Kecsap: Don’t Look Up, Boondock Saints III, Nightmare Alley, Rebel Moon, Tower of Terror, Rock, Snow White, Wayland, Time to Hunt, Captain Britain, The Champions, The Legend of Ochi, Tom Hardy & Channing Tatum, Megalopolis, Hocus Pocus 2

Adam McKay új filmjéből, a Don’t Look Upból van egy friss kép.

Francis Ford Coppola újra rendezni akar, így 10 évvel a legutóbbi filmje után. A Megalopolis szerepeibe eddig elvileg őket szerezte meg: Oscar Isaac, Forest Whitaker, Cate Blanchett, Jon Voight, Zendaya, Michelle Pfeiffer, Jessica Lange, James Caan. 2022 őszén kezdődne a forgatás, és a 100 milliós költségvetésbe a saját pénzével is beleszáll (1-1 arányban ha jól értem, avagy ha valaki beszáll 10 millióval akkor Coppola betesz ugyanannyit). A történet egy nagy katasztrófa után játszódna, amikor egy építész utópiaként akarja újraépíteni New Yorkot. Egy római történet a modern Amerikába adaptálva.

Henry Cavill azt mondta egy interjúban, hogy az MCU-ban egy szerep nagyon szimpatikus lenne neki: Captain Britain.

Norman Reedus, Sean Patrick Flanery és a rendező Troy Duffy összeáll egy Boondock Saints 3. részre!

A Tower of Terror vidámparki látványosságból készülő Disney filmet Taika Waititi rendezi majd. A főszereplőt már tudjuk korábból: Scarlett Johansson.

Sofia Boutella lesz a Zack Snyder keze alatt készülő Rebel Moon főszereplője.

Még egy Nightmare Alley kép? Bradley Cooper nem lát mindent Del Toro filmjében.

Callum Turner lesz George Clooney következő filmjének, a The Boys in the Boatnak a főszereplője. A The Boys in the Boat: Nine Americans and their Epic Quest for Gold at the 1936 Berlin Olympics könyvön alapszik, és egy evezős csapatról szól, akiknél senki nem számított az olimpiai arany behúzására.

A Rock azt mondja, hogy soha többet nem lesz igazi fegyver a forgatásain.

A Disney most Snow White (Hófehérke) történetet élőszereplősíti épp, szerintem volt már hír róla, hogy Rachel Zegler a főszereplője. Viszont most kiderül, hogy a gonosz királynőt Gal Gadot kelti majd életre.

A Wayland a Lionsgatenél kötött ki, és a sztoriról nem sokat tudni, de Knives Out-szerűséget ígérnek Michael Showalter  (The Big Sick) rendezésében.

A dél-koreai Time to Hunt amerikai remakejét tervezi a Netflix, méghozzá Adam Randall (Night Teeth) rendezésében. Az eredeti leírása: Három törvényen kívüli hátra akarja hagyni a disztópikus világot egy távoli paradicsomért, ezért pénzt rabolnak – magukra vonva ezzel egy ádáz gyilkos figyelmét.

Ben Stiller és Cate Blanchett lehet az angol 60-as évekbeli The Campions sorozat modern film változatában a főszereplő, méghozzá Stiller rendezi is majd a művet. Pár ügynök lezuhan a Himalájában, és egy ottani titkos társaságtól szinte szuperképességeket kapnak, amiket használnak a valóságba visszatérve.

Bár úgy érződött Jason Momoa és Dave Bautista csak viccel a buddy cop filmjével, hypeolja a Dune filmet és a See új évadját, erre az MGM a mostanában érkező érdekes bejelentéseik (Országúti diszkó) mellé ezt is berendelte. A forgatás 2023-ban kezdődhet majd

Az A24 családi filmet készít The Legend of Ochi címmel, és a szereplői között eddig Willem Dafoe & Emily Watson a nagy név.

A Unity megvette a Weta Digital VFX részét 1,625 milliárd dollárért.

Új kép a Hocus Pocus 2-ből, ami majd a Disney+-ra érkezik jövőre.

Tom Hardy & Channing Tatum lesz annak a filmnek a főszereplője, ami az amerikai csapatok afganisztáni kivonásáról szól, és három olyan különleges erőknél korábban szolgált katonáról, aki visszamegy kimenteni családokat és helyi szövetségeseket.

Az MGM Jim Jonesról csinál életrajzi filmet Leonardo DiCaprio főszereplésével. Jones egy szektavezető volt a 70-es években, és vagy 900 ember haláláért felelős.

17 hozzászólás a “Kecsap: Don’t Look Up, Boondock Saints III, Nightmare Alley, Rebel Moon, Tower of Terror, Rock, Snow White, Wayland, Time to Hunt, Captain Britain, The Champions, The Legend of Ochi, Tom Hardy & Channing Tatum, Megalopolis, Hocus Pocus 2” bejegyzéshez

 1. Gal Gadot..pfff, az így egy egész más történet lesz :)
  Királyné: Tükröm, tükröm mond meg nékem! Ki a legszebb a vidéken?…
  Tükör: Te
  Királyné: Biztos? És Hófehérke?
  Tükör: Mondom, hogy te

  Ééééés vége

 2. Erről a fegyver témáról csak annyit, hogy azt még megértem, hogy igazi fegyver hogy kerül egy filmforgatásra…de hogy éles lőszer hogy a f***ba kerül oda BÁRMIKOR vagy BÁRMIÉRT is, azt nem tudom megérteni.

 3. Henry Cavill inkább azért lobbizzon, hogy ő lehessen James Bond!

  Zendaya meg nem értem, miért van úgy felkapva mostanában. Jelentkezzen, aki szerint jó színész, vagy legalább szép nő.

 4. Ben Stiller összehozhatná a Tropic Thunder folytatását. Nem a háborús témát, de a színészeket/karaktereket…
  Cavill for Bond +1

 5. Stiller mondta, hogy manapság senki nem adna annyi pénzt egy olyan vígjáték elkészítésére, szóval ne is álmodozzatok róla.

 6. Boondock Saints 3 egy gigamegapolisz!

  Scorpion82: jaja, azt én sem értem, gondolom, most a Baldwin ügy miatt szépen lassan mindenki átáll erre, de már ott sem értettem, mit keresett éles töltény egy forgatáson

 7. Kicsit off, de valaki hallott valamit arról, hogy lesz Lethal Weapon 5 és Gibson fogja rendezni? Ez legit vagy csak pletyka?

 8. Kakarotto: ezer pletyka volt már róla, amikor hivatalosan bejelenti valami stúdió akkor szabad már csak elhinni bármit.

 9. nem vagyok benne biztos, hogy szükség van még egy Coppola filmre. SOkat mondó, hogy úgy kell összekalapoznia a pézt…

 10. Boondock saints…hát..nem erőltetném. Sean P Flanery nem tudom hogy fest manapság de ha úgy ahogy a Dexter uccsó évadában… ami nem most volt, felpüffedve a botoxtól, akkor inkább megmaradok az első résznél. Rossz lenne nézni, és számomra tönkretenné az élményt :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.