Ők az Örökkévalók

Még egy végső poszter a mindjárt érkező új MCU filmnek. Csak mozikban vagy 45 napig.

human
írta
2021. 10. 30. 03:05
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Ők az Örökkévalók” bejegyzéshez

  1. Nagyon változatos a reklámkampánya a filmnek. Szerintem a Marvel ebben is szintet lépett (ld. a római premieres videójukat és drónképeket) Az is klassz volt, amikor csak szimplán hülyeskednek a színészek. Lehet csak megjátszott az egész, de nekem őszintének tűnt az örömük.

    Casting terén egyedül Gilgameshnél húzgálom a szám, mert találhattak volna egy közel-keleti színészt a koreai helyett, hogy hitelesebb legyen a mitológiai háttér.

  2. Ez teljesen csak az én véleményem,de valahogy totál hidegen hagynak ezek az új MARVEL filmek! Az első “fázis” még érdekes volt,mert várta az ember,hogy miként végződik és hogy fonódnak össze a részek majd egybe! De ezek most már unalmasak és tényleg csak amolyan iparosmunkák…

  3. Zombeeka: velem is ez a helyzet. Végjáték óta egy új filmet sem láttam. És nem is érzem hogy lemaradtam volna valami fontosról.

    Nekem màr túl sokszínű ez az univerzum, annyira próbàlnak mindent lefedni és egy kalap alà venni, hogy nekem màr teljesen színtelen meg szagtalan a végeredmény.

  4. “Nekem màr túl sokszínű ez az univerzum”

    Nekem pont ez volt a véleményem még nagyon régen a szuperhősös képregényekről, egyre inkább jöttek az ilyen, meg olyan szuperhősök, és szinte kivétel nélkül csak egymás klónjai voltak, ugyanazok, csak pepitában. De ott ráadásul extrém mértékben csavarodtak össze a különböző szuperhősök történetei, hogy mindet olvasnod kelljen. Rájuk is untam, még mindig képregény-fan vagyok, de a szuperhősöket kerülöm, csak a többi műfajt olvasom.

    A tévésorozatokra sajnos szintén igaz ez, ott is elkezdték ezt az összefonódást (legalábbis dc-nél), és nincs kedvem több tucat érdektelen részt megnézni miatta.

    Viszont a filmekkel már sokkal egyszerűbb a helyzet, nincs belőlük olyan sok, szóval még ha pár éves késéssel is, de 2 óra simán belefér, ha épp nincs más a könnyed szórakoztató műfajból. Erre jók, ennyi.

  5. Zombeeka,Namu: Nem bántásként, de öregszünk. :)Én sem úgy várok egy filmet már, mint tizen éve. Anno haverokkal mentünk gyűrűk urát nézni éjfélkor, most a gyerekeimmel megyek mancs őrjáratot nézni :D
    Változnak az idők, vele változunk mi is.

  6. Vip007: lehet az is benne van. De azért durva annyit öregedni pár év alatt hogy alig érdekeljen valami a mozis kínàlatból :D

  7. Vip007

    Én ugyan úgy várok egy filmet mint 20 évvel ezelőtt. És nincs az a pénz hogy én beüljek egy gyerekfilmre arra ott van az anyukája.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.