32 hozzászólás a “Na indulhat a rendesebb Mátrix kampány?” bejegyzéshez

  1. Nagyon,nagyon rossz előérzetem van sajnos! De nagyon remélem,hogy kellemesen fogok csak csalódni!

  2. Attól eltekintve, hogy teljesen feleslegesnek tartom (az anyagi részét értem), még mindig nem hiszem el , hogy Keanu nem tudott ettől a John Wick külsőtől megszabadulni.

  3. wontbe : Nem tudom, hogy láttad-e, hogy néz ki szakál nélkül a Bill és Ted 2-ben?!?…inkább meg szokom ezt a külsőt mint, hogy rémálmaim legyenek XD

  4. Aztán de meglepődnétek hogyha fél óra után kihozzák a mátrixból és kopasz szakáll nélküli lesz :)

  5. “rohadt jó poszter”? what? komolyan? ránéztem és ásítottam egyet. nulla eredetiség, kreativitás, random pláza plakát, de az se érdekel mit reklámoz vagy kinek szól. ennyire rohadt jó. :D

  6. Szerintem is jó lett a plakát. Kicsit műanyag, de a témához mondjuk épp illik. Nekem bejön.

  7. Az eredeti trilógia mindhárom plakàtja is hasonló volt. Morpheus pedig ilyen ruhákban mászkál…

  8. @Gergely Illés
    Már korábbi posztoknál is megütötte a szemem, hogy valaki, talán te, azt írta, hogy a John Wick külsőhöz azért ragaszkodik, mert hogy hogy nézett már ki a Bill és Ted 2-ben szakáll nélkül…
    Nem akarok reeves prókátora lenni a külsejét illetően, főleg férfiként, de nyilván ő is tisztában van vele, hogy ahogy szinte egyetlen férfinek sem, neki sem áll jól a hosszú haj arcszőrzet nélkül, főleg 57 évesen. Mellesleg nem kevésbé hülyén nézett ki huszonévesen a Bill és Ted 1-ben sem.
    Szóval valószínűéeg arról van szó, hogy most már ezt a viseletet érzi a legközelebb magához, nyilván eszébe sem jutna a hosszú hajat megtartani ha megunná a szakállát, rövid hajjal borotvltan pedig pont úgy nézne ki, mint egy 40-es évei elején járó férfi. Szóval szerintem sokan irigyelhetjük, még jóval fiatalabban is.

  9. Már nem azért de nem azért van hosszú haja meg szakálla mert majdnem egy időben forgatta a John Wick 4-el és így meg kellett tartania?

  10. A cím nélkül nem biztos hogy el tudnám dönteni, hogy a plakát az új Mátrix-filmhez vagy a pornóparódiájához tartozik-e.

    (Szerintem a zseniális, korszakos kulturális mérföldkő Mátrix már pont eléggé meg lett erőszakolva a Mátrix II-III -mal is. Kamaszként amúgy mindegyiket szerettem, a látvány és a zene nekem eladta folytatásokat is, egy hasonló szint nekem szerintem az év moziélménye tudna lenni idén.

    A film világa és szabályrendszere amúgy elvileg akármennyi folytatást elbírna akármilyen korú, hajú és szakállú Keanu-val, szóval akár lehetne jó is, de sajnos szerintem se lesz az. :D )

  11. Nem kicsit kinos, hogy mezei kommentelők gúnyolják az 57 éves világsztár ,hogy hogyan nézett ki egy eleve gagyinak szánt Will és Ted filmben. Ez olyan mintha Jim Carrey-t kapná az ivet amiért bili frizurája volt a Dumb és Dumer kettyóban.

    Aztán addig se tart az értelem ,hogy felfogjuk Keanu nem lesz az egész filmben hosszú hajú és szakállas? Bár mivel Neo amúgyis egy cyber-Jézus, adná magát hogy ilyen legyen fizimiskája.

  12. Megalaz
    Ezt a haj dolgot én se értem. Miért ne lehetne Neonak mas frizuran 20 év múlva?
    Vagy azt gondoljuk, higy Neo egy fix skin? Mert akkor a ruha változás se lehetne. Tényleg nem értem.
    Örüljünk inkabb, hogy nem cserélték le egy meleg, fekete nőre.

  13. “Örüljünk inkabb, hogy nem cserélték le egy meleg, fekete nőre.”

    Mikor fog már végre kínossá válni ez a típusú poénkodás?

  14. Temanal vagyunk. Bar a matrix egesz jo volt 20 evvel ezelott diverzitas tekinteteben, azert a friss husiknak erdemes lenne utananezni a “hos” megnevezesu archetipusnak. Vagy a “kivalasztott”-nak esetleg. Archetipus. Capisco?

  15. Endymion: Kínossá sosem fog válni, mert még csak nem is poénnak szánta. Vagy Te ilyen jót szórakoztál rajta? Sokan örülünk igen, hogy nem cserélték le egy meleg fekete nőre. Arra van, és lesz is még sok más olyan film, de nem ez.

  16. Bond: én is ezt akartam írni csak nem találtam a képet, hogy láttam én is korábban több forgatási fotót róla rövid hajjal, dehát muszáj mindig valamin problémázni a népnek :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.