27 hozzászólás a “Csütörtökön The Matrix Resurrections-előzetes, addig képek” bejegyzéshez

  1. John Wick 4 végre!

    Amúgy bennem is megmozdult valami, de továbbra is úgy érzem, hogy nem kellett volna hozzányúlni. Nagyon szeretem a Mátrixokat úgyhogy úgyis felülök a hype vonatra, de vannak filmek/franchiseok amiket meg kellene hagyni olyannak amilyennek megszerettük őket.

  2. Hoppá, ha többször kattintasz, akkor mindig változik egy picit teaser: egy-két új kép/jelenet lesz benne!
    Ügyes!

  3. Aztakurva, teljes mindfuck már most a részemről, és tényleg változik kicsit mindig. Tényleg ne basszák el!

  4. hú nagyon Mátrix-idegen a képivilág, teljesen kizökkentett. sokkal inkább tűnik Sense8 folytatásnak, de ahogy nézem az operatőr miatt nem véletlen.

    várjuk ki a trailert persze, de ezek alapján nagyon sokáig kéne gondolkodnom, hogy ez minek is lesz a felélesztése.

  5. Az is durva hogy a videoban az aktualis idot mondjak… nagyon jo huzas, egybol tenyleg berant!

  6. El fogják kúrni. Rámennek a nosztalgiára, közben meg egy mai steril blockbuster lesz, olyan lezárással, ami folytatható ha anyagilag sikeres. Keanu képernyő ideje összeadva 9 perc. Ez a teóriám.

  7. Siralmas. Már most látszik, hogy egy fantáziatlan és dög unalmas fan service lesz az egész. Le se fogom tölteni. Tök érdektelen és felesleges film lesz ez.

  8. Csak ne fan service legyen könyörgöm, amiben 5 percenként utalgatnak a régebbi filmek fontosabb jeleneteire vagy újrázzák azokat. Nagyon nem vágyom még egy olyan fölösleges folytatásra, mely játékideje csak arról szól, hogy “És erre emlékszel? Meg arra a jelenetre emlékszel?”

  9. Nem fan service lesz. Reboot lesz az ifjú generációnak. Keanu és társai beugranak egy kicsi fan service-re, hogy azok is megnézzék, akiknek az eredeti nagy élmény volt anno.

  10. Tényleg teljesen más a kép világ, de nagyon bejön, csak ne vagdossák szanaszét az akciókat.
    Az első rész nagy kedvenc, a második-harmadik robotostul, 10 percnyi karatézésostul’ nem, de decemberig újrázom őket.

  11. Az ilyen régi, “egyszer ütött” jelenetek fanservice (?) újrázása inkább gáz, mint jó szerintem… szájbenövés, folyékony tükör, macska, levegőben cigánykerekezés, kung-fu terem, potyogó töltények alulról… Kivéve, ha valami jó koncepció része persze, pl. ez itt egy újra elkezdődött ciklus, amit kb. hasonlóan szimulál a Matrix, mint az előzőt, amit a korábbi részekben láttunk.

  12. Én eddig nem nagyon foglalkoztam ezzel a filmmel, pedig fiatalkorom egyik legnagyobb élménye volt. Legalább négyszer láttuk annó az első részt a haverokkal a moziban.
    Viszont régóta először láttam olyan trailert, ami nagyon jó ütemben volt megvágva és esküszöm meghozta a kedvem. Meglátjuk mi lesz ebből …

  13. Jézusom, ezek a kommentek! :D Ennyiből hogyan szűrtétek le, hogy mennyire lesz jó a film? Szerintem zseniális hype-építés!

  14. Először nekem is fura volt a képivilág, de aztán beugrott, hogy ugye a harmadik rész végén új szimuláció indult, ahol a szivárvány is megjelent, így pedig teljesen logikus a zöldes-szürkés szűrő felváltó szaturáltabb kép.

  15. Félve remélek egy kellemes meglepetést ettől a filmtől, őszintén remélem sikerült tisztességes forgatókönyvet írniuk. Ez a teaser kampány kimondottan ötletes és kreatív. Nekem is feltűnt a sok régebbi, ikonikus jelenet újrázása, de remélem lesz érdemi oka. A trailer talán bőbeszédűbb lesz. A fényképezés már ennyi alapján is gyönyörű.

  16. Keanu szerintem is ilyen max 10 percet fog szerepelni benne és átadja a stafétát a fiataloknak, de remélem nem lesz igazam.

  17. Eddig kicsit vártam is, miután megnéztem kétszer már semennyire.

    Megnézve a forgatókönyv írókat még jobban el is ment a kedvem. De hogy moziban nem fogom megnézni abban majdnem biztos vagyok már most. Na de azért a csütörtököt még megvárom.

  18. jézusom:D

    félve remélek én is valami kellemes meglepetést, meglátjuk..végig azon járt az eszem, hogy miért John Wicket látom? Eltévesztette a forgatást?:D

  19. Keanu aligha vállalta volna be, ha olyan szar lenne mint ahogy az itteni “nagynevű filmkritikusok” jelzik előre a kb semmi infóból… Először is Matrix film lesz, ergó hajazni fog az előzőekre, másodszor legyen benne pár percnél többet Keanu, de azért ne legyen Fan service (??????) harmadszor meg elég gyakori az előlegezett lehúzás, aztán a megnézés után meg csorog mindenkinek a nyála…

  20. @Artox:
    “harmadszor meg elég gyakori az előlegezett lehúzás, aztán a megnézés után meg csorog mindenkinek a nyála…”

    Te ilyet mikor és melyik filmnél láttál? Legjobb esetben is “elment” kategóriásak lettek az előre lehúzott filmek, de nyálcsorgatósra én nem emlékszem.
    Kattintottam párszor a kapszulákra és csak a régi filmek újrázott jeleneteit láttam kicsit más köntösben. Szerintem az egész film ilyen lesz, egy kvázi remake-et kapunk fiatal színészekkel (tippre a tükrös fekete srác lesz az új főhős), a szenior páros pedig beköszön egyfajta amnéziás mentor szerepben és ők lesznek az új “Morpheus-ok”.
    Arra nem számítok, hogy bármi új, érdekes húzás lesz benne, de látványra ütni fog.

  21. @Scorpion82 Konkrétan minden film le van szarozva onnantól, hogy egy kép megjelenik belőle, valahogy még is folyamatosan dőlnek a rekordok. Divat fikázás megy, kinyitni a szemét meg csak pár ember képes. Ha reboot van az a szar, ha újítás akkor az, ha golytatás akkor pláne. Elmondom, hogy a Matrix 2 is maximum középszer, a harmadik meg végképp, azokat a szinteket meg nem nehéz hozni, és az alapján hogy eddig a 3. pont mindig a leggyengébbnek volt beállítva, hirtelen mindenkinek az egész trilógia tetszett, ez meg tuti szar lesz. Az olyan kérdés meg, hogy “hol láttál ilyet meg olyat” max attól elfogadható, aki sosem volt fent a neten. Ez a film mindezek ellenére lehet rossz, de a 3. részt így megelőlegezve is nehéz lesz alul múlnia, így egy nézhető film szinte gatantált, ami maxum akkor húzható le ennyire ha köteleznek rá, hogy fizess ha megnézed ha nem…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.