Újabb haraszt zörög a Star Warsok körül

A THR egyik írója szerint tényleg polcra került a Patty Jenkinsszel tervezett Star Wars film, méghozzá azért, mert a forgatókönyvön nem tudtak megegyezni vele. Mindezt úgy, hogy tavaly ugye nagy hurr-durr bejelentette a Disney, hogy 2023-ban Rogue Squadront nézünk.

Sőt, Belloni arra is kitér, hogy a Rian Johnsonos Star Wars is hasonló sorsot húzott, avagy sosem lesz belőle semmi. Mármint ezt mindkettőt tudtuk (de nem sejtettük) eddig is, főleg az utóbbit, de újabb és újabb pletykák vannak róluk, amik megerősítik a dolgot.

36 hozzászólás a “Újabb haraszt zörög a Star Warsok körül” bejegyzéshez

  1. Nagyon helyes, Johnson hozta egy borzalmas trilógia második legszarabb filmjét, bár egyben az egyetlent is, aminek volt egy kis lelke. A Knives Out nem volt rossz, de én még remélek tőle egy új, Brick vagy Looper jellegű filmet.

  2. Másik forgatokonyvrol nem olvastam viszont, ugyhogy ezek wzerint meg 2-3 evig biztos nem kapunk filmet. Addigra lehet enyhul a haragom es be is ulok ra.

  3. Még jó, hogy a WW 84 után nem tudtak megegyezni Jenkinssel a forgatókönyvön, ott faszán megmutatta mekkora blőd az amit nem kap hanem ő maga ír. Ryanról meg inkább semmi, megnéztük újra pár hete a Last Jedi-t, hátha mégse olyan szar, mint elsőre volt… Nem, rosszabb, az egész egy kurvanagy trollkodásnak tűnik a fanok és a rendezőtársak felé. Ezek a döntések valamiféle észheztérést mutatnak, hogy elhessegetik végre a kétes fogadtatású rendezőket az írástól.

  4. Látom beindult az értelmetlen tapsikolás mert mindenki örülhet, hogy a “kedvenc” frencsájza továbbra is stagnálni fog a Disney égisze alatt mert ők nem fognak közösködni olyan rendezőkkel akik esetleg valami újítót is bevinnének. Szomorú, hogy rengetegen örülnek ennek aztán meg amikor megkapják amit akarnak (lásd Skywalker Kora) akkor meg megy a hiszti. Elképesztő, hogy mennyire képesek az emberek önmagukat megszívatni.

    A The Last Jedi továbbra is a legjobb Star Wars film ami kijött a Disney égisze alatt.

  5. Kár hogy beszartak Disneynél, a Mandalorianig a TLJ volt az egyetlen reménye az egész Star Warsnak hogy ne fulladjon bele a teljes önismétlésbe és értelmetlen fan-servicebe. Rian Johnson kaliberű rendezőt nem fognak még egyszer leakasztani csak mert egy (nagyon)hangos kisebbség betámadta hülyeségekkel.

  6. Crash: A Skywalker kora minden volt csak az nem amit akartunk :D Az pedig, hogy egy elcseszett stúdió az elcseszett rendezőivel nem csinál újabb gyalázatos filmet a kedvenc franchise-unk égisze alatt igenis örvendetes. A stagnálás még mindig jobb mint a lefelé ívelés.

  7. Az Ep. IX. volt nálam a mélypont, de már a VIII. is gyenge volt. Azóta nem tudok már úgy rajongani az SWért, mint előtte.

  8. Alapvetően ezek jó hírek.
    Rian részéről szerintem jobb, ha nem SW filmekkel tölti az idejét. A saját ötletei, projektjei sokkal izgalmasabbak.

    Patty Jenkins féle SW a 2 WW film után meg érdektelen lenne.

  9. Pedig mennyire fasza volt 2015-ben, amikor azt mondták hogy innentől legalább 7 évig minden karácsonykor új SW kerül a mozikba.
    Jöhet, ezaz! Ugyan, mi sülhet el rosszul?

  10. Lordviktor: A TLJ-ben akkor mi volt például az újrakevert Hoth bolygói csata, kiparodizált tróntermi párbaj, a világvégi remeteként élő mesterhez ellátogató főhős és a cseszett nagy csillagromboló, ha nem önismétlés? A sehova nem vezető történetszálakról és a már felvezetett szereplők rovására beletuszkolt figurákról ne is beszéljünk.

