Itt van Black Widow

A poszter amerikai, így nyilván a náluk szokásos péntekin dátum van rajta, hiszen ott akkor nyitnak a filmek. Ugye járványügyi korlátozások nélkül mehet mindenki, aki akar és mer. A film pénteken a Disney+ streamingjére is felkerül (30 dolláros kölcsönzési áron), ami lehet a kinti bevételére azért hatással lesz.

human
írta
2021. 07. 08. 09:51
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Itt van Black Widow” bejegyzéshez

  1. Kicsit off: nem vágom, hogy ez a 30 dolláros streaming ár hol éri meg, 10 dolláros mozijegy árak mellett…? Nem fordítva kéne? :)
    Oké, moziban ott van mellette a kaja, na de ennyire aránytalanul?

  2. 1. azért kinti mozijegy + egy popcorn menü árával szinte már meg is van a határérték.

    2. még mindig sokan maradnak otthon, de örülnek a blockbuster premiereknek.

    3. kicsit demagóg leegyszerűsített képlet, de az ottani átlagkereslettel is leosztható a dolog és “kevesebb” az a 30 dollár.

    4. szerintem még mindig komolyabb kultúrája van Amerikában az online streamelésnek, itthon még egy full havi Netflix előfizetés árától is sokan fáznak.

    5. ha mondjuk négyen leültök a film elé, akkor kábé egy itthoni mozijegy árára jön ki – nyilván az élmény más.

    de összességében 30 dollárt én sem adnék ki egy premierfilmért, 10.000 forint egyösszegben…hát soknak tűnik az tény :) de megvan ugyanakkor a hangulata, nyilván más léptékben, de tudtam örülni a párszáz forintos amazon előfizetésnek is a Tomorrow war miatt, hogy új film, blockbuster és mégis csak azonnal megkapom.

  3. anyu+apu+tinigyerek az 6000 +benzin + 1 nagy menü meg valami kicsi a gyereknek +2500. És akkor csak egy gyerekük volt. és utazniuk kellett, átmászni a plázán. szerintem pont reális az összeg, kivéve ha az ember egyedül él.

    Nyilván aki párosban jár moziba és a táskában beviszi a dobozos kólát és perecet, annak nem is játszana a 10 000 forintos kölcsönzés.

    De meglesz ennek a böjtje, mert szerintem újra erősödik a kalózkodás, nem csak itthon.

  4. nekünk sosem számított, mekkora költségekbe vágjuk magunkat, amennyiben érdekel a film. Quiet place előtt elfelejtettünk feltankolni és a büfében csodálkoztam rá, hogy méregdrága az üccsi vagy egy üveg víz…miközben felháborít, hogy csak pepsi van, coca cola nincs:D

    Múltkor belga – olasz meccs elején fogadtunk urammal (ő nem túl nagy marvel fan, annyira én se, de engem érdekel ez+az, az özvegy is, meg hogy mi történt Budapesten:D szóval) ha nyernek a belgák, megnézzük moziban, ukránok végül behúzták, szóval koppantam:D

  5. 4. blady, téged átvertek, az ukránok nem verték el a belgákat, még csak nem is találkoztak.

  6. Olaszok, nem ukránok😄…akkor még nem ért le a kávém..de ez a lényegen nem változtat😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.