirattal tudok csak harmadik nyelvű filmet nézni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.