Resident Evil: Welcome to Raccoon-előzetes(ek)

Itt az új Resident Evil reboot, Claire újságír, és kiderül, hogy az Umbrella valami sötét dolgot főzött, így eljutnak A Birtokra is. Aztán jönnek a zombik és az akció ebben a nagyon B-nek kinéző filmben.

Ennyi alapján teljesen tévében nézős darab, pedig novemberben mozikba teszik.

18 hozzászólás a “Resident Evil: Welcome to Raccoon-előzetes(ek)” bejegyzéshez

  1. Ezt is azért gyártották amiért a DOOM Annihilation-t, tehát, hogy a jogok megmaradjanak? Vagy mi értelme van ilyen fost gyártani továbbra is? Mert, hogy ez is szar, csak máshogy mint annak a Anderson családi vállalkozásnak az epizódjai (amiből az első rész valószínűleg jobb mint ez lesz).

  2. Nem értem az utálatot, ez már most jobbnak tünik mint a Jovovichos agymenés. Színészek elég B filmesek, de szerintem baromira nem ezen múlik a film. CGI meg semmivel se rosszabb, mint a másik sorozatban, ez legalább nem tünik agyatlan (direkt volt) slow-motion és Mary Sue orgiának és valóban megidézi a játékok feelingjét. Várós.

  3. Lehet jobban visszahozza majd regi jatekok hangulatat. Nekem a trailer eleje alapjan egesz megtetszett, de aztan elkezdődik a trailer alafestő zeneje? Wtf? Ki a fene volt kepes ezt a szamot oda bevagni es miert? Ez volt a legolcsobb slager a 90 es evekből amit talaltak? Ennyi erővel a cotton eye joe is lehetett volna :D

  4. A casting borzalmasnak tűnik és melyik okos találta ki, hogy ez a sláger majd tökéletesen passzolni fog a film témájához? Lépten-nyomon azt olvastam anno mindenhol, hogy a Kaptár első részében milyen gagyi a CGI… hát itt most másolták a gagyiságot vagy mi történt? Én nagyon rég várok már egy kellő odafigyeléssel elkészített Resident Evil filmet, de nagyon úgy tűnik, hogy arra várhatok. Ez így valami fan made izének tűnik a rosszabb fajtából. Lehet mondani, hogy fanyalgok, meg előre elhordom mindennek a filmet úgy, hogy nem is láttam, de nekem ez volt az első reakcióm a trailert látva.

  5. Na most, akik nem értik a felháborodást..:

    Értem én, hogy mindenkinek van véleménye, de ne legyen már érv, hogy “de jobban néz ki mint az Anderson féle ‘ :DD ami egy gennyedző seb volt kb.

    Én bízom abban, hogy ennek a filmnek csak a trailerkészítője egy büdös kretén, amiért ezt így összehányta, de süt a filmből eddig, hogy rendkívül olcsó és gagyi. Igen, ez így egy akkora múltú játéknál gáz.

    Nem jó a castig és a CGI 2021-ben azért ne nézzen már ki úgy, mint egy YouTube fanfilmben oké? Ha a Re2 Remake Birkinjét vágták volna bele is jobban nézne ki, mint ez a pixelgané.

    Nyilván várjuk meg a filmet, de szerintem a többség bőven trailer alapján is betudja lőni már a legtöbb filmnél, hogy milyen lesz a végeredmény.

    Eddig ez siralmas.

  6. mierda…kezdtem reménykedni, hogy csak a trailer első fele lesz gagyi és ahogy bemennek a házba, onnantól csoda történik, de ugyanolyan gyenge maradt… kár :(

    Lehet, lefizették a készítőket és azért készült B-filmesre, hogy még jobban felértékeljük a Jovovichos agymenést?:D

    Casting kevésbé zavar, KAya Scodelario tökjó volt a prédában:D

  7. áhhh, az első fele meggyőzött, a második feléről meg süt, hogy az a kis csipet-csapat fél kézzel és két kispisztollyal fogja játszva legyőzni az összes szörnyet, no problem, ami így már nem is olyan félelmetes

  8. Ezt a sablonhalmazt :) Átdolgozott 90’s klasszikus zenei aláfestés, videó a tudósról (2-is) á-lá exposition stb., unalmas(nak tűnő) színészek, egyelőre bóring CGI (borulós kamion). Ez már most csalódás :)

    A Jovovich-os első (1.) legalább a maga gagyizmusában árasztott valami sajátos hangulatot, persze ettől még tré volt objektíve, de csak megszerettük sokan valamiért. Legyen ezzel is így!

  9. Az meg van azért, hogy azóta cserélték a zenét? :) Lehet másnak sem tetszett. :)

  10. Bocs, nekem még reggel van. AZ alsó videót néztem és nem a felsőt. :) Tehát: a második videó engem jobban meggyőzött, mint az első. :)

  11. Brühühü, de szar, brühühü, cgi, brühühü, brüh, brü….stb.

    Nekem tetszik, oltárira adja a játék retro érzését, alig várom a mozit. A színészeket kedvelem (főleg a két csajt), még ha a játékbeli karakterekre kevésbé s hasonlítanak külsőleg.

  12. A helyszín és a zombik tényleg a játék első részének a hangulatát hozzák vissza. Magasról teszek a CGI-ra mert MIEZ a casting, hogy néznek ki már ezek a főszereplők?!? KOmolyan mondom, hogy egy középszerű cosplayes hozza a Clare és Leon páros de nem találtak egy rendes színészt aki kicsit is jobban hasonlított az eredeti karakter kinézetére. Főleg annak fényében, hogy az eredeti koncepció az volt, hogy vissza akarták hozni az eredeti játák hangulatát?!?

  13. Ez néz ki borzalmasan?! Sokkal igényesebb, mint a marvel trailerei. A játékok hangulatát nagyon visszaadja, sőt, még a cselekményből is konkrétan elég sokat másol. Negatívum valóban a casting, de ha a színészek tudják hozni, amit kell, akkor sebaj a pakisztáni Leooon.
    Hatalmas potenciál van ebben a franchise-ban, sorozatban lehetne jól adaptálni a játékokat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.