The Batman-előzetes, vagyis második előzetes, The Batman: Fury Streets

Azt mondták, hogy ez a nyomozósabb Batman, ideje megidézni a Hetediket, erre kapunk egy olyan előzetes, ami tele van brutál akciókkal. Batmanban izzik a bosszú, és mindenkit eltapos aki az útjában van. Mocskosan.


Kötelező akkor? Legalábbis nekem igen, Pattinson odarakja, Colin Farrel is.

human
írta
2021. 10. 16. 21:43
megjelenés
48
hozzászolás


48 hozzászólás a “The Batman-előzetes, vagyis második előzetes, The Batman: Fury Streets” bejegyzéshez

  1. Hát jövőre jöhet bármilyen képregény film, ez “mindenkit eltapos aki az útjában van”

  2. Ez nagyon-nagyon ott van, és végre nem tiszta steril a látványvilág. Kilóra megvett, teljes mértékben egyetértek az első hozzászólóval.

  3. Amint mashol ks írtam, itt Batmanon kívül m8nden rohadt jo. Viszont az tocabbra is kritikán aluli.

  4. Jövő évi képregény filmek.
    DC
    Ez a Batman
    Black Adam
    Flash
    Aquaman 2

    Marvel
    Doctor Strange in the Multiverse of Madness
    Thor: Love and Thunder
    Black Panther: Wakanda Forever
    captain marvel 2

    És akkor még ott vannak még a sorozatok is.
    Bitang erős egy év lesz ez így, HA minden jól megy

  5. Fhu basszus. Első teaser szerüséggel sem volt nagyon bajom de ez rendesen odapirított. Nagyon jónak tűnik. Reméljük a film is marad ilyen jó és nem csak a trailert rakják össze faszántosra.

  6. Hangulata, képi világa nagyon jó. Színészek is ott vannak a szeren, egyedül Batman maszkja nem jön be, főleg az orr részénél. Szerintem az nagyon mellé ment és még az sincs, hogy majd sötétebb jeleneteknél nem rajzolódik ki annyira. Előzetes alapján bőven fogják mutatni világosabb részeknél is.

  7. Attól eltekintve, hogy nekem elég.. hát hogy is mondjam keszekusza volt ez a trailer, nagyon tetszik amit látok. Batman szerkója továbbra is botrányos szerintem, de ha a film végén kapunk egy klasszikusabb/letisztultabb upgradet akkor egy rossz szavam nem lesz. Legyen ez az egyetlen bajom a végeredménnyel!

  8. Le volt írva a történet hogy ezek még csak az első évei, éve.
    És az, hogy a ruhája még nem az igazi , csak kezdeti ,nemtudom miért baj.

  9. Nahát kap egy Dart Vader folyosó jelenetet is… Érdekes eddig, engem még nem győzött meg eddig, hogy nem erőlködés lesz csak, hanem tényleg teremtenek is valamit.

  10. Pattinson továbbra is nyomi, röhej mint Batman, a ruha gagyi. Macskanő cringe, Pingvin sem tűnik egy nagy eresztésnek. Gotham egy sima US city ismét, miért? Ez így a szegény ember The Dark Knight-ja. Emiatt kukázni Afflecket nagy hiba volt.

  11. Kicsit érdekes a trailer mert a narráció teljesen Riddler-ről szól, viszont csak Pingvint látjuk, akiben fel sem lehet ismerni Farrel-t. Kétszer is meg kellett nézzem, mire leesett, hogy 1. a köpcös figura Colin Farrell, 2 . és ő nem Riddler, hanem a Pingvin…

  12. Humna leadjére reagálva,n volt valami ilyen hír,h a studionak nem tetszett az eredeti,nyomozos koncepcio alapjan latott verzio,es erosen beleszoltak a vegeredmenybe… ez jol dereng,vagy keverem barmi mas filmmel? Van errol bovebb info?

  13. Nagyon tetszett a trailer, és remélhetőleg a film is jó lesz.

    Egy pici problémám volt csak:
    Ha már kicsit komolyabbra vett filmről van szó, akkor rakjanak már valamit Batman arcára, mert nagyon B kategóriás akció-vígjáték szaga van annak, hogy több gépfegyverrel is lövik egyszerre a felsőtestét – láthatóan hatástalanul – és nem képesek pár centit feljebb emelni a fegyver csövét, hogy arcot találjanak.

  14. Tetszetős, van hangulata. Vizuálisan ennyi alapján nagyon rendben lesz. Azt lehet tudni, hogy ez standalone film lesz, mint a Joker, vagy amolyan pilot egy új franchisehoz?

