Kecsap: The Amazing Maurice and his Educated Rodents, Knives Out 2, Bodies, Bodies, Bodies, Bitter Root, Indy 5, Psych 3: This Is Gus, The Card Counter, Death on the Nile

Seth Rogen azt mondja, hogy nem lesz több filmje James Franco-val a színészt érő vádak miatt, amik egy részét tárgyaláson kívüli megállapodással tett semmissé Franco. Bár Rogen 2018-ban még kitartott a barátja mellett, amikor először lehetett hallani hogy oktatáson szexuális helyzetekbe hozott diákokat, de azóta ezen kapcsolatuk is átalakult. (Tippre megrendült a bizalma valami miatt.)

Snyder az Army Of the Dead bemutatóján megmutatta hogy nézett volna ki a fekete Green Lantern a Justice League outroban, de végül nem használhatta a karaktert mégsem.

A Bitter Root képregény adaptációját Regina King rendezi a Lionsgate-nek. A történet 1924-ben játszódik, amikor egy szebb időket megélt szörnyvadász család össze kell fogjon valami elképzelhetetlen gonosz ellen, ami New Yorkra leselkedik.

James Gunn azt mondja, hogy oké, a The Suicide Squad előzetesben mutatták Starro-t, de egyáltalán nem csak ő lesz gonosz a filmben.

Madds ennyit mondott az Indy 5-ről:

I’m very, very excited about it… I rewatched Raiders of the Lost Ark the other day, it is so well-done and so charming, and it’s such great storytelling, so yes it’s a great honor to be part of that franchise that I grew up with… I’m in a lucky position where they let me read the script before. And yes, it was everything I wished it to be, so that was just great.

Az Indy 5. szereplőgárdája pedig velük bővült: Boyd Holbrook & Shaunette Renée Wilson

A Knives Out 2 természetesen hatalmas gárdát kell összehozzon, Craig mellé már várható Edward Norton és Dave Bautista. Sőt, a héten Janelle Monáe is feltűnt. Aztán egy napra rá Kathryn Hahn. Szétosztják a bejelentéseket, ami vagy 10 névnél elég unalmas lesz a végére. Már így rövid hírben nem, de lehozni mindet egyesével… ásít.

Kevin Williamson (Scream) a Miramaxnak készít a pandémia elején játszódó thrillert, amiben két kollégiumi fiatal valami tóparti házba mennek az első karanténra és ott kapnak nem várt vendégeket. A filmet John Hyams rendezi.

Egy érdekes cikk arról, hogy a Disney mekkora gondban lehet a Death on the Nile reklámozásával-bemutatójával, hiszen Armie Hammer szerepel benne.

Nyáron forog a Psych 3: This Is Gus, a harmadik Psych film. Guys menyasszonyának előző férjét keríti elő Shawn és Gus.

Na végre kitűzték a The Card Counter dátumát: szeptember 10.

Az Adult Swim több animációs sorozatához is filmet hoz: The Venture Bros., Aqua Teen Hunger Force és Metalocalypse. Ki tudja mennyire lesz szükséges mindent tudni hozzá az eddigiekből.

Az A24 horrorjába, a Bodies, Bodies, Bodies-ba megérkezett Lee Pace & Rachel Sennott.

Animált feldolgozást kap Terry Pratchettől a The Amazing Maurice and his Educated Rodents, az egyik hangok David Tenant adja majd.

Elhunyt Norman Lloyd.

17 hozzászólás a “Kecsap: The Amazing Maurice and his Educated Rodents, Knives Out 2, Bodies, Bodies, Bodies, Bitter Root, Indy 5, Psych 3: This Is Gus, The Card Counter, Death on the Nile” bejegyzéshez

  1. Ha tudnád ki az a John Stewart akkor éreznéd mekkora baromságot írtál miközben vicces akartál lenni, mindenki imádná.

  2. még a filmnél(filmeknél) sokkal jobb 20 éves cartoon network-ös mesében is feka volt lmao

  3. A Warner kérése ellenére elforgatja a Green Lantern-es jelenetet a kocsifeljáróján, majd megy a rinya, hogy a kész filmbe nem rakhatja bele.

  4. chegue

    Alex nem mondott semmit, csak normalisan reagalt a gyenge es kinos poenodra, ami mar unalmas is.

  5. Zsírfeka: nos igen, nekem is úgy rémlik, hogy direkt kérték ne használja a karaktert.

  6. egyfilmnezo

    Poén? Sajnos nem poén , hanem a valóság, ami igen, unalmas. Abban akkor egyet értünk, hogy Alex nem mondott semmit :D

  7. nem, gyenge poén amit valaki mindig elsüt, mert valamiért a Netflix lett a progresszív gondolkodás negatív jelzőszava, amit leírva azt hiszik páran, hogy kevésbé tűnnek gyűlölködőnek, finoman mondják, szatirikusan. De nincs így. Főleg mert a cégek amorálisak, nem agendát nyomnak, hanem teljesítik a nézői elvárásokat (mittomén, ha a Bridgerton és a többi nem lenne siker a platformon, akkor nem jönne még több belőlük), és az elvárásokból is mindig csak a minimumot, vagy épp csak a látszatot.

    Nekem az benne a külön vicces, hogy a nagy streaming platformok közül kb. a Netflix a legkevésbé woke, mittomén, az HBO Max eddig 7 originaljának egyikében sem hetero fehér férfi a főszereplő. 0/7. Ehhez képest a Netflixen van minden

  8. Hogy mit vagy mit nem csinált Hammer, engem nem érdekel, a filmekben jól alakít. Magánakciói miatt én biztos nem bojkottálom a krimit.
    KO2 jöhet, az első is jó volt.

  9. Human: bár tudom, hogy kontraverzális meg minden de egyszer nem csinálnál egy ilyen canceles kibeszélöt? Pl: Arnie Hammeres story vagy a Gina Caranos és hasonlók kibeszélése tök jó lenne, mert egyre durvább ez a woke dolog nekem és tök jó lenne mások véleményét is látni. Köszi ha megfontolod

  10. @SSY986

    A neten azért elég sok helyen meg tudod ezt tárgyalni másokkal, pl IGN, ahol fórumszerűen is lehet reagálni mások hozzászólásaira. Szvsz a filmbuzi nem ennek a helye.

  11. amúgy amennyire nem akarom látni a knives out folytatását, Edward Norton láttán azért felcsillant a szemem, jónak érzem oda. ki tudja, talán még jól is elsülhet akár esetleg talán

  12. Endymion: csak egy kibeszélö ötlet volt, mert szerintem itt azért rengeteg értlemes ember hasonló/eltérö véleményekkel rendelkezhet a témában és mivel én csak a sorozatjunkie/filmuzi oldalakat olvasom filmes témákban így az itteni emberek véleménye érdekelne ellentétbe valami random oldal kibeszélöjében.

  13. DH kommenttől borultam:D hónap kommentje eddig. Amúgy engem se érdekel, mit művelt vagy nem művelt, ettől nem fogom kihagyni. Pl Spacey-ről is hiába derültek ki dolgok, a house of cards ettől még mindig rohadt jó és szívesen darálom újra…

    KO2-be Dave Bautista pont annyira kell, mint egy falat szr..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.