Összeáll az új Expendables

Erre nem számított senki? Jön a THE Expendables, hiszen THE-vel lehet új részeket kipumpálni. A szereplőgárdáról már ezt tudni: Jason Statham, Sylvester Stallone, 50 Cent, Megan Fox, Dolph Lundgren, Randy Couture, Tony Jaa.

Egy kaszkadőrből lett rendezőre bízták, Scott Waugh (Need for Speed)-re.

19 hozzászólás a “Összeáll az új Expendables” bejegyzéshez

  1. Elvileg ez nem az EX 4-lesz, hanem a spin off film. Ez Statham karakterére fog koncentrálni. Expendables – A Christmas Story. Itt Sly csak cameozni fog. Elvileg. A többiek valszeg lesznek.

  2. @csakegysrac: Ha ezt most Chuck meghalja, akkor “5 gyötrelmes, kínok közt eltöltött nap után kimúlsz”.
    Megpróbálom úgy felfogni, hogy poénnak szántad, és akkor nem írok neki mail-t. ;)

  3. 6.vzsryl
    Azt honnan veszed, hogy Chuck Norris létezik? Mert ha igen akkor már itt lenne mögöttem és bele nyomná a fejem a billentyűzegtfffffseruighsughsuaíohifueg9
    :D

  4. Vágom, hogy Sly már nem éppen fiatal, de jó ócskára szétplasztikáztatta magát pasztmek.

  5. Én vagyok az egyetlen aki sokkal jobban örült volna ha ehelyett inkább kevesebb névvel, akár “csak” a Sly-Schwarzenegger-Willis trióval csináltak volna egy akcióvígjátékot, amiben egymást és egymás filmjeit parodizálják ki?

    Nekem már az első rész is rettentő kínos volt és mindig is azt éreztem, hogy órási kihagyott ziccer a legnagyobb akciófilmek sztárjait egy középszar akciófilmre összehozni.

  6. Engem is végig a kihagyott ziccer érzés kerülgetett az összes filmnél, pedig nem voltak rosszak, ha valaki agyatlan lövöldére vágyott.

  7. @Pillager:
    igen, ráadásul az volt az első közös filmjük, pedig anno a 80-as és 90-es években sokan vártak ilyet, sokkal jobb lett volna, mint az egymás plakátjára legyintő fél másodperces rivalizálós poénok

    szóval az expendablesben valóban jobban ráfeküdhettek volna erre, erre kaptunk egy 1 perces közös jelenetet és annyi

    a második részben azért már több volt, de közel sem elég

    nem mondom, hogy nem volt jó egy köteg régi akciósztárt látni egy filmben, de biztos jobb lett volna egy rendes akciófilm (nem börtönből szökés minimál akcióval) csak schwarzival és slyjal

  8. @Pillager: Willis már nem óhajt dolgozni. Neki az az 1 milla kell, amit annak a szar, ócska noname filmnek az 1 heti bohóckodásáért kap. Minden más csak nyűg és baj…

  9. Remélen, 50 Cent ismét egy számtech nerdet alakít, a főgonosz pedig a műanyag fejű Megan Fox lesz, aki Sly Stallone plasztiksebészét elrabolja, hogy Statham és Lundgren bácsi végre egyet nyugodtan kávézhassanak a naplementében. Vin Diesel meg beköszön egy cameó erejéig nekik pincérként bólogatva, hogy a család milyen fontos. Nagyjából ennyi értelmet nézek ki a filmből.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.