12 hozzászólás a “A West Side Story új előzetese, Spielberg karácsonyi filmje” bejegyzéshez

  1. Otthon majd mindenképp megnézem. De az is lehet hogy nagyvászon lesz belőle. Spielberg profizmusa és Kaminski operatőri munkája miatt kihagyhatatlan. A sztori nem is annyira érdekel de Spielberg miatt lettem filmbuzi még kiskoromban, úgyhogy számomra kötelező.
    Leonard Bernstein van megjelölve zeneszerzőnél de ö ugye már 1990-ben meghalt. Oké hogy a régi west side sztorinak ő a zeneszerzője.. De akkor a régi filmzene az eredeti lesz átültetve? Ezt nem értem. John Williams nincs sehol feltüntetve még a trailer végén is Leonard van a stáblistán. Érdekes.

  2. 0:05 nél úgy néz ki a csaj, mint Michael Jackson a Thriller körüli időkben. A szemöldöke pedig a Thrillerből a vérfarkast idézi.

    De amúgy biztos zseniális lesz. :)

  3. Egy film sem a szemöldökök miatt zseniális vagy nem zseniális. Sőt, nem is a főszereplő csaj kinézete miatt. :D

  4. ciki lehet, de én még a grease-nél tartok, meg hogy Travolta milyen jól táncol:D Nem tudom, ezt akarom-e látni.. nagyon kevés musical tudott lekötni vagy lenyűgözni eddig

  5. @blady: ha Travolta és tánc, akkor Szombat esti láz. Nekem nem igazán jött be, sosem voltam oda a discóért, de neked akkor talán. :)

  6. Az a bajom az öreg Spielberggel, hogy elfelejtett rendezni. Az utóbbi filmjei didaktikusak, kiszámíthatóak, középszerűen megrendezettek. Az adaptációi csak hűen követik az alapanyagot, nem lesz belőlük egyedi mű, csak egy filmre másolt változat. A kémek hídjánál pl. kevés unalmasabban és közhelyesebben felépített, megrendezett film létezik.

  7. Szombat esti láz valamennyire rémlik, mintha törperomboló koromban láttam volna, de bakancslistán van, hogy egy esős vasárnap delutánra besúvasztom:D

    (Más: Nekem úgy dereng, nem is volt unalmas a kémek hídja!:D)

  8. totoro: szerintem rendezni nem felejtett el, és ez is kurvára meg lesz rendezve, de nagyon a múlt felé fordult így inkább az mondható, hogy “régiesebb” a munkája, hiányzik belőle az amit pl Scorsese még mindig tud tartani, hogy halad előre.

  9. Hát papa. Nem tudom. Még mindig arra várok, hogy Spielberg is megrendezze a saját “Fury Road”-ját.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.