Az Eternals posztere

Süt belőle… a mi? Ja igen, az új kezdetek. Vagyis nyilván a szöveg nem arra gondol, hanem hogy mióta vannak az emberekkel, de közben direkt máshogy is érthető.

human
írta
2021. 05. 26. 10:13
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Az Eternals posztere” bejegyzéshez

  1. a brutális érdektelenség :) pont mint az előzetesből. ha ezen a Shang-Chi / Eternals vonalon is sikeres lesz az MCU, akkor tényleg 50 évig nézzük még a filmjeiket.

  2. Én viszont pont ellenkezőjét látom. Jobban várom mint shang chit, vagy az ozvegyet. Előzetes alapján nem tűnik annak a tucat MCU filmnek.
    Valahogy én többnek látom, lehet a rendező miatt is.

    De mindenki azzal jön hogy MCU recept, minden film ugyan olyan, mind1 ki a rendező.
    Thor ragnarok más lett, és nem is szeretik.

    Most akkor mi a jó?

  3. lemmy89:

    honnan jön a kérdés? :) ki mondta, hogy ugyanaz a recept és amiatt jó/nem jó első ránézésre? pont ezen az oldalon írtam pár éve a Pókember kapcsán:

    “A képregényfilmek zsánerét a kötelező panelek mellett a lehetőségekhez mérten kitologató Marvelnél akárkinek is jutott eszébe, hogy most kvázi egy John Hughes tini komédia homage-t virítsanak, azt minimum illene megkoronázni.”

    és ezt azóta is tartom, a kötelező panelek mellett igyekszik az MCU minden karakterének/karaktercsoportnak egyfajta zsáneri-identitást adni (ha van ilyen szókapcsolat a nyelvben).

    ezzel nekem annyi bajom van egyelőre, hogy 10 percnek tűnt ez a Teaser annyira nulla hangulata van eddig.

  4. Faszán néz ki és a trailer is jó volt. De! Akik ezt az anyagot összerakták, azok dédelgetik a karaktereket évek óta. Ha mi (legalább is én biztosan) fele annyit tudnánk ezekről a figurákról, mint ők, sokkal hatásosabb lenne az egész. Szerintem az egész koncepció arra van felhúzva, hogy mekkorát szól majd, mikor feltűnnek a vásznon ezek a valakik. Ahogy látom, nem egyedül vagyok, aki szinte semmit nem tud róluk, így nehéz izgalomba jönni. Nem értek hozzá, de lehet, hogy új arcokhoz másfajta beetetés dukálna.

  5. Én sem tudok semmit a karakterekről viszont éppen ez teszi érdekessé a filmet. Semmi értelme csontig rágott karakterek újabb eredetfilmjét nézni.
    A trailer pedig pont olyan volt, amilyennek egy előzetesnek szerintem lennie kellene. Semmi nem derült ki a történetből, nem lőttek el nagy fordulatokat. Majd a következő kicsit jobban ráfekszik az akcióra.

  6. én csak annyit fűznék hozzá, hogy anno a galaxis őrzői is ilyen volt (nekem legalábbis), vagyis nem tudtam semmi rólunk, nem tudtam mit várjak. és mégis jó lett, megkedveltem a csapatot. szóval jöhet

  7. Persze hogy lehet jó, meg legyen is! Csak nekem emiatt furcsán semmitmondó (de jól kinéző) az előzetes. De csak az! A filmet kíváncsian várom.
    Amúgy meg az utóbbi években az előzetesek legtöbbször átverősek: nagy elvárások után pofára esés, vagy meglepetésszerű jóságok váltják egymást.

  8. Erről az úrhajóról a Függetlenség napja jutott eszembe egyébként az előzetest nézve.

  9. Thor: Ragnarok -öt bármikor végig tudom nézni, nekem/nekünk bejött! :)

  10. “Thor ragnarok más lett, és nem is szeretik.”
    én szeretem, összemosod a véleményeket szerintem, a kedvenceim a GOTG és a Thor Raganrök meg a Winter Soldier az MCU filmekből (és persze Iron Man 1:). Az Eternals eddig teljesen semmilyen, képileg, előzetesben látott történetileg, kíváncsi vagyok a trailer2-re

  11. “én csak annyit fűznék hozzá, hogy anno a galaxis őrzői is ilyen volt (nekem legalábbis), vagyis nem tudtam semmi rólunk, nem tudtam mit várjak. és mégis jó lett, megkedveltem a csapatot. szóval jöhet”

    igen, de ott az első előzetes ütött, zene, poénok és képi szinten.

  12. @human

    Hasonló a véleményünk, szerintem is a Ragnarök a legjobb Marvel, ahogy a Winter Soldier is nagyon karakteres alkotás.

  13. Na most humannek adok igazat.
    A GOTG az egyik legmaradandóbb alkotás lett, na nem a történet miatt hanem a szabadabb világ miatt és a karakterek is tök mások az avengerstől. Plusz itt volt behozva a humor először rendesen (Mondjuk azóta is ezt próbálja az összes mcu film leutánozni).
    A legjobb alkotás részemről a Winter Soilder lett, baromi ütős, jó kis krimi féleség (lol), és nagyon komoly film lett. Azóta se láttam ilyen mcu filmet ami ilyen komoly lett volna és ne poénkodták volna el a film felét.
    A vasember 1 csak az első film élmény és RDJ miatt maradandó (na meg Jackson miatt).
    A 4. és utolsó, a tökéletes film az a Black Panther és nem írom le újra, leírtam már milliószor és megtette ezt más is.
    Csodálatosan jó film. 10/10 abszolút kedvenc.
    Basszus minek nézem még ezeket? A winter soilder óta nagy lejtmenet van, mondjuk bevétel szempontjából pont nem, de történetileg és kinézetileg egykutya az összes. A karakterek nem fejlődtek, Róbert sose volt se boldog se szomorú, Stark milliószor visszavonult, Thor egy vicc jelenleg, Loki meg halott (meg Chadwick is).
    Félek, hogy ugyanolyan poénkodós lesz a Shang Chi, az Eternals nem érdekel, a Black Widow meg a 3. pók igen de ennyi, ez nálam 3 éve kifújt. Sajnálom pedig szerettem ezeket moziban nézni.

  14. A három érkezőből, engem is csak ez érdekel igazán. Itt erősebbnek érzem a sztorit és a megvalósítást. A Shang Chi szerintem botrányosan gyengén néz ki, a Black Widow meg a végkifejlet tekintetében már súlytalan.

  15. “jobbrol a harmadik mit csinál azzal a talicskával a kezében?”

    kiömlött a könnyem:D na de mi az a vágódeszka középen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.