Kecsap: , Bautista és a Guardians, The Doubtful Guest, The Marsh King’s Daughter, Persuasion, Lady Killer, Stay Frosty,True Love, Infinite, Secret Headquarters, Toxic Avenger, Pikachu 2, The Fabelmans, Italian Studies

Dave Bautista azt mondja, hogy neki a Guardians vol 3.-vel vége a Marvel utazásnak, leköszön Drax szerepéből.

Ez a kép az Italian Studies-ból érkezett. Vanessa Kirby egy írónőt alakít, aki elveszti az emlékezetét, és New Yorkban lófrálva megismerkedik egy csapat tinivel.

Az 1 millióért szerzett Stay Frosty koncepthez a Warner már össze is szedte a csapatot: Sam Hargrave (Extration) rendezi és Idris Elba lesz a főszereplő. A 80-as évek akciófilmjeit fogja felidézni, egy férfi meg kell állítsa azt, ki fejbelőtte, és utána még haza kell érnie karácsonyra.

Gareth Edwards (az amcsi Godzilla, Monsters, Rogue One félig:) sci-fijében, a True Love-ban John David Washington lesz a főszereplő. A sztoriról nem sokat tudni, de Edwards írja.

Az Olivia Wilde által rendezett Perfect főszerepébe Thomasin McKenzie várható. A film Kerri Strug legendás 1996-os Olimpia győzelméről szól, és nyilván az oda vezető útról.

A Projekt Powerért felelős Henry Joost és Ariel Schulman filmje lesz a Secret Headquarters, ezt eddig is tudtuk, de megérkezett Owen Wilson az egyik főbbszerepbe. Pár kölök igyekszik megvédeni egy szuperhős titkos bunkerét a gonosztól.

Az Antoine Fuqua-tól várható Infinite a Paramount+-nál köt ki. Mark Wahlberg és érdekes sci-fi, amiben egy titkos folyamatosan reinkarnálódó csapat évszázadok óta igyekszik egy őrültet a világ elpusztításában megakadályozni. A főszereplő nem tudja magáról, hogy oda tartozik, csak az évszázadok alatt megtanult tudása és sosem látott helyekről való álmai vannak.

Elvileg The Fabelmans lesz a következő Spielberg filmnek a címe, annak ami a gyerekkorán alapszik.

Justice Smith szerint nincs sok esély a Detective Pikachu folytatására.

Kumail Nanjiani és Emily V. Gordon újra közös filmen dolgozik a The Big Sick után. A Doubtful Guest egy illusztrált könyv alapján készül, egy család otthonában káoszt okozó pingvinszerű lények érkeznek.

A The Marsh King’s Daughter stábja frissült Ben Mendelsohnnal is, aki Daisy Ridley mellé érkezett.

A modern korba helyezett Persuasion, ami egy Jane Austen regény adaptálása, megkapta Henry Goldingot az egyik főbb szerepbe, konkrétan Mr. Elliottéba.

A Lady Killer képregényt a Netflix fogja adaptálni. Az író Diablo Cody, a főszerepbe pedig Blake Lively várható. Egy olyan nőről szól az 50-es években játszódó történet, aki látszólag tökéletes feleség, háziasszony, de a mellékállása az, hogy embereket öl pénzért. És szereti is ezt csinálni.

Kevin Feige azt mondta, hogy majdnem feltűnt Dr. Strange a WandaVision fináléjában. Aztán máshogy döntöttek.

Taylour Paige lesz Peter Dinklage mellett a másik főszereplő a Toxic Avenger rebootban.

Elhunyt Olympia Dukakis, a Moonstruckért Oscar díjat kapó színésznő.

Elhunyt Tawny Kitaen.

15 hozzászólás a “Kecsap: , Bautista és a Guardians, The Doubtful Guest, The Marsh King’s Daughter, Persuasion, Lady Killer, Stay Frosty,True Love, Infinite, Secret Headquarters, Toxic Avenger, Pikachu 2, The Fabelmans, Italian Studies” bejegyzéshez

  1. Jók ezek az “XY színész bejelentette hogy a Z lesz az utolsó Marvel filmje” és a “még két filmre van szerződése” – hírek, elég jól el tudnak spoilerezni minimum egy sztoriszálat, de akár egy egész filmet is. :D (értelemszerűen nem konkrétan a filmbuzin, hanem általában)

  2. Drax nagy elismerésnek örvendő jelenete az infinity warban jobban megnevettetett, mint bármi bármelyik deadpoolban. my movement…is so slow..

  3. Wittgen: kicsit úgy hangzik, bár ezek nem úgy halhatatlanok, így az akcióban lehet tét, és ez meg egy könyvön alapszik amúgy, míg az egy képregényen.

  4. Remélem Gareth Edwards tényleg összehozza. Neki most már tényleg kijárna egy teljesen saját nagyobb költségvetésü film.

  5. Szerencsére a Guardians olyan bagázs ahol a legtöbb tag gyakran cserélhető. Örülök, hogy pont Drax megy, mindig is irritált a karaktere. Legalábbis az MCU verziója.

  6. Valahol olvastam minden Guardians rész logoja elárulja ki hall meg :
    Első rész barna volt , Groot ” halt meg ”
    Második rész kék volt , Yondu
    Harmadik rész barna , talán Mordály ?

  7. Én konkrétan utálom Drax MCU-s változatát. Semmi de semmi köze nincs a képregényekhez, teljesen karakteridegen és gagyi. Örülök a távozásának.

  8. Elolvastam, ennek a Wilde filmnek a háttértörténetét. Ha jól dirigálja le, az év egyik legjobbja is lehet belőle, amikor kijön. Sok sikert neki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.