Kate-előzetes: Mary Elizabeth Winstead pakol most

“Az Atomszőke egyik producerétől”, haha, ezen a kiíráson elvigyorodtam. A Netflix akciófilmje inkább a Birds of Preyre hasonlít, keverve a Crankkel, de sajnos letekerve az őrületet. Egy bérgyilkosnőt megmérgeznek, és igyekszik bosszút állni érte még mielőtt végleg kidönti a méreg.

A poszter alatt feliratos előzetes, ..amit google fordítóval csináltak? “Then you are outnumbered” “Akkor túlerőben vagytok” (Túlerővel álltok szemben kéne legyen, és úgy még kemény is jelenet). Előtte is volt valami.

24 hozzászólás a “Kate-előzetes: Mary Elizabeth Winstead pakol most” bejegyzéshez

  1. CrankJohnWick nővel.

    Remélem nem az lesz a film fordulata, hogy valójában a barátságosnak tűnő Woody Harrelson karaktere mérgezte meg. A trailer valódi főgonosz karakter mutogatása nélkül nekem ezt súgja.

  2. Hátha jobb lesz mint a Gunpowder Milkshake. Nem lenne nagy teljesítmény, de már kevéssel is be tudom érni.

  3. Aztán a következő “pakoló-verse” filmbe ezt írják: “Az Atomszőke MÁSIK producerétől” :)

  4. José +1
    Winstead kisasszonyt az isten is Alien film női főhősének teremtette. Mi tagadás, van benne valami Ellen Ripley-s. De a csajt a Dolog (remake) és a Scott Pilgrim óta nagyon csípem. Épp ezért sajnálom, hogy sosem jön össze neki az igazi áttörés :(
    (a Dolog-bukta, Scott Pilgrim-bukta, Braindead sorozat-kasza, Gemini man-bukta, Fargo-elismert siker, de nem átütő, Cloverfield lane- úgyszintén, Birds of prey-bukta, stb.)
    És közben baromi gyorsan telik az a rohadt idő :(

    Amúgy meg lehet, hogy elfogult vagyok – és tudom, jó trailert csinálni könnyebb, mint jó filmet -, de ez eddig jónak tűnik számomra.
    Szorítsunk, hogy a csaj megkapja végre azt a figyelmet, amit érdemel!

  5. Netflix= 1-2 erősebb húzónév + LMBTQ/BLM/feminizmus + gagyi cgi + imdb min. 5.0 – max. 6,5

  6. Nem baj chegue111111, neked ott az M1. :D

    A felirat egyebkent valoban horror fos, mintha valaki olyan irta volna aki 2 honapja kezdett angolul tanulni.

  7. “José says:
    2021. August 4 at 16:10
    Mary-t pakolják bele egy új ALIEN filmbe. Nem is lehetne jobb nála.”

    Basszus mennyire igazad van már! Tényleg abszolút tökéletes lehetne akár Ripley lányaként vagy akár klónjaként is vagy akármi! Amúgy is bírom ezt a színésznőt,és ha egy jó ALIEN filmben is szerpelne az már túl szép is lenne! :D

  8. @chegue111111

    “Netflix= 1-2 erősebb húzónév + LMBTQ/BLM/feminizmus”
    aha.
    akkor légyszi közöld velünk, hogy a netflix-es felhozatalnak (ami állati nagy, évente több produkciót hoz létre, mint bármelyik stúdió) mekkora részét teszik ki “LMBTQ/BLM/feminizmus” tartalmak, és mennyi amennyi NEM!
    csak a végén nehogy kiderüljön, hogy amúgy nem olyan jelentős mértékben, csak éppen hogy-hogynem éppen ezek szúrják a te szemed…
    gondolom az egyáltalán nem zavart, amikor szinte minden kizárólag csak a fehér heteró férfi narratíváról szólt :D

  9. Jó lenne ez a trailer, de túl sokat mutatott… Egyébként WH mint főellenség, azon lepődnék meg ha nem ő lenne :D :D

    Mary-t én a Braindead óta imádom. Az egy nagyon fasza elborult sorozat volt. És igen nagyon adná magát egy Alien filmben. Egy JÓ Alien filmben.

  10. @mrclichée:
    Ezt a kérdést dobtam én is az előzetes alatt.

    Max egy limonádé szint lesz.

