Diana Hercegnő a Spencer teljes előzetesében

Befutott a Kristen Stewart főszereplésével készült Spencer végső előzetese. A film a Jackie rendezőjétől érkezik, és arról a pár napról szól, amikor Diana eldöntötte, hogy házassága Charles herceggel nem működik.

Most végre láthatjuk a kidolgozást is, mivel a teaser inkább a látványra feküdt.

human
írta
2021. 09. 24. 02:26
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Diana Hercegnő a Spencer teljes előzetesében” bejegyzéshez

  1. Hmm hmm képek alapján tökre Diana, de trailert nézve nem teljesen hittem el a csajszinak, hogy tényleg Dianat látom. Ugyanakkor az is be villant, hogy lehet megint meg fog lepni😄 volt már rá példa, hogy kellemes csalódást okozott, pedig a twilight-os érában kifejezetten taszított. Meglátjuk, kíváncsian várom

  2. Kíváncsian várom, a trailer alapján a lelkét is kijátssza, bár a bevágott snittek alapján egy kicsit túljátszottnak is tűnik, de lehet az egész filmet nézve szépen a helyére kerül minden és lesz a játékában nüansz.

  3. Miért kellene teljesen ugyanúgy kinéznie? ha már hasonlít picit (ami megvan azért), már jó lehet.

    lsd. Toxikoma. Győzőt játszó színész se hasonlít semennyire az igazihoz. (Attól még sztem jó film lett)

  4. Továbbra is erős, kérdés, hogy a hype meg a közbeszéd kitart-e addig, hogy Oscarig (vagy jelölésig) vigye Kristent, mert Chastain még beleszólhat a Tammy Faye-jel mint rivális, illetve év végén elején még becsusszanhat pár erős női alakítás. Meglátjuk. A novemberi premier azért nincs messze.

  5. Nagyon túl van tolva a trailer. Végletekig felfokozott érzelmek, minden pillantás ÉLET-HALÁL KÉRDÉSE, önkéntelenül is repülősót keresek mert bárki bármikor elájulhat. Okosan terelték a reklámkampányt a főszereplőre, mindenki vele volt és van elfoglalva, és simán lehet hogy kiemelkedőt is fog nyújtani, de a film kapcsán félek hogy ezzel az előzetessel kibújt a szög a zsákból.

  6. Másik filmhez kapcsolódik: de akkor ezek szerint csak engem zavar írtózatosan Jessica Chastain maszkja/arcprotézise a Tammy Faye filmben? Eddig 2 trailert láttam, azokat többször is, de számomra elképesztően zavaró JC maszkja. Mintha egy ótvar gumimaszk lenne rajta, egy másodpercig nem hat természetesnek. Miért van rajta gumimaszk, kb folyamatosan ez volt az érzésem.
    Azt a tendenciát meg nagyon nem szeretem, hogy ha jó színészt elmaszkíroznak, kapásból oscar jelölés, jó esetben díj (Nicole Kidman, Gary Oldman stb. stb.).

  7. Nem illik hozzá. Ennyi… Attól még jól tolja, de Naomi W. közelében sincs (a szereppel kapcsolatban) , így első blikkre

  8. Szerintem rendesen túl van játszva Diana szerepe. Elég hihetetlen, hogy a valóságban tényleg ilyen teátrális volt az egész.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.