Worth-előzetes

A netflix ősszel megint a drámákba húz bele? 9/11 filmjében Micheal Keatin karaktere azt a feladatot kapja, hogy számolja ki mivel lehetne az áldozatok családját kárpótolni. Ki mennyit ér. Ez persze a hozzátartozókat teljesen kiakasztja.

Valahogy nagyon amerikai ez a film a feliratos előzetes alapján, jobban, mint a tavalyi Chicago 7. Pedig most már elég idő telt el, hogy a témhoz nyúljanak.

human
írta
2021. 08. 10. 02:24
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Worth-előzetes” bejegyzéshez

  1. Nem fognak mashogy hozzanyulni soha sem, ez jelen idonk egyik legnagyobb hazugsaga, ami megvaltoztatta eletunket, es a jelen problemahoz is vezetett.
    Ezt kihagyom szemely szerint, mesere nem vagyok kivancsi.

  2. a film kb. egyáltalán nem foglalkozik a merényletek okával/hátterével, ebből a szempontból 9/11 csak egy katalizátor nekik, az áldozatok hozzátartozói állnak a középpontban és az ő sorsuk, meg az a baromi kegyetlen szituáció, amikor anyagiakká kell konvertálni az emberéleteket.

    illetve hát az a kártérítési ügyvéd és az irodája a főszereplők, akik végül megegyeztek a rokonokkal arról, ki mennyi kártérítést kapjon az államtól cserébe azért, hogy ne pereljenek be egyesével a légitársaságoktól kezdve mindenkit. mert attól féltek, hogy megrogyna a teljes gazdaság.

    nem kell beleképzelni semmilyen összeesküvés-elméletet, itt nem lesznek se terroristák, se hős tűzoltók, politikusok is csak addig, amíg a légitársaságok lobbistáival egyezkednek.

  3. Csodálkozom, hogy az Erin Brokovich után nem Julia Roberts kapta a főszerepet.
    Amúgy szeretem Keaton filmjeit, ebben is biztos jó lesz

  4. Bizony lassan ideje hogy érkezzenek a lehetséges oszkár jelöltek. Érdekesnek tűnik, Keaton-t bírom. Nézős.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.