Spider-Man: No Way Home-előzetes

Hogy mondod el valakinek, hogy te vagy Spider-Man? Hát a nem közeli barátoknak az újság teszi ezt az új Dr. Strange filmben, legalábbis a fő látványosság mintha onnan érkezett volna, úgy hajlik el a valóság, csak mert vissza akarták csinálni ezt a “mindenki tudja” dolgot.

Ami biztos (vagy lehet rosszul emlékszem?)? filmben még nem láttunk “mindenki tudja Pókember személyazonosságát” sztorit.

47 hozzászólás a “Spider-Man: No Way Home-előzetes” bejegyzéshez

  1. Akkor úgy látom maradt a dátum.

    Én iszonyat vártam eddig is. Póki mindig nagy kedvencem volt, a Raimi filmek karaktereit meg imádom. Kariaji megvan

  2. Csak nekem tűnik felelőtlenségnek hogy Strange megvonja a vállát és csinál egy hatalmas varázslatot egy srác magánéleti kényelmetlenségei miatt, aminek beláthatatlan következményei lesznek és megbomlasztják a téridő-mindenséget? Remélem lesz valami mögöttes szándéka ezzel…

  3. Nekem ez az előzetes nem adja… Mondjuk nekem már a második MCU póki film se jött be igazán. Amennyire láttam/olvastam pár kommentet ott azt írták, hogy Strange pont ilyen felelőtlen a képregényekben (kicsit másképp jellemezték, de a lényeg, hogy ez a döntés elvben nem karakteridegen tőle), én mondjuk nemtom, egyet sem olvastam. Egyébként a trailer alapján úgy jött le, hogy Peter folyamatos pofázása is befolyásolta a varázslatot.
    Ettől függetlenül valszeg megnézem, de nem igazán jött be az előzetes.

  4. nyilván megnézem, mert Pókember (és Strange is szimpatikus), de ez a teaser eddig nem csigázott fel. feltételezem jó lesz, de remélem a világhajtogatás nagy részét ellőtték, mert abból bőven elég volt az első Strange-ben (meg az előzményfilmjében, amikor még Leo játszotta a karaktert).

  5. elég gyengusz, vagyis nekem nem adja. az első tökjó volt, a második gagyi, ezt pedig úgy tűnik majd a régi gonoszok plusz Tobey visszahozásával akarják egyedül eladni, mert ez a sztori, hogy Póki megkéri Strange-et, hogy törölje már ki a kollektív tudatból az emlékét, az meg annyira amatőr, hogy simán hagyja, hogy a kölyök hülyesége szétverje az univerzumot, hát izé. ez nudli.

    persze tudom, hogy volt ilyen képregény szál és kb. arra alapul az egész, de tényleg ez tök sovány azok után, hogy utoljára még a világot mentették meg ügyesen.

  6. gondolom Dr. Stranger “hókusz-pókusza” csak úgy mehetett félre, hogy a Time Variance Authority összeomlott a Loki befejezésében? vagy a kettő nem függ össze, bár akkor meg elkapnák őket is meg a többi variánst is szerintem.

  7. Klassz lesz. Kell is 3 Pókember 3-4 ellenfél ellen, ha már a korábbi részeket is félig-meddig beemelik így az MCUba. Így is ez a sztori lehet 2 filmet érdemelne, aztán beugrott, hogy már forog a Dr. Strange 2, ahol az események valószínűleg folytatódnak.

    Gondolom később majd lesz egy másik valóság, ahol pedig csak az X-Men mutánsok és az F4 voltak a domináns hősök a Bosszúállók helyett, aztán a három valóságot átmentik valahogy egy közös negyedikbe az MCU ötödik fázisa során. Közben pedig a Sony is úgy csinálhatja a saját Spiderverse filmjeit, hogy nem kavarnak be az MCU fővonalnak.

    DareDevil lesz az ügyvédje vagy nem? Mert mintha ilyen pletykákat is hallottam volna. Nagyjából mostanra jár le a 2 éves szünet a Netflixes Marvel hősök esetében a kasza után.

    Ami nem tetszett, hogy nem volt más mód Petert tisztázni. Emlékkivetítés vagy valami ilyesmi? Erre a főmágus úr ilyen amatőr hibába bocsátkozik, holott Peter bármikor újból felfedhetné magát a szeretteinek. Bár gondolom a szerelem lesz a kulcs motiváció, hogy azt nem akarja töröltetni.

