West Side Story-előzetes

Míg a Fast and Furious nitróval megelőzte az Oscart, és a Nine Perfect Strangers tv sorozat kapott előzetest, addig azért Spielberg musicalje is reklámozva lett. Legendás alapanyagból dolgozott a direktor, és ennyi. Musical rajongók idén örülhetnek, két elég nagy kiemelt film vár rájuk, és ez az egyik.

9 hozzászólás a “West Side Story-előzetes” bejegyzéshez

  1. Tartalmilag a Trump-érára reflektál a film (a látványos polarizáltság). Mire kijött késve – elavult.

  2. “a látványos polarizáltság”

    nemtom, szerintem a szétszakadás még mindenhol fennáll, itthon is.

  3. És akkor az 1961-es film mire reflektál? Amúgy koppra eddig ugyanaz, mint az említett ’61-es, kíváncsi leszek, megtudjuk-e, hogy miért kellett újra feldolgozni.

  4. A 1961-es film az 1957-es Broadway musicalt dolgozta fel, aminek alapja egy katolikus ír és egy zsidó bevándorló család konfliktusát bemutató történet, aminek alapja a Rómeo és Júlia. Az 57-es musical a mccarthysta boszorkányüldözések idején készült tökéletes korrajz, és ezzel máris megvan a párhuzam a Trump-érával.

  5. Bár az utóbbi években Spielberg csillaga nem ragyog oly fényesen, mint anno, plusz nem e mostani generáció rendezője, mégis számomra Ő a nagybetűs Filmrendező. Kevés rendező mondhatja el magáról, hogy komplett zsánereket hozott létre, vagy forradalmasította azokat. Ha a földigilisztákról forgatna filmet azt is rohannék megnézni.

  6. Van valami ritkán látott elegancia abban, ahogy az előzetest összevágták. Utoljára a Miskolci Nemzeti Színházban láttam a darabot, vagy 20 éve már, úgyhogy várom Spielberg megvalósítását. :)

  7. Azt a rohadt. Képileg ez valami eszméletlen jól néz ki. Mostantól lehetne ilyen referencia teaser arra, hogy amikor human mondja valamire, hogy olyan tv filmes/sorozat pilotja és sokan nem értik, erre itt ez a 1:30 perc és brutálisan moziért kiált. Hihetetlen az a munka, ami benne van ebbe az ajánlóba.

    (Most attól tekintsünk el, hogy minek, meg Spielberg miért csinálta meg stb.) Értitek úgyis mire gondoltam előbb.

  8. Ez az amikor valami fimnek néz ki és van, ami csak úgy leesik a vászonról. Nem tudom, hogy megnézem-e, mert sajnos az előző film nem tetszett, de technikailag aligha lehet belekötni.

  9. Egyetértek az előző kommentekkel, ez a teaser tényleg kiváló fokmérő / viszonyítási alap, hogy milyen az, amikor kb 1 percben kell “ráhangolni” a nézőket egy mozifilmre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.