Nolan az Universalnál kötött ki

Tudjátok, pár napja írtam, hogy a Warnernál sokáig alkotó Christopher Nolan (Batman filmek, Tenet, Inception, Dunkirk) a tavalyi “minden Warner film jön az HBO Max-ra” döntés miatt, és talán a Tenet kezelése is közrejátszott, új stúdiót keresett a következő filmjének.

J. Robert Oppenheimerről fog szólni, és a szerepéről az atombomba megalkotásában. A forgatókönyv feltehetően már rég kész, hiszen annak keresett stúdiót Nolan, és a mostani hírek alapján 2022 elején nekiállnak a forgatásnak is.

human
írta
2021. 09. 14. 17:33
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “Nolan az Universalnál kötött ki” bejegyzéshez

  1. Nolan: Az atombombáról forgatok filmet.
    Universal: Nagyszerű, akkor lesznek CGI effektek is egy Nolan filmben?
    Nolan:
    Universal: Ugye lesznek?

  2. Nolan karrierje, nem is annyira sikerben, inkább minőségben, egyenletesen ível lefelé. Eddig nekem az Inception óta minden filmje gyengébb volt, mint az előző. Ezen a ponton abszolút nem hoz lázba egy új Nolan-film.

  3. Venom: Ezt a projektet én sem értem, az atombomba és Oppenheimer sztoriját sorozatokban már gyönyörűen kibontották, minek huszadjára is elmesélni? Mit lát ebben Nolan?

  4. Ertem, hogy mind masok vagyunk mast szeretunk, de egyszeruen nem ertem ezt a Nolan hurrogast. Manapsag csak ugy omlik rank a kozepszeru vagy annal is rosszabb szenny. Ez a faszi viszont a legstabilabban hozza a minosegi (nekem objektiven jo) filmeket amin latszik az odafigyeles es az egyediseg.
    (Hahaha honest trailer-every nolan movie :) )

  5. Nem csak sorozatokban, ott van a Fat Man and Little Boy, ami sztem elég jó film az imdb pontszám ellenére és nagyrészt Oppenheimer körül forog a sztori, szóval én se nagyon látok többet ebben a témában.

  6. Kicsit tényleg megkopott Nolan nekem is. De még így is messze kimagaslik a rendezők között, ami azért durva. Számomra a Csillagok között volt, ahol a csúcson volt, az a legjobbja. Dunkirk egynek jó volt, Tenet nem jött be. Ez egyelőre annyira nem hoz lázba.

  7. nekem nem kopott meg, ugyanúgy várom mint a Dunkirk-et, pedig nem annyira rajongok a háborús filmekért. Ha bele tud szőni valami nolanes egyediséget, az a huszadik elmesélés olyan lesz, hogy megszólal:D

  8. Nolan egyediség:

    Felrobban az atombomba, ami létrehoz egy fekete lyukat, amiből kilép Matthew McConaughey és csak annyit mond:

    Allright, allright, allright…!

  9. Számomra tőle bármi jöhet!
    Lehet, hogy voltak “gyengébb” filmjei is,de csak az ő szintjét nézve.(Szerintem mind óriási, nyiván vannak a filmjein belül nagy kedvencek nekem is)

    Bár ilyen szar filmek készülnének nagyobb számban, mint a sokak által korábbi cikkekben említett X vagy Y film Nolantól!

  10. Attól még lehet jó film, hogy a téma unalmas és elcsépelt. Nolan azért hozza az átlag feletti szintet. De a várás faktor nulla részemről.

  11. pgly: értem hogy Nolant menő szidni, de azért ilyet sosem írna, amit te felvezettél az egy füves látomás, neki meg többnyire van logikája mindennek. nem az, hogy tetszenie kell, de nem csak random mindfuckol.

  12. Imádom az összes Nolan filmet (Talán a Tenet-et kivéve), úgyhogy kihúzhatod a seggedből a karót human

  13. par szaz evvel ezelott a semmibol megjelent par rozsdafolt. Ezek az ido folyaman kezdtek nagyobbak lenni, mig vegul osszealltak es egy toltenyhuvely formajat vettek fel. Ez utana evtizedekig kallodott a varosban mig rejtelyes korulmenyek kozott be nem kerult egy akkor epulo epuletkomplexumba. Senkinek nem tunt fel amikor a szobakat burkoltak vagy ki tudja mennyi ideig utana sem. Egeszen addig amikor Denzel Washington fiara nagyon hasonlito ugynok arra nem keveredett, hogy aztan beleugorhasson a pisztolyaba. logikus? :P

  14. pgly: nincs benne, csak nagyon sok ilyen képtelen Nolan elméletet olvastam mostanában utálóktól, mintha tényleg ilyenek lennének a filmjei, gondoltam szólok, hogy nem :)

  15. @Walker:
    De nem úgy volt, hogy a töltények visszafelé haladtak az időben – mivel invertálták őket a jövőben? Ott az épületben csak tárolták a megtalált invertált cuccokat, amik minden emberi beavatkozás során visszafele haladtak az időben mikor hozzányúltak (ok-okozat). Lehet én értettem félre akkor, de a nyilvánvaló mese ellenére valahogy el tudtam fogadni, hogy ebben a filmben ez most így történik.:)
    Vagy legalábbis amikor néztem, volt értelme / logikája, de lehet újra kéne nézzem.:)

  16. Filmtekercs, igen megy vissza az időben amíg meg nem forditják vagy el nem pusztul. A mi idősíkunkból tapasztalva ez úgy jön le, ahogy ott irtam. Éppen ezért ez az egész koncepció mint egy füves látomás, az adott körülmények között zseniálisnak tűnik, de valójában buta.

  17. Azt hiszem tök máshogy néztük akkor a Tenetet.:)
    Lehet mert Nolan azt nyilatkozta, hogy mekkora James Bond rajongó, én a Tenetre is úgy tekintettem, mint mondjuk egy Thunderball-ra, vagy egy Őfelsége titkosügynökére (ami Nolan kedvence).
    Az inverzálás egy “szuperfegyver”, Brannagh meg lényegében egy Blofeld karikatúra volt.
    Úgyhogy simán elfogadom, ha füves látomásnak jellemezzük a Tenetet (sőt ez lényegében dícséret, mert ezzel a jelzővel tényleg a 60-as 70-es évek pszichedelikus akciófilmjei juthatnak eszünkbe).
    Szóval a fentiek miatt én nem kerestem a realitást. Mint ahogy semelyik James Bond filmben sem, és ilyenformán baromi jól szórakoztam a Teneten. De ez már tényleg off.

  18. Ha lett volna egy kis eszük a Paramount-nál (ahogy jó ideje nincs), azonnal lecsaptak volna rá és egy több filmre szóló szerződéssel csatlakoztatták volna a stúdió renoméjához. A Csillagok között-tel már dolgozott a Paramount-tal, tehát nem is egy teljesen új együttműködés lett volna, mint most a Universal-lal. De hát úgy látszik, ott rátermettebb vezetők vannak.

  19. amúgy nem pont Nolan mellett szól, hogy még ennyi idővel a Tenet (ami nekem sem a kedvenc Nolan filmem) után is el tudtok normálisan vitázni/beszélgetni arról, hogy mi hogy volt a filmben?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.