    Tom Holland egyébként nem néz ki valami jól itt. Egyre nehezebb eladni 20 év alatti fiatal hősnek. Mintha rosszul lenne itt sminkelve, de olyan megviselt és öregedik az arca, mint aki iszik a magánéletben.

  8. A csávó még mindig középsuliba jár?? Kicsit haladhatnánk az időben így a harmadik filmre.

  9. Tommy

    Azt már az első film környékén mondták, hogy minden epizod egy újabb sulis év.

  10. Jobb lett volna nem látni az előzetest, mert elég bleh, pedig vártam a filmet, mivel az előző kettő is bejött.
    Gagyi a sztori, amennyit ki lehet venni. Már megint saját maguk elb*sznak valamit, ami miatt meg kell menteni a világot.

  11. @mrclichée
    “Csak nekem tűnik felelőtlenségnek hogy Strange megvonja a vállát és csinál egy hatalmas varázslatot egy srác magánéleti kényelmetlenségei miatt, aminek beláthatatlan következményei lesznek és megbomlasztják a téridő-mindenséget?”

    Nem, nem csak neked :) És igen, jól látod, hogy ez – az eddigi filmek (Dr. Strange, Végtelen háború) alapján – kifejezetten karakteridegen viselkedés egy olyan szerzettől, aki mindent véresen komolyan vesz és alapvetően szabálykövető és elvhű.
    Viszont itt szerintem az a helyzet, hogy figyelembe kell venni, hogy a “Pókember” egy fiatalabb korosztály megcélzó alkotás, mind képregények, mind filmek tekintetében. Én kölyökként olvasgattam a pókember képregényeket és a mai napig inkább a fiatalokat célozza meg, hiszen Peter Parker vagy gimis vagy főiskolás, aztán majd egyszer felnőtt lesz. Szóval egy fiatalabbaknak szóló alkotásban inkább megengedhető, hogy amúgy ilyen szigorú szerzet kicsit lazábban viselkedjen, mint megszoktuk.
    Én legalább is így gondolom, hogy ennek köszönhető és ha alkotó lennék, valószínűleg én is így döntöttem volna. Hiszen még akkor is, ha minden filmnek be kell ágyazódnia az MCU-ba és nagyjából végig konzekvenseknek kell maradniuk a karaktereknek, figyelmbe kell venni, sőt törekedni kell rá, hogy a különböző filmeknek valamennyire más hangvételük legyen, különben egy homogén, ezáltal unalmassá váló filmfolyam válna belőle.
    De amúgy ja, egyetértek, felelőtlen és karakteridegen viselkedés. :)

  12. Vajda Gábor: Az előző részben már volt egy elképesztően kretén megnyilvánulása a főszereplőnek: kb. csőre töltött lőfegyvert adni az első szembejövő “szimpatikus” arcnak. Amikor a főszereplő hihetetlen bénasága okozza a sztori fordulatát olyan szinten fájó, gyenge írói megoldás, hogy erre a részre egyáltalán nem vagyok kíváncsi. Parker még hülyébb mint korábban volt. Elméletileg a karakter fő jelmondata “a nagy erő nagy felelősséggel jár együtt”. Felelősségérzete nulla a srácnak, ami teljesen karakteridegen.

  13. Én sem hinném hogy Strange csak úgy a pincében egy tini kedvéért bele kavar a Multiverzumba.
    Sztem tippre le söprik annyival hogy nem sikerül a varázslat.
    És valójában a TVA összeomlása okozza az egészet csak ők ezt az elején nyilván nem tudják .
    És igy a sztori sem olyan fos….

  14. Melyik tini nem vonulna az egyetlen varázsló spanjához ha az egész világ kvázi megutálná egy dolog miatt, amit nem követett el? Értem én, hogy mindenki a felnőtt Peter Parkert várja, de itt még mindig a középiskolás 17éves pókgyerek a főszereplő. Egyértelmű, hogy azért nem pörgetik fel az eseményeket úgy mint anno Tobeynál, mert 3 filmnél tovább terveznek vele. Lesz még belőle felelősségteljesebb egyetemista, és felnőtt is.

    Strange pedig valóban furcsa (haha), de nem hinném, hogy minden ok nélkül csinálja azt amit. Nyilván nem csak ennyi lesz a story.

