Megvan a Lethal Weapon 5 rendezője

Rengeteg pletyka volt már a filmről, de most a THR szállította a friss hírt, miszerint Mel Gibson (Apocalypto, Hacksaw Ridge) rendezi a filmet, amiben ugye szerepel is Danny Gloverrel.

A legutóbbi hírek szerint Richard Donnerrel szerették volna megcsinálni, de sajnos elhunyt a rendező a nyáron, de előtte még beszélt Gibsonnal arról, hogy ha ez megtörténne, akkor vegye át a stafétát. A jelenlegi forgatókönyvön  Richard Wenk (Equalizer) dolgozik.

20 hozzászólás a “Megvan a Lethal Weapon 5 rendezője” bejegyzéshez

  1. Murtaughnak még nem jött össze a nyugdíjazás? :)
    Amúgy bírom ezt a mostani trendet, mikor 70+ os színészek úgy készülnek a következő akciófimjükre, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne! :) Jó, Gibson még “csak” 65.
    Na de hát, mégiscsak kívancsi leszek én is.

  2. Nem kéne, a negyedik rész tök jól lezárta a sztorit. Félek Rambo 5 féle gyalázatot kapunk.

  3. Mate815
    Gibson rendezi biztos hogy nem lesz semmiféle gyalázat. Jó lenne ha geciLeót is visszahoznák.
    Hatalmas lesz már így előre megmondom:)

  4. Kíváncsi vagyok. Igazából felemás érzéseim vannak, az eredeti 4 rész az egyik kedvenc filmes franchise-om. A 4-ik rész tökéletesen lezárta a szériát, mindenki révbe ért, “egy nagy család vagyunk”. A mai trendeknek megfelelően és főleg mert Gibson rendezi az 5-ik rész csak arról szólhat, hogy a két kiöregedt rendőr még egyszer utoljára odacsap és a végén természetesen elhullanak. Nem tudom ezt mennyire venné be a gyomrom, mostanság túl sok gyerekkori hőst temettem el (Logan, Luke Skywalker, Han Solo) és valószínűleg Indy-re is hasonló sors vár.

    Viszont az is más kérdés, hogy ugyanazt a feelinget sem fogják tudni megragadni, mint az eredeti sorozatban. Azok annyira egy időben készültek, kb 10 év leforgása alatt a teljes széria, hogy szinte végig ugyanaz maradt a stílus, ez a hamisítatlan 80-as/90-es évekbeli hangulat. Innen már csak a darkos irányba fordulhatunk, kérdés az mennyire fog jól állni a karaktereknek.

  5. Todie:

    Wenk? voltak rossz projektjei az tény, de anno ő írta meg a 16 utcát, ami (szerintem) a 2000-es évek egyik legfontosabb akciófilmje, olyan okosan, (ön)reflexíven nyúl a 90-es évekhez, mégis képes túllépni rajta.

    szóval az biztos, hogy átlátja, érti a zsánert, rajta nem fog múlni.

  6. abelh: a 16 utca olyan kozepes, hogy annál kozepesebb nincs is. a lethal weapon meg az altalad említett zsáner alapvetese, ergo nem jo párosítás.

  7. Úgy látszik, kisebbségben vagyok, de nálam a harmadik borzalmas, a negyedik közel nézhetetlen volt. Az én lelkemben Riggs meghalt a második rész végén, ahogy Shane Black akarta eredetileg.

  8. Azért ebből a projektből Michael Kamen hiányozni fog…. Még ha Clapton és Sanborn él is és nem Kamen része volt hallgatható a zenékből :) De akkor is…

  9. Ne na, hát a Bad Boys for life már kriminális volt, ahogy a dagadék Martin Lawrence próbált szaladni meg ilyenek. Akkor hogy fog kinézni a 30 évvel idősebb papikkal egy akció(?) film?

  10. Az biztos, hogy nem lesz valami nagy koltsegvetesu, de remelem nem lesz szetfilterezve, mint valami Gerald Butler film.

  11. Rambo 5 és Bad Boys 3 ezek fényében nagyon óvatosan lelkesedem,mert azok gyalázatok voltak! De talán sikerül összehozni valami jót! “fingers cross!”

  12. Anthonz: Bad Boys 3 rendben volt. “dagadék Martin Lawrence próbált szaladni”.. wtf. Mivel nyugdíjas, családos, nem akar hősködni, mint Will. Ez teljesen ok :D.

    Rambo 5 elment, de nem kell hasonlítani a 2 filmet egymáshoz. Bevételek is ezt mutatták..

  13. Több mint 20 évvel a 4. rész után nem tudom mennyire jó ötlet.
    Vagy ebből is kell egy gyenge részt csinálni hogy erre rájöjjenek?
    Gibsonban azért bízom, ha a 3. rész szintjét megüti már elégedett leszek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.