Ghostbusters: Afterlife-előzetes

Előbújt ez is. Egy Spielberg filmnek tűnik a folytatás, gyerekek a nagyapjuk szellemirtó felszerelésére bukkannak, méghozzá pont jókor, mert a békés kisvárost, ahol élnek, valami apokaliptikus esemény fenyegeti.

Folytatás, ami így az előzetesben nagyon epic-nek van beállítva. Hisznek benne, hogy ősszel be tudják majd mutatni végre.

16 hozzászólás a “Ghostbusters: Afterlife-előzetes” bejegyzéshez

  1. “Folytatás? Melyek az előző részek?”

    az 1-2, nyilván a csajos nem létezik.

  2. Nekem annyi a bajom, hogy túl sok monszta lesz egyszerre képernyőn. Kár. 2-3 bőven elég lett volna. Gondolom a film 2/3-a a felvezetés, felfedezés, minden megismerése aztán egyszerre kibújik majd mindegyik szörny és pik-pak legyőzik őket. Nyílván nem a végkifejlet a bajom csak “RÖVID” lesz.

  3. sajnos ezt imádni fogom, ennyi

    ha nem veszik túl komolyan a nosztalgiát, akkor nem szúrhatják el nagyon

  4. Én a cameokra leszek kíváncsi még. Az előzetest direkt nem nézem meg, meglepetést akarok a moziban.

  5. Nekem a film kedvenc előzetese még mindig egy FAN made, ahol berakták az eredeti zenét:
    https://www.youtube.com/watch?v=yfD15gklyBA

    Na attól libabőrös lettem.

    Biztos ti elég okosak vagytok, de a mai remake/folytatás filmeknél miért nem használják sosem az eredeti Kult zenéket, amiket még a mostani generáció is ismer? Eddig mindig max csak egy pár másodperc “hasonlóság” remixet raktak be mindenhova.
    (SpaceJam, Mortal Kombat, Ghostbuster Legacy, stb)
    Jogok miatt? Pénz miatt?

  6. Jó a triler de már nem merek bízni az ilyen nosztalgiával operáló reboot folytatásokban, khm The Force Awakanens ugye.

  7. Libabőr! Általános iskolás voltam, amikor az első részt láttam egy csomószor hangalámondásos videókazin, aztán magyar szinkronnal még többször. Ezerszer játszottam Commodore 64-en a játékkal (a végén soha nem sikerült bejutni az ugráló Habcsókember alatt)… Olyan jó lenne újra átélni egy olyan szintű vigyorgást egy filmen, mint az első résszel anno.

  8. Az első részt rongyossá néztem, az előzőt nem láttam, sajnos eddig ez nem tűnik nagy eresztésnek.

  9. Engem megvettek. Újra előjött belőlem a gyerek, és végig vigyorogtam a trailer közben.

  10. Jól látom, hogy ami kugrik a Walmart ajtaján Rudd mögött, az nem más, mint Zuul, a “Kapu őrzője”? Én tőle (meg a másiktól, a “Kulcsok őrétől”) rendesen féltem gyerekkoromban. Főleg az a jelenet volt kemény, amikor Dana-t leszorítják a kezek a fotelban és begurítják a konyhába, ahol ott áll a dög…Na meg mindig paráztam attól is, hogy egyszer kinyitom a hűtő ajtaját ,és a képembe bömböli, hogy “zuuuul” :D Azért a maga idejében félelmetes is volt ez a film. Így vagy úgy, de örök kedvenc :)
    Nekem várós ez, de túl sok jóra nem számítok. A csajos remake-nél viszont már a trailer alapján is nagyságrendekkel jobb lesz. Kicsit fura lesz a kisvárosi környezet, az eredeti két film nagyon New York-kal kapcsolta őket össze, kb mint a Marvel Pókembert…

  11. Ha az a haz, Ray szuleinek a haza, amire az elso reszben felrantottak a nagy jelzalogot, akkor boldog leszek🙂 Engem mondjuk zavar, hogy gyerekekkel akcioznak. Remelem azert az Venkmeneknek lesz 2percnel tobb jatekidejuk.

  12. Ez is olyasminek tunik, mint a mostanaban divat, “a folytatasok nem leteznek” film lenne. Legalabbis a rendezo a kommentaros verzioban szigoruan csak az elso resz esemenyire hivatkozik, a folytatast nem veszi figyelembe.

    Egyebkent, a Ghostbusters videojatek ha valakinek kimaradt volna, tudom ajanlani. Mint jatek, nem olyan jo, de az akkor meg elo mind a 4 szinesz visszatert es Aykroyd meg Ramis mint iro is reszt vett. Sok szempontbol az igazi GB3, amit mar nem kapunk meg mashogy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.