Így illik a Black Widow az MCU-ba

Évek óta el akarták Natasha sztoriját mesélni, de ki kellett találniuk mikor, és miképp. Elvileg az új ígykészült arra koncentrál, hogy a film miképp illik az MCU jelenébe és jövőjébe.

human
írta
2021. 07. 07. 20:41
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Így illik a Black Widow az MCU-ba” bejegyzéshez

  1. Ez az a Marvel film, amire a kárörvendő DCEU rajongók vártak már évek óta. Nemrég jöttem ki a moziból, még mindig nem tértem magamhoz.

  2. browncoat: Az első negyed óra hangulatát és színvonalát megőrizve valóban valami ilyet kaptunk volna, de aztán jött a szánalmas idétlenkedés megint.

  3. Valahogy kezd feltűnni, hogy sok Magyarországon (is) készült hollywoodi blockbuster (Én a kém, Szállító 3, Die Hard 5, Herkules, A Kém, Terminator 6, Gemini Man, jaj de hosszú a lista…) káros hatással van a filmek minőségére. Üdv a sorban, MCU franchise. Mondhatni már csak te hiányoztál. Strigula kihúzva legalább most a Fekete Özveggyel. Next one please. :)

  4. dommage: Blade Runner 2049, Midsommar, Red Sparrow, The Martian, Hellboy 2, Atomic Blonde – ennyit az ún. “magyar átokról”. :)

  5. dommage: azért A kém nem volt annyira rossz, mint a listádban szereplő többi film.
    Tegnap néztem én is a Black Widow-t es amellett, hogy kicsit művinek hatott, azért én nem csalódtam akkorát benne. Egyszer oké kategória. Talán az a zavaró, amit a cím is emleget: nagyon be akarták erőltetni a narratívába.

    Kis spoiler:
    Majdnem mindig ugyanaz a lépcsőház köszön vissza és ugyanaz az utca, ha Budapesten forgatnak. 😀

  6. mondd csak Feige :D

    arra jó volt ez a moziszünet, hogy eszem ágában se legyen beülni zárt helyre egy plázába egy ilyen izé miatt, mikor a Bem műsora tele van szuper klasszikusokkal

  7. csakegysrac: szerintem akkor is kissé a “magyar átok” felé billen a mérleg. Sőt, mi több meglásd, szerintem előbb-utóbb a nagy számok törvénye szerint a DCEU valamelyik új része is hazánkban fog forgatni. Fogalmam sincs mi lesz, miről fog szólni, kik játszanak benne, de azt már lefogadom, közepes film lesz sok csalódással. Ha akarod, fogadhatunk. Egyébként a listádban Blade Runner 2049 is sokak szemében (akik türelmetlenebbek, pergősebb filmet vártak) nagy csalódás.
    Flyvik: én láttam a Kémet, nekem sajnos nem jött be, kissé erőltetett volt, a Heat előtte szeringem sokkal jobb volt, bár az.. inkább lehet privát okokból. (Jó volt a moziban, Limában jártam éppen, egy csajjal voltam, és… nem csak a filmet néztük akkor). A Terminator 6 viszont rendben volt a hibáival együtt, pedig sokan panaszkodtak rá.
    A lényeg, hogy a Fekete Özvegy is kicsi, sárga, de legalább a mienk. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.