  15. Nekem ez a trailer nagyon kapkodósra, követhetetlenre sikeredett, így nem tudott beszippantani.Otthon egynek jó lesz.

  16. BeryG: Szerintem azért ilyen combos a páncélja, hogy nehogy valaki felböfögje, hogy “dE hÁt mIÉrT nEm lÖvIk lE a RoSzSfIúK?!”

  17. Nem vagyok nagy képregényfilm fanatikus, nem is sok sikerült úgy hogy többször nézzem. Batman az egyik kivétel. Talán azért mert valamivel földhözragadtabb nem ez a lebegős, röpködős fárasztás. Sajnálom hogy az Affleck féle végül nem készült el, de addigra Géza már amúgy is feszengett a szerepben amit a Mártás és egyéb botrányos cameók után nem csodálok. Nolant meg lehet szidni de a Batman trilógiáját nagyon sokan szeretjük és olyan magasra tette a mércét amit soha nem fognak überelni. Ugyanakkor Batfleckben mégis éreztem hogy talán tud egy jóféle önálló Batman sztorit mesélni, Nolan majmolása nélkül.

    Hasonló elvárásom lenne ezzel az újjal is. Erre most itt ez az előzetes. Már az első zenei hangokról a Tenet eleje ugrik be, tehát Nolan már egyből a fejemben… hiba. Négy verekedős jelenet bevágása egy percen belül amiről a parkolóház (TDK), a klubbos verekedés (TDK) a Bane emberei a csatornában (TDKR) és a Bane bunyó a csatornában (TDKR)jelenetek ugranak be… hiba. Ezek a sok villogólámpás, korlátokkal teli gyárépületek a 90-es évek akciófilmjeinek végéről már kikoptak de látom itt ez is lesz… oké. Batman terminátor, és igen senki nem lövi arcon meg a tűzből is kijön de hát ezt még Toretto is megcsinálta szóval újdonság nulla. Valaki írta nem steril? Cserébe olyan sötét alig látok valamit. Pattintson Róbert szerintem továbbra is nagy mellé cast, lepjen meg. Wright és Serkis remélem több és értelmesebb szerepet kap mint szegény Simmons és Irons. Itt akik lophatják a showt az Farrell és Dano de ők is csak akkor ha kapnak elég játékidőt.

  18. Dano miatt érdekel, a többit még ízlelgetem..talán elsőre kicsit sok (harsány), hogy ebbe a 3 percbe sűritették be Batman összes tomboló és leküzdhetetlen haragját, amit a 2-2,5 órás játékidőben (?) próbál majd meg helyretenni. Mintha a világ összes traumáját egy ember próbálna meg feldolgozni. De aztán lehet ettől lesz igazán érdekes a karakterfejlődése.

    Pattinson mint Batman egyelőre nem győzött meg.

  19. Értem, hogy Batman fizimiskáján mindig változtatni kell, de ez a maszk röhögést váltott ki belőlem pedig a lehető legnagyobb komolysággal ültem le megnézni a trailert. Mintha egy paródiát látnék. Az rendben van, hogy ez még csak egy kezdeti stádiumban lévő ruhaköltemény, de ettől még kötelező ennyire viccesnek lennie? Egyből a kis zöld Gazoo-t juttatta egyembe a Flintstones rajzfilmből. Ne értsetek félre, nem fikázni akarom Batmant, mert az 1989-es Burton film óta a kedvenc szuperhősöm, de ez így akkor is röhej és nem pedig badass. Az sem szívderítő, hogy Gotham egy sima US city ismét és a készítőket még véletlenül sem inspirálta valamennyire a Burton-féle Gotham. Hát de ez van…

  20. Amúgy pontosan mi is a baj a maszkjával? Azon túl, hogy a valóságban simán felismerhető bárki egy fél arcot eltakaró maszkban, ami eddig egyik Batman-nél sem volt gond, ez most mitől rosszabb, mint az eddigiek?
    Én biztosan beújítottam volna egy teljes arcot eltakaró creepy maszkot, hasonlót, mint amilyet a szamurájok meg a nindzsák szoktak viselni. Nem lett volna képregényhű, de teljesen illett volna Batman-hez. De a korábbiakat nézve én nem látom, hogy ez bármennyivel is röhejesebb lenne.

  21. Scorpion82:

    Nem kell túlgondolni a dolgot, van akinek tetszik, van akinek nem. Nekem pl Batfleck szerkója tetszett eddig a legjobban az összes közül, pedig arra is sokan azt mondták, hogy röhejes. Mindenkinek van egy általa preferált irányvonal a rucikat illetően. Comic accurate, “realisztikus” stb.. Nekem pl egyszerűen nem tetszenek a maszk vonalai és főleg a fülei, de majd biztos megszokom, mint ahogy anno a TDK jelmezt is meg kellett szoknom.