  11. Pont írni akartam én is. A Sok jó hírhez, azért gyorsan hozzárakták a lehető legszarabbat. KK marad… Igaz értelem nincs mögötte. Minden, amihez köze volt, törlésre vagy csúsztatásra került. Még az a szánalmas High Republic is. Ami jó, ami ment és ami marad (sorozatok), ahoz meg lófasz köze sincs.
    Az egyetlen magyarázat az lehet, hogy azzal a feltétellel hosszabbították meg neki, hogy nincs beleszólása semmibe. Csak mutatósba meghagyták, nehogy az alájuk tegyen valamivel. Persze ez csak sajét teória.

    Crash, Lordviktor – De, a LTJ egy fos volt, deal with it.
    Amúgy meg a hangos kisebbség pont a másik oldalon van

  12. “Az egyetlen magyarázat az lehet, hogy azzal a feltétellel hosszabbították meg neki, hogy nincs beleszólása semmibe. Csak mutatósba meghagyták, nehogy az alájuk tegyen valamivel.”

    ööö, kötve hiszem, Kennedy filmjei iszonyat számokat produkáltak, bár lefelé tartót, szóval szóltak neki, hogy más út kell és ennyi. A számok a tények Hollywoodban már, nem az, hogy milyenek művészetileg és írásilag a filmek, hiszen ha az számítana akkor nem a következő Transformers érkezését várhatnánk egy másik stúdiótól sem, hanem a 2. után lelőtték volna a franchiset.

  13. Ebben nem értünk egyet. Biztos vagyok benne, hogy a Disney-nél se hülyék vannak. Ismerik KK-t (mondjuk én nem), és látják, hogy amibe beleszólt, az szar volt. Egyedül talán a R1 sikerült jól, de az se miatta szerintem.
    Az is biztos, hogy a sorozatokhoz nem lehet köze, mert az Favreau és Filoni felügyelet alatt van. Én tartom magam a saját teóriámhoz, hogy a kreatív részbe és a castba nem engedik beleszólni többet. Aztán meglátjuk. Tévedtem már nagyobbat is…

  14. ha nem tudnak egy rendes, a könyvekhez is méltó sztorival elő állni akkor inkább hagyják is az egészet … :(

    Pedig annyi történet van már készen… amit filmre lehetne vinni, nem értem miért nem azokból választanak egyet ….

  15. Azért azz vicces, hogy a Rian fújolók eddig azért voltak kiakadva rá, mert belerondított egy trilógia közepébe, és nem ott kellett volna az ötleteivel előállnia, erre kapott egy teljesen saját lehetőséget, ahol nem más játékát rontja el, de azon is megy az ujjongás, hogy ez lefújva…

  16. reatard: Már a TFA is okádék szar volt így nem igazán tudott volna mibe belerondítani kókler Rian, max javítani rajta de az ugye nem sikerült.

  17. Mate815

    Részemről az egész sequel trilógia kuka, ebben egyetértünk, csak még mintha az lenne a “közvélekedés”, hogy “a TFA még egész okés kezdés volt de bezzeg ruin johnsonn tönkrevágta az egészet az eredetieskedésével” amivel én mélyen nem értek egyet, mert szerintem is már az alapoktól el volt baszva, ha így vesszük, akkor RJ 1-2 felvetésével a harmadik részre szerintem még javított is, de azok is sztornózva lettek úgyhogy mindegy, meg persze voltak neki is bődületesen szar húzásai, és akkora hibái a filmnek, hogy hagyjuk is. De a sequel trilógia körül ténykedők között semmivel sem szolgált rá jobban a kókler eposzi jelzőre mint a többiek.

  18. Retard
    A Rian fujjolok azért voltak kiakadva, mert csinált egy nagyon rossz filmet, és ezen felül lerombolt rengeteg jó dolgot is. Nem egy trilógia közepébe ronditott, mert az amugy is szar volt, hanem egy több evtizedes eposzba.

