Vissza a forráshoz!

Még egy Mátrix plakát, ezúttal csak a (valószínűleg) főszereplőkkel, hogy senki se ijedjen meg a mindenhol rémeket látók közül.

human
írta
2021. 11. 22. 02:36
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Vissza a forráshoz!” bejegyzéshez

  1. láttam velük kék/fehéres verziót, nem tudom, az fanart volt-e (Corvin mozi fb oldalára dobták ki) nem volt rossz:D

    ha a vissza a forráshoz dumán a machine city értendő, akkor még jobban várom:D

  2. Kíváncsi vagyok mennyire fog felpörögni a hype a premierig, annyira nem érzem, hogy ez nagyot szólna, de majd kiderül. Magam részéről csak akkor lesz mozis, ha leteszik a hajukat a népek tőle.

  3. Az első rész óriási volt!!A többi viszont Mátrix viszonylatban már csak közepes.Majd 20évnek kellett eltelnie, hogy ismét feltámasszák.Ebben pedig azt érzem, hogy a studió szeretné, mind a streamingje népszerűsítéséhez, mind a pénztárca csörgéshez, és nem azért mert van egy jó ötlet, amivel folytatni lehetne :(
    Részemről itthon streamingen fogom megnézni, és ha rám cáfolnak, mert annyira jó lesz, akkor moziba is be fogok ülni.De ahogyan fentebb is irták, valahogy hiányuik a nagy hype körülötte…

  4. eddig az összes marketing anyag (beleértve nyilván a trailereket is) egyetlen irányba mutatnak, hogy ez hatalmas anyagi és szakmai bukta lesz. mondanám, hogy ne legyen igazam, mert Keanut sajnálnám, de ott van neki a John Wick franchise, így neki nem fog fájni.

    konkrétan ez a poszter – eddig csak rossznak tűnt a film, de ez már röhejes.

  5. Ha felfogjuk valamiféle epilógusnak, akkor talán vállalható lesz. A gond szerintem az is, hogy a Mátrix filmekkel teremtettek egy szuperhősök nélküli szuperhős filmet jóval a nagy dömping beindulása előtt. Az egyedi vonások ellenére ma már ez kevés lesz ilyen felhozatal mellett az új nézőknek, ha csak nem találtak ki valamilyen forradalmi új technológiát is, amiről már hallottunk volna. Én egy korrekt iparosmunkát várok, de nem a szakma megújítását.

  6. “Ebben pedig azt érzem, hogy a studió szeretné, mind a streamingje népszerűsítéséhez, mind a pénztárca csörgéshez”

    jóval a “mozis filmek mennek streamingre” bejelentés előtt berendelték a Mátrixot. Nyilván a pénzről szólt, hiszen sokak által ismert franchise, de hogy a streamingnek nem volt köze hozzá, az is biztos.

  7. Plastschu:

    “A gond szerintem az is, hogy a Mátrix filmekkel teremtettek egy szuperhősök nélküli szuperhős filmet jóval a nagy dömping beindulása előtt. Az egyedi vonások ellenére ma már ez kevés lesz ilyen felhozatal mellett az új nézőknek, ha csak nem találtak ki valamilyen forradalmi új technológiát is, amiről már hallottunk volna.”

    ne már…nyilván legyen a szuperhős filmek hibája az is, ha a Watchowskik szar filmet rendeznek. mennyiben a szuperhős dömping felelőssége a Mátrix 2-3, vagy a Jupiter ascending? nem kell itt szuperhősös kontextusba helyezni a Mátrix minőségét / újszerűségét. elég, ha rutinból hoznak egy baromi stílusos filmet, ilyen volt pl. a Speed racer, ami máig az egyik legjobb guilty pleasure. nem kell megváltani a világot, elég ha jó lesz.

  8. Bennem már megvan a hype mert ujranéztem mind a 3 részt. Nagyon sok kérdesem van amit remélem megválaszol a film például, hogy élhet mind a 2 (főleg Trinity akiből vagy 6db vasrúd állt ki utoljára :D) meg ilyenek.

  9. Nem találtak ki semmilyen új technológiát, itt a nosztalgia faktoron lesz a hangsúly, amit ha ügyesen meglovagolnak , nem lesz baj. Simán nem lesz bukta ha csak azokat megfogják akiknek anno bejött. Elég sokan voltak/vannak!

  10. Szerintem is itt a nosztalgiára teszik fel az egészet, meg a fan service-re. Nem lesz itt világmegváltás, és nem ismerjük meg a Mátrix további történelmét, egyszerűen csak az eredeti karakterek fognak újra Ügynököket karatézni, szerintem ennyi lesz. De aki az első rész rajongójává vált, az tuti mind megnézi, és az már tetemes bevétel.

  11. Gergely Illés:
    Trinity mellett az Conchita Wurst. Ő énekli ugyanis a filmzenét, és szereplőként is feltűnik benne.

  12. Gyerekkorom egyik kedvence volt a trilogia, meg a gagyibb 2-3 ellenere is. Biztosan ott leszek a moziban, de elore felek, hogy egy Star Wars Ebredo ero fele ordas nagy csalodas lesz:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.