  22. “a,n volt valami ilyen hír,h a studionak nem tetszett az eredeti,nyomozos koncepcio alapjan latott verzio,es erosen beleszoltak a vegeredmenybe… ez jol dereng,vagy keverem barmi mas filmmel?”

    Tavaly vagy előtte nyilatkozta Reeves, hogy nem volt kötelező a Warnernek felfogadnia őt. Meghallgatták mit pitch-elt és mondhattak volna nemet is. Ha meg mégis tetszik, amit felvázolt, akkor útközben minek szólnának bele? Amúgy volt valami, igen, de csak pletyka, hogy kevés volt az akció és kicsit turbózza fel a scriptet, de a napokban megint jött infó a film tesztvetítéséről /ez volt talán a harmadik/ és az jött vissza, hogy suprise suprise egy közel 3 órás noir film lett a végeredmény. Amit a rendező is nyilatkozik folyamat.

    A Nolan hasonlítgatás meg értem, hogy miért megy egyeseknél, de ’22 márciusakor /amikor ez a film kijön/ az már 10 éves lesz. Tíz. Most ha egy rendező csinál egy földhözragadtabb Batman filmet /trilógiát/, akkor utána már senki se csinálhat grounded denevérember filmet?

  23. tök érdekes, a kinézete meg a hangulata tetszik, de ez az előzetes szerintem marha rossz.

    tök zagyva, nincs semmire felfűzve, egy rakás egymásra összedobált látszólag összefüggéstelen jelenet az egész. nem vette el a kedvemet a filmtől, mert tényleg nem alkalmas arra, hogy bármit átadjon róla a koncepción kívül.

    remélem, lesz sztorisabb is még.

  24. @Zsírfeka:
    Az nem baj ha földhözragadtabb, pont hogy nekem tetszene de az előzetes akció részei nem ezt tükrözik. A felsorolt jelenetek beállításai meg sajnos Nolan érzetet adnak. Remélem csak ennyi lesz a hasonlóság és hoz valami újat, egy kerek nem összekapkodott agyonvagdosott sztorival. Közben semennyire nem jön át sem a komótosabb tempó sem a noir hangulat, látszólag ez a Seven-t maximum csak karcolgatni fogja. Persze lehet hogy csak ezt vágták ilyenre de akkor meg akiknek ez a pörgés tetszik és ezt várják azok fognak koppanni. A tavalyi teaser sokkal jobban adta hangulatra. Szóval majd a kritika alatt – amikor láttuk a teljes filmet – visszatérünk rá hogy mennyire is volt jó ez az előzetes.

  25. ha meg bemutatják a kvázi szinopszisát a filmnek a trailerben, akkor meg az a baj.
    eredetileg a trailernek a hangulat, a színészek, a karakterek bemutatása és a kedvcsinálás lenne a feladata, nem pedig a történet bemutatása.
    a koncepciót szerintem pont, hogy átadja ez a 2 perces trailer. egy nem finomkodó, noiros, kemény, eléggé agresszív, bosszútól fűtött történet, ami még egy kicsit a Hetediket is megidézi.
    ha meg “valamire” fel lennének fűzve a jelenetek és összefüggőek lennének, azzal meg az lenne a baj, hogy elmondja a film premisszáját vagy az egész történetét. de a trailernek nem ez lenne a dolga.
    úgy látszik te pont azt az igényt képviseled, akiknek az kell, hogy egy trailer mesélje el, hogy miről szól egy film. sajnos túúúúl sok is van mostanában ilyenből.

  26. öhm, nem. hanem ez így nulla. vannak benne érdekes ruhás emberek és mondanak mondatokat, de egyáltalán nem áll össze az egész. ez a benyomásom. meg aztán ugye nem csak a két véglet létezik, hogy vagy elmeséljük a sztorit, vagy csak képeket mutatunk, de hát ezt nyilván te is tudod.

    különben persze egy ezerszer lerágott Batman csontról van szó, nem várok hatalmas megfejtéseket, de legalább azt megmutathatták volna, hogy ez mitől más, vagy jobb, mint eddig bármelyik. mármint a kinézeten kívül.

  27. de hát fel vannak fűzve a jelenetek Batman dühére, plusz ugye a film főgonoszát nem is mutogatják, avagy csak egy részét emelték most ki a filmnek

  28. Sírtok itt a minőségen, mikor Matt Reeves egy rohadt jó rendező, ezt sem fogja elcseszni. A majmok bolygója részeket is nagyon odatette. Semmi nagy gond nem lesz ezzel a filmmel.