    A trontermes harc jelenttöl mai napig nemtudom eldönteni, hogy azt is direkt csinalta ennyire rosszra, vagy nem

  19. Napról napra jobban szeretem az eredetit..AZ ERTEDETI Triológiát…életem legfontosabb 3filmje..ennyi..:)

  20. Nem örülök neki hogy parkolópályára kerültek a SW filmek, de talán jobb ez így. Akkor álljanak neki SW-t forgatni ha lesz jó ötlet.
    Az előző trilógia minden volt csak jó ötlet nem, és ebben a legnagyobb hibás J. J. Abrams. A két legszarabb SW filmet sikerült azért megrendeznie, és ő írta a scriptet is, tehát róla se feledkezzünk meg amikor a Disney trilogiajat lehuzzuk.

  21. Mondjuk engem a Rogue Squadron sem érdekel. Unom már a klasszikus trilógiához kötődő, utólag beleszőtt spinoff-okat és mellékszálakat.Nem voltam kíváncsi a Halálcsillag terveinek ellopására, sem Solo fiatalkorára, ami bizonyos szempontból a legordenárébb alibi film lett, ami valaha is SW cím alatt készült (nehéz nem észrevenni, hogy sztorit csak muszájból írtak hozzá azért, hogy valamiben szerepeltethessék Solo-t, Lando-t, Chewi-t, a Falcon-t, a kessel run-t meg a kockákat, hogy a fanok elélvezhessenek). A Rogue Sqadron is arról szól majd, hogy hú de nagymező lázadó pilóták vagyunk a Birodalom ellen..Biztos leszek, akiket maga Vader szed le a különbejáratú Tie fighter-ével, a többi majd megfogadja, hogy hú de bosszút állnak, a többi meg “nehülyéskedjnemtudodkilőnilehtetlen”…és a végét ennek is tudjuk majd.
    Minek, könyörgöm, minek?

  22. Scorpion

    Teljesen egyet tudok ezzel érteni. Én se vagyok kivancsi olyan tortenetekre amik nem viszik előrébb az eposzt. Egyedul a prequiel volt kivétel.

    Még annyi dologgal lehetne haladni

  23. Engem tényleg csak az érdekelne h akkor mi lesz? Mert azt már nagyon tudjuk h miket fújtak le (kb mindent) de filmes fronton, szinte semmi konkrét hír nincsen amiből a kövi 2-3 évre lehetne következtetni.

  24. Star Wars Sivatagi show jöhetne. Vagy egy A jedik a fejükre estek. Mindkettő a Tatuinon. Más már a diznitől nem érdekel.

  25. Sheev Palpatine: Nem tudják mi lesz még, egyelőre a Disney+-ra kell az anyag, oda gyártanak sorozatokat, azt is biztonsági üzemmódban (ismert karakterek) aztán meglátják mire van igény. Itt viszont attól félek, hogy a trilógiát próbálják majd megmagyarázni, csak ahogy a Clone Wars működött, mert az 1-2-3 bármennyire is problémás, a sztori szögegyenes és logikus és csak lyukakat kellett betömi, úgy ez itt az újakkal nem fog menni, mert azok mindennemű koherenciát nélkülöznek. Egy biztos, hogy most még évekig nézhetünk valamiket, amiknek ismerjük (és potenciálisan utáljuk) a végkifejletét. Dehát az újszülöttnek minden vicc új, a régi rajongók pedig annyira ki vannak éhezve, hogy egy kis nosztalgiával fűszerezve le lehet tolni a torkukon megint Obit meg Bobat…

  26. Reatard: Nálam simán rászolgált az eposzi jelzőre, el is mondom miért. A TFA sem volt jó de talán még ki lehetett volna hozni belőle valamit ha Johnson nem vágja ki a kukába JJ terveit és siklatja ki a tervezett trilógiát. Rian kománk teljesen beleszarva alátett a következő rendezőnek az idióta döntéseivel majd miután a rajongók nem tetszésüknek hangot adtak bicskanyitogató stílusban elkezdett vitatkozni velük. Heteken át sértegette a fanokat, manchildnak és crybabynek nevezve őket. Mindezt úgy, hogy amúgy semmit nem tett le az asztalra. Egy Loopert tud felmutatni ami egy korrekt scifi de semmi extra meg pár jól sikerült tv epizódot. Akkora arca van mintha legalábbis ő lenne a következő Spielberg. Egy nímand a fickó aki most épp egy gyenge Agatha Christie utánzattal haknizik a Netflixen. Vicc.

  27. Sheev Palpatine

    Sztem nem lesz semmi a következő 3-4 évben. Arra játszanak hátha elfelejtjuk addig az uj trilógiat es akkor jöhetnek valami újjal, amire mindenki beül

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.