Love Hard-előzetes

A film amiben Nina Dobrev nehezen pasizik be, ezért egy olyan csávó segít neki, aki előtte catfishelte egy dating appon. A Netflix már nem is próbálkozik a romantikus “komédiáival”? Már azon kívül, hogy a film 80%-át legalább láttuk a poszter alatt. Végül úgyis a szemüveges nerddel jön össze, nem?

11 hozzászólás a “Love Hard-előzetes” bejegyzéshez

  1. Egyenes, mint a szög a sztori, de egy délutáni matinénak csajjal, családdal teljesen korrektnek tűnik. Legalábbis nem tűnik annyira gáznak, mint a poszter alapján gondolnád…

  2. Nekem sincs alapból az ilyen tökegyszerű sztorikkal bajom, hiszen tudom, hogy nem nekem szánják, az egyetlen ami nagyon kiüti nálam a biztosítékot, az a nő valahogy plasztiknak kinéző feje. Olyan mintha nem működne minden arcizma és az ilyenektől kiráz a hideg

  3. T – akkor ajánlom a Morning Show sorozatot, ott minden főszereplő sokkal durvábban ilyen, vagy bármit amiben Nicole Kidman szerepel, kezd átmenni rendesen ő is Jacko-ba :-)

  4. “catfishelte egy dating appon” – human, olyan szép a magyar nyelv, muszáj ilyen ordenáré manglish módn írogatni? :/
    Más kérdés, hogy az oldaladon sok minden más eleve angol nyelvű, de na, érted! :)

  5. @human: Miért kellene rövidnek lennie? :)
    De pl.: “aki előtte másnak adta ki magát egy randioldalon”

  6. Annyira nem tudok mit kezdeni Nina Dobrev filmes karrierjével. Pedig a Vampire Diariesben nagyon szerettem. Viszont, ha filmet kéne mondani tőle, ami tetszett és megjegyeztem imdb nélkül nem menne.

  7. Lehet, hogy régimódi vagyok, de eszembe se jutna ilyen appokon/fórumokon keresztül ismerkedni, pláne komolyan venni azt, amit ott bárki vetít magáról. Ezért ez a film nálam már a koncepciójánál fogva is érdektelen, pedig alapvetően szeretem a romantikus komédiát, és Nina Dobrev is szimpatikus színésznő. Sajnos, szemmel láthatóan mindkettőnek leáldozott már.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.