8 hozzászólás a “Tessék, itt a zöld” bejegyzéshez

  1. Ez a világ legfeleslegesebb folytatása… Tartom ezt az állítást.
    És azt is, hogy a Spider-man bucira veri majd a box office-nál.

  2. v77 nem kell josnak lenni ahhoz, hogy megmondja az ember hogy a pokember megveri majd a matrixot. Akik meg a Matrixon nottek fel, azok igyis ugyis megfogjak nezni, akarmennyjre Ebredo ero hatasa van az egesz filmnek. En is felek tole, hogy egy rakas tragya lesz, de akkor js megnezem. Te meg ne nezd meg, tartsd magad a kijelentesedhez, ha felesleges ne nezd meg.

  3. Nem felesleges folytatás, csak akkor, ha nincs épkézléb sztori és megvalósítás. r akkor meg nem felesleges, hanem el van b***va …

  4. Köszi a jótanácsokat! :-)
    FYI: Pont azért tartom feleslegesnek, mert imádtam az eredeti trilógiát.

  5. Számomra meghatározó film volt.Az első mindenképpen , úgyhogy én biztos ott leszek a vetítésen. Az előzetes hozza a nosztalgiát, ami természetesen Nem lesz elég, de biztosan nem csak arra építkezik. Kíváncsian várom!

  6. Szerintem a MATRIX (akár a STAR WARS, TERMINATOR, ALIEN…stb.), olyan univerzum, melyet bárhonnan lehet folytatni, bármikor hozzá lehet nyúlni. Az már egy másik nézőpont, ki nyúl hozzá, hogyan szúrja el a sztorit.Eddig 4x néztem meg a trailert. Félek én is, kicsit erőltetett lesz a múvi, de legalább látványos, és jó színészekkel mesélnek el egy remixet. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.