  15. Kb. 1 óra alatt meg lehetne oldani ezt a kiderült Peter problémát. Szól Furynak. Fury szól egy Skrullnak. Skrull felveszi Pók alakját. Peter rámutat, hogy “látjátok?”. Problem solved…

  16. Ehh, “kicsit” sok nekem Strange, nagyon nem birom a szineszt, nem orulok, hogy ilyen sokat fog szerepelni. :S

  17. Hat en nem vagyok kepregeny-ismero se altalaban Marvel se konkretan Pokember, de ha itt most ez lesz a fo tema hogy kiderult a szemelyazonossag… Mikozben ami 2008ban az egesz MCU-t bedurrantotta Vasember az egy pillanat alatt dobtotte el ezt a kerdest. Na _ott_ baromira meglepodtem merthogy fel se merult bennem hogy szuperhosfilmben lehet maskent is (meg akkor pont a Nolan-fele Batman-trilogiaban ez alapveto is volt) de aztan jott a Vasember, es nagyon gyorsan kialakult hogy az MCUban mashogy mennek a dolgok, es baromi jol mukodott is. Persze minden filmnel elolvasom hogy a kepregeny es spiderman-ismerok szerint mi miert nagyon dramai, csakhat egy lepest hatralepve es nem annyira belevonodva a temaba – ez egyszeruen total erdektelen. Basszus az elmult tucatnyi filmben mik tortentek (es ha a szemelyes dramakat ki is vesszuk, de New York letarolasatol az 50 szazalek eltunese majd visszajovetele – es akkor hogy az legyen egy problema hogy egy szuperhos egyben Tony Stark orokose nem tudja tovabb atlagos kozepiskolasnak alcazni magat…..

  18. Eddig is vártam a Pókot, de az előzetes alapján erre még moziba is beülök, független attól, hogy kijön-e streaming-re vagy sem!

  19. 4. Pont ezt akartam írni, én egyenesen el sem hiszem, hogy Dr. Strange tényleg belepiszkálna a valóságba egy srác magánéleti kellemetlenségei miatt. Ez nagyfokú hiteltelenség. Tuti nemet mondana. És mégis, ebből lesz a bonyodalom? Ezt nagyon meg kell magyarázni… Lehet, hogy ő már egy alternatív Dr. Strange valahogy.

  20. Már nem azért, de Strange már saját filmjében is semmibe vette a szabályokat, előszeretettel szegte meg őket és hágta át az íratlan szabályokat. Wong és Mordi meg is jegyezték neki ezt. A Végtelen háborúban a kő védelme miatt olyan komoly. Thort és Lokit, hogy utazgatta már.

    Peter kérése meg jogos, hiába tisztázzák a nevét, a társadalom egy része úgyis bűnösnek hiszi majd, ahogy a valóvilágban is tennék. Emellett a személyestere megszűnik a srácnak, konkrétan nem lesz magánélete, mert mindenki zargatni kezdi. Hány tini roppant ebbe bele a valóéletben, nem kevés.
    Valószínűleg Lokiék kavarása fog bekavarni az egészbe, és a rutin varázslat megzavarodik és megjelennek a multiverzumból a gonoszok.

  21. Én részemről azt szeretném, hogy visszaálljon a világ a rendes kerékvágásba..ahol Mary Jane egy vörös bögyös cicababa akire büntetlenül lehet gondolni anélkül, hogy pedofil lennék XD

  22. Gondolom azzal lesz magyarázva, hogy ő azért még csak “egy srác”, hanem egy bosszúálló, a pókember, aki mellesleg segített megmenteni a világos és aki nagy dolgokra hivatott. Strange se hülye. Ráadásul ilyesmit még említ is.

  23. *Wittgen nem ők baccák el hanem a loki eseményei.Nyilván ők azt hiszik ,hogy ők bacták el..

  24. Valószínűleg azért segít furcsa doki a magánéleti problémáján, mert a trailer-be nem rakták bele azt az óhaj sóhaj előtti 5 perces könnycsepp-fakasztó monológját Peter Parkour-nek, amiben majd ecseteli, hogy így mennyire szar az élete. Tuti nem csak annyit fog mondani, hogy “jaj mindenki engem fotóz a suliban brühühü”.

  25. Régebben a WandaVision- re mondták, hogy felvezeti a következő Strange filmet. Lehet ez lesz az(abba még a boszi is boszit bűvölt, lehet Strange is hasonló helyzetbe kerül)?

