A Don’t Look Up teljes előzetese

Ne nézz fel, inkább a képernyőre ragadj majd karácsonykor, hiszen akkor jön Adam McKay új filmje, amiben két csillagász felfedez egy Föld felé tartó üstököst, a Fehér házba viszik a hírt, ahol kidobják őket, szóval a média felé fordulnak, ahol meg senki nem hisz nekik. És még a kapitalizmus is kap egy fricskát a “mennyi nyersanyag van egy üstökösön” vonalon?

Sötét vígjáték, sztár szereplőgárda, poszter alatt feliratos előzetes.

15 hozzászólás a “A Don’t Look Up teljes előzetese” bejegyzéshez

  1. Valoszinu az ev legjobb netflix filmje, ezert a kiemelt datum ertheto, de nem tudom mennyire unnepi hangulatu ez a film. Mondjuk Midnight Sky volt tavaly a karacsonyi film. Erdekesen ertelmezi az unnepeket a netflix.

    Amugy vicces belegondolni, hogy valoban ebben a pillanatban is ott van kinn es jon felenk a meteorit, ami el fog pusztitani mindent, csak nem tudjuk milyen messze van.

  2. DiCaprion biztos meg ihlette és érezhetett valami dejavu szerűséget mikor a COP26on részt vett…

  3. Ha nem Netflix film lenne, akkor azt mondanám, hogy jöjjön már azonnal… De mivel Netflix, ezért óvatos optimizmussal fogom megnézni karácsonykor, hiába jó a stílusa McKay-nek, hiába a kiváló Nagy Dobás, a kicsivel átlag feletti Alelnök, azért masszívan tartok tőle, hogy fura filmet fogunk kapni.

    Fingers crossed.

  4. Készítsünk sztárokat, majd sztáros filmet majd sok sztáros filmet. A sztárfelvonulás után kérjuk a penzed. A sztárparádénk nem ingyen van!

  5. Jól hangozna ez, de az egyetlen problémám, hogy netfilx. És így már nem nagyon hangzik jól.

  6. Walkerrel értek egyet. Ez simán lehet az év netflix filmje. Amúgy is ideje már szállítaniuk valami jót.

  7. Az első előzetesek alapján várós volt a szereplőgárda miatt, akkor még reménykedtem, de a legfrissebb előzetes is ugyanazt a valóságtól teljesen elrugaszkodott, túlontúl felnagyított nemtörődömséget teszi előtérbe, mint anno.
    A “nyugalom és mérlegelés” bittől borsódzik a falra hányásom, annyira erőltetett és emberidegen. Hogy tudja magát beleélni a néző a filmbe, hogyha közben csak az jár a fejében, hogy “Aha, ez a közelében nincs annak, amit egy hihető emberi dialógusnak neveznek!”.
    Értem én, hogy fel akarják hívni a nézők figyelmét az emberiségen egyre inkább elhatalmasodó felületességre, de ezt akár úgyis meg lehetne csinálni egy vígjátékon belül, hogy az üzenetet komolyan lehessen venni. Itt ehelyett páros lábbal próbálják lenyomni a néző szemén/fülén keresztül a torkán.
    Remélem, hogy átvernek az előzetessel és élvezthető, logikus és érdekes filmet hoznak össze ennyi jó színésszel, mert az eddigiek alapján teljesen fölösleges volt ekkora neveket beletenni.

  8. dabumm tssssssss..

    lassan tökmindegy lesz, mit dob ki a netflix, manapság divat utálni:D úgy tűnik, az utóbbi pár évben éppen ők az általános közellenség.

    Mielőtt még bárki feltenné a lemezt, a netflix nemcsak szar dolgokat szállít.

    McKay-nek tökjó egyedi (dölyfös/pökhendinek tűnő)stílusa van, legalábbis sokszor ezt sugallják a sztorijai, karakterei, nem egyszer bizonyított már, akinek meg nem tetszik, nyilván nem a fenti filmmel fog változni a véleménye.. de ettől még nem rossz.

    DiCaprio minden filmjében zseniális, brutális atmoszférája van, már most üde színfoltja a filmnek, még akkor is, ha éppen meg se szólal. Lawrence (a botladozó színészi stílusával) teljesen eltörpül mellette, de ez engem pl nem zavar, nem fogok emiatt hőbörögni.

    Tökfölöslegesen idegesítettem most fel magam :D Én egyszerűen nem értem, hogy manapság az embereknek már TÉNYLEG semmi nem jó? Alig várom, hogy az utolsó Tarantino film alatt olvashassam majd a sok hisztériát..

  9. Tudom félévente leírom de ha végigröhögném a filmet akkor szinte a sztorija nem is érdekelne annyira hiányoznak már a jó, nem prosztó vígjátékok. Főleg ezekben a vírusos időkben igazán felüdülés lenne.

  10. Szerintem nem volt ez annyira rossz. Olyan hatos-hetes. De nem értem Jennifer Lawrence miért kapta anno azt az Oscart… Viszont Jonah Hill karaktere olyan kbsztt idegesítő volt, hogy rá kellett jöjjek ő a film Jockey Ewingja és tökéletes :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.