  11. Woody a film végén: “Gratulálok, átmentél a teszten! Itt az ellenszer, hétfőn találkozunk, jöhet az új küldetés?”

  12. Endymion

    Nem kell megsértődni, de majd minden “nagyobb” filmjükben van egy csipet, de a gagyi cgi és a közepesnél rosszab sztorikat is megemlítettem, arra nem vagy érzékeny? :)

  13. Winstead sokkal többre vihetné, nem értem én sem, miért nem kapják már fel.. viszont az tuti, hogy nem ez fogja hozni a várt áttörést:(

  14. 5.Alain Prosztó :

    Nekem a Lucy nagyon adja, az Anna-t is többször láttam.

    Ez a film is oltári jó mókának tűnik.

  15. Chegue: ez nem igaz, ez a top 11 lista a filmekből, ebből 8ban nem igazán van se feminizmus (a női főszereplő még nem azt jelenti pl a Bird Boxban) se más kiemelten, pont azért, mert megosztó, és így inkább kerülik is a témát a nemzetközi filmekben. Tudom, ez a vélekedés nem illik a “háborúban vagyunk a nyugati ideológiákkal” narratívába, de ilyen felvetéseknél mindig arra kell gondolni, hogy a pénz beszél és a nagy cégek amorálisak, a minimumot nyújtják csak, nem pedig “háborút” viselnek önként. Pont ez a lényeg, hogy a Netflixre pl. szeretik rásütni valamiért az emberek, pedig %-ban még az HBO Max is wokeabb témákkal indított, nézd meg az eddigi original sorozataikat.

    Extraction – 99 millió
    Bird Box – 89 millió
    Spenser Confidential – 85 millió
    6 Underground – 83 millió
    Murder Mystery – 83 millió
    The Old Guard – 78 millió
    Enola Holmes – 76 millió
    Project Power – 75 millió
    The Midnight Sky és Army of the Dead – 72 millió

    Ez a fenti is csak keménycsajos, ami szerintem magában nem konkrétan feminista nyomulás, csak ha belekverik, hogy a nők a jobbak, mint pl ahogy az Oceans 8 tette.

  16. Tuti, hogy WH a főgonosz, első perctől egyértlemű, de ettől még lehet jó. Winstead eddig mindig jól hozta a kemény csajt. Alien filmet neki…

  17. Ebből is lesz aztán bővített verzió?

    ***********************SPOILER**********************

    Meglestem a filmet gyorsba, aztán újra néztem a trailert és számos jelenet megvágva került vagy csak kimaradt vagy másképp volt. Inkább pofázós részek, pl a fentebbi szarul fordított “outnumbered” rész sincs benne, a trailer elejéből a gyűrű mutogatása, Winstead dohányzik a sötétben a folyosón. Jah az időkeretet is másképp szabták a trailerben, és a filmben. Trailer 14-15 óra, film legfeljebb egy nap.

    Hát nem váltja meg a világot, de egyébként szórakoztató volt, kellemes akció, nincs teljesen agyonvágva, voltak benne remek durvulások, ez a nő tényleg nagyon jól hozza az akció karaktert, legalábbis ebben a filmben elég hihetően tolta. Volt egy-két beállítás és jelent+ruha kombináció, ahol nagyon emlékeztetett Ripley-re a bolygóból.
    Volt mondjuk olyan fordulat (nem, nem a fentebbi tippelt), amit tudtam, hogy jön, de nem vártam, mert… mert túl tipikus. Viszont a mérgezés kapcsán az érdekes volt. Öreg jakuza nem vén jakuza :D :D Hogy is mondjam, az ott badass volt a karddal a végén.
    Kellően kemény volt, tényleg inkább a John Wickhez állt közelebb, de azzal a megkötéssel, hogy itt nem nagyon volt plot armor (mármint a végén, nem volt kibúvó. “Se mondóka, se kód, se feszült visszaszámlálás…”

    The Protege egy hangyányit jobban adta, valahogy sokkal inkább fun volt, itt is voltak jópofa dolgok, viszont az mindenképp ellene szólt, hogy onnantól, hogy felfedték a mérgezés mibenlétét el is vették az egyik legfőbb feszültség faktort, mégpedig az aggódást a főszereplőért. Ahogy fentebb írtam, itt totál menthetetlen volt a szitu.

    *****************************************************

    Jah éjszakai Tokyo valami eszméletlen jól nézett ki, viszont a neon világításos kocsis üldözés meg picit gagyinak hatott, főleg a borulás a végén…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.