  26. Wkaresz : Azzal majd a Dr. Strange 2-ben foglalkoznak, ha minden igaz. Valószínűleg akkor hozzák vissza az új Visiont is. De feltételezem a Thor 4-ben is benne lesz Loki.

    Én azt nem értettem, hogy miért nem emelik ki a környezetéből őt és a társait. Költöztessék másik országrészbe, kapjon új személyazonosságot. Még akár másik bolygóra is elvihetik többedmagával. Kapásból Mysterio feltolta a netre mindenhová? Mit szól ehhez a többi Avengers vagy Mrs. Potts? Ismerik Petert, tehát nem kellene kiállniuk mellette? Még Keselyű is tudja, hogy kicsoda, bár ő látszólag az életéért cserébe nem leplezte le. Vagy a visszacsettintéssel járó harcért sem ismerik el az eddigi munkáját?

    Máshol már olyan teóriát is olvastam, hogy Mephisto kavar és csak kiadja magát Dr. Strangenek. De ez már csak feltűnt volna a társának, nem?

  27. Szóljanak és skrullnak, hogy vegye fel Mysterio alakját és böfögje bele a világba, hogy bocsika csak szívatás volt.

  28. Én látni akarom Tobey Parker sötét karikás szemű táncát is 2021-es kivitelben…remélem ő is beköszön!

  29. A bemutatóban Octopus-on és Zöld manon kívül egy vagasnal az nem Sandman, és Elektro?
    Lehet behoznak egy Sinister Six-et???

  30. Sanszos a sinister six. Mint a “3 muskétás”. Szeamomra Endgame szint lesz. Bőgni fogok a moziban! 2002-tol kezdve az osszes Pokember filmet moziban lattam. Szamomra 19 év betetőzése lesz ez a film!

  31. hehe, még a végén mindent összevarrnak a szoninál. még a végén megcsinálják egy húzással a spiderverse-t (ó je, az az animáció!), belecsapnak a marvel multiverse-be (hát olvastam itt-ott, hogy csak egy csettintés a pure x-men és pure f4 verzum behozása, esetleg az eternals besegít), és leválasztják Pókembert a Sony saját verziumába mint menekülőpálya (Morbius, Venom, SSix, etc.).
    A tréler hóttzavaros, de úgy a jó. I have a good feeling.

  32. Kobun

    Elektro tuti biztos, hogy lesz. Ahogy a Zöld manó és Octopus is.
    Az előző filmekben meg ugye volt Keselyű és Misterió. Még egy kell a 6hoz. Az bárki lehet, talán a Skorpió lesz. Ha nem is ebben a filmben, de a következőben már biztos lesz Sinister six.

  33. “Azt már az első film környékén mondták, hogy minden epizod egy újabb sulis év.”

    ez a Harry Potter filmek után nem túl eredeti ötlet:D

    viszont csak nekem volt vicces az a tény, hogy Strange palástja, egy pufikabátról lóg?:D Szórakozott hangulatban lehettem, de ahogy megláttam, sikítottam a röhögéstől, annyira mókás:D Régen amúgy viszolyogtam Cumberbatchtól, de annyi filmjét láttam és annyiféleképp tud játszani, hogy egészen megszerettem.

    Az is eszembe jutott, hogy ha összehozzák ezt a sok pókimokit és esetleg Parker összefut a többi önmagával, a találkozás időparadoxont hoz létre, melynek következtében olyan láncreakció keletkezhet, amitől felborul az egész tér-idő kontinuum, és megsemmisül a világegyetem. Ez persze a legrosszabb eshetőség, szerencsés estben, csak Holland játszotta póki galaxisa fog megsemmisülni :)))

    Viccet félretéve egész jó, nem vagyok Marvel (csak Dr Strange) fan, szóval moziban nem valószínű, de otthon tuti lecsúszik majd

  34. Engem borzasztóan érdekel, de az feltűnt, hogy az Andrew Garfield filmek jobbak voltak, vagy legalábbis önállóbbak.
    M1, abban bízom, hogy az előző 2 pókembert is behozzák.

  35. jesustomer : Ez a kívánságod teljesülni fog, hiszen mindhárom Pókember benne lesz.

    Én még annak örülnék, ha Deadpool is felbukkanhatna valahogy ezt a káoszt kommentálni, de mivel az ő valóságában vannak mutánsok, így lehet ő csak az X-menek / F4 bemesélésekor fog megjelenni.

  36. troc: az az elmélet, hogy csak a trailer vágás miatt gondolod így, és Tobey-nak mondja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.