    Ami engem zavar, hogy az egész rohadt trailerben éjszaka van. Értem, hogy denvérember, de basszus, Gothamben nappal minden hibernálja magát az otthon kapszulába, mint az Alienben?

  29. jó, akkor máshogy mondom. ez a trailer csak arról szól, hogy Batman dühös. ahogy írtad is, human. de oké, igazából ezer százalék, hogy lesz még vagy kétféle előzetes ez után is. azok majd mutatnak a fogcsikorgatáson kívül mást is. a filmet továbbra is várom, csak egyelőre hiányérzetem van.

    ja, a végén a zene tökre Imperial March, menő, hehe.

  30. haha azért ne essünk túlzásokba, kicsit sem idézi meg a Hetediket:D mégcsak hangulatilag sem (egy Hetedik rajongó)

  31. Goon verős jelenetnél olyan cuki, hogy már többiek már megint állnak körben ölbe tett kézzel miközben a társukat verik.
    Azt hittem ebből a 90es évekbeli “megoldásokból” (bár a folyton mozgó kamerával már akkoriban is megoldotta ezt Jackie Chan) rég kinőtt a filmes szakma, de úgy látszik nem.

  32. Ez ütős volt. Nézős. Egyedül talán egy jó dallamos zene hiányzott, amit valahogy minden szuperhős filmmel össze lehet kötni. De tudjuk, hogy az új DC nem a dallamos introra megy, hanem a nagy, nehéz, basszusos orchestre.

  33. Nem rossz. Amúgy nekem sem a Hetedik jutott róla eszembe, hanem inkább a Dredd bíró.:)

  34. Biztos a kisebbségbe tartozom itt ezzel, de én nem csípem annyira a korábbi Batman-filmeket. Mármint semmi bajom velük, de maga a karakter meg ez a rideg “reális” jellege mindig picit erőltetettnek érződött, nem az én asztalom. Attól még persze elismerem, látom, mit szeretnek benne mások.

    Ez a trailer most mégis bejött, tetszik a kinézete, ezek a naplementés snittek, az erős anamorphic lencsehatás, a zene, valahogy frissebbnek és érdekesebbnek tűnik a karakter. “miért is ne?” alapon néztem meg ezt a 2-3 percet, de rögtön be is rántott, kíváncsi vagyok a filmre.

  35. Szerintem: Nolannal összehasonlítani nem érdemes, mert Nolan nem egy képregény filmet készített, hanem fogta a karaktereket és egy realisztikus világba helyzete őket. Nekem, ugyan kedvelem a trilógiát messze állnak egy igazi szuperhős-képregény feldolgozáshoz.
    Ez a film az előzetes alapján már közelebb áll ahhoz, ami nekem képregény folm feldolgozás, de az, hogy felvillantanak egy karaktert, majd aztán semmi, az finoman szólva is bátor húzás, már azért is, mert Carrey óta nem volt jelen a nagyvásznon Ridler. Pingvin sem igaz, de ezzel azt suggalják nekem, hogy Ridler a tervező, Pingvin a végrehajtó. A kérdés, hogy ez így tud-e működni, ha igazam van. Ha nincs, akkor meg így jártam. :) A hangulat tetszett, Reeves kiváló rendező, nem lesz itt baj. Szerintem.

  36. ebből a trailerből egy dolog derült ki, hogy Greig Fraser valóban az elkövetkező x évtized egyik legjelentősebb operatőre lesz.

    a látvány mögött viszont továbbra sem érződik semmi érdekes, továbbra is hatalmas Reeves blöffnek tippelem.

  37. vzsryl:

    Nekem is az jutott eszembe, hogy miért nem az arcát lövik…

    Bejött a trailer hangulata,bizakodó vagyok.
    És Zoe Kravitz már most jobb Macskanőnek tűnik, mint anno Hathaway.

  38. Első ránézésre szerintem az alkotók elhatározták, hogy Nolannál is jobb és durvább Batmant csinálnak. Hajrá Patiszon, ez eddig tényleg jól néz ki.

  39. A két májkel kiitonos betmen, es a sotet lovag a top3 beccis film, a sumakeres meg a ket masik nolan fele egy tragya domb. Ez mar most uti az osszeset. A gunya kivalo, vegre nem szopo alarc van bruszon. Es Pattinson kenterbe veri a kutyauto kriscsan bélt. ez van, akinek mas a velemenye az egy budos gyoker :) ennyit tudtam errol mondani.
    koszonom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.