13 hozzászólás a “Újra itt vannak a Black Widow szereplői” bejegyzéshez

  1. Clint Barton merre van?
    Mondjuk RDJ-t is mondták már, hogy benne lesz, de Rennernek több lenne.

  2. Első képen menő az a kapucni! Aki hord klyet, az tudja, hogy elfordítja fejét és a fél látómezőt kitakarja! De ők tudják, biztos jó lesz. Barton tényleg kellene, eddig azt sulykolták, hogy együtt tolták Budapesten, nem?

  3. Valamit benéztek a reklámos szakemberek, az első plakatrol hiányzik a név

  4. lemmy89: Azert hianyzik a nev, hogy majd meglepodjel amikor leveszi az alarcat, es kiderul, hogy…

    ———————- BEGIN SPOILER —————————

    … egy csaj van a maszk alatt! Az egyik korabbi elozetesbol nagyon latszik a mozgasan hogy no.

    ———————- END SPOILER —————————

  5. DH: egyetértek az egyik trailerben nagyon lehetett látni, hogy csajos a mozgás aztán lehet direkt játszanak rá, hogy elhidd. De sanszos, hogy Rachel Weissz lesz alatta én rá tippelek bár gondolom sokan mások is. De lepjenek meg. Egyébként milyen jó teste van már még mindig.

  6. Remélem Hawkeye lesz a nagy csavar, csak egy harmadik alteregó lehet túl sok lenne. Így is hülyén venné ki magát, ha le tudta másolni a mozgásokat, aztán utána íjásznak állt.

  7. a taskmaster ha nőiesen mozgott akkor épp egy női karaktert másolt valszeg, nem?

    “Taskmaster injected himself with SS-Hauptsturmführer Horst Gorscht’s primer, an elaborate modification of the adrenal steroid cortisol designed to unlock the mind’s procedural memory potential. This enhanced Taskmaster’s natural ability to absorb knowledge instantaneously. This ability is linked to his muscle memory, allowing the Taskmaster to instantly replicate the physical movement of peak-level humans.”

    de én eskü nem hiszem el néha min beszélgettek egy random rosszfiús poszternél épp

  8. Lehet, hogy lerágott csont, de pont az ilyen extra 30 dolláros filmekért nem fogok előfizetni a Disney-re. Ez majdnem 9e Ft! Köszi, annyiból ketten elmegyünk moziba, popcornnal, benzinnel, parkolással, mindennel együtt.
    Kíváncsi leszek, hogy lesz ez itthon.

  9. jó, de ott jelenik meg először streamingen is. A netflixen nincs plusz pénz, hiszen nincs is Marvel mozifilm premierjük :) annyi történt, hogy aminél eddig adtak másnak pénzt, hiszen eddig is volt már mozifilmeknek (0 napos mozipremier:) pluszpénzes kölcsönzés (3 hónapnál?) az általánydíjas streaming (6 hónap) előtt, az most teljesen saját céghez költözött a disneynél, és a járvány alatt pár film 0 naposan pluszpénzes.

    Avagy: eddig csak az a lehetőséged volt, hogy megnézed moziban, és majd jön valami streamingre legkorábban 6 hónappal később, a 30 dolláros valami az csak plusz dolog, plusz lehetőség.

    Sok minden szólhat a Disney+ ellen, nekem sem szimpik, de pont ezt nem tudnám a fejükre olvasni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.