29 hozzászólás a “A Matrix Resurrections teljes előzetese” bejegyzéshez

  1. Oooooké az eddigi trailerek nem ültettek fel arra a bizonyos vonatra. Most már rajta vagyok :D

  2. A trilógiát újrnézem előtte a sok visszautalás miatt.Jó lesz majd vadászgatni a kisebbeket is közben.

  3. Ez olyan semmilyen. Egy rakat unalmas akció és valószínüleg gyenge, sablonos sztori.

  4. Nagyon remélem, hogy a filmben nem fogunk majd fél percenként neo-smith ügynököket (itt most a neo az újat jelenti :)) ) neo- orákulumokat, neo-morpheus-okat nézni és hallgatni az előző filmekből átemelt akciojelenetekkel és szövegekkel…Engem ez a trailer most elbizonytalanított. Ez a “vágjuk egymás mellé a régi és az új filmek jeleneteit” nagyon olcsó, gagyi hatáskeltő elem…A filmben remélem nem ilyen húzásokkal akarják majd elhitetni, hogy nem csak egy látványilag feltúrbózott remake az egész…

  5. Ugye ez a film csak egy SNL poén? Mert milyen lesz a film, ha már a trailer is röhejesen blőd?

  6. Geralt és Yenefer összefog :D

    Ha kikapcsol és szórakoztat arra az időre amíg megnézem, már jó lesz.

  7. 1:22 a csúcspont, (de csak a zene miatt haha, 8 ütem kb.) előtte-utána izé. de legalább már megüti az ingerküszöbömet, ez is valami.

    nagyon, nagyon megtolták a nosztalgiavonatot – annyira, hogy annak tiszteletére, hogy ha jól dereng pont a Matrix volt az első film, amit multiplexben láttam (vadiúj szagú, frissen átadott Westend mozi!) úgy, hogy Paksról buszoztam fel miatta, ezt is megnézem moziban. a legrosszabbra készülök, aztán legfeljebb tényleg elviselhető lesz legalább.

  8. Nem reménykedem ebben a részben, mert ez első olyan magas lécet tart fönn, hogy azt lehetetlen megugrani úgy, mint a Terminátor 2-t. Innentől már csak olcsó bohóckodás az egész. Ez a trailer is egy crtl+c/crtl+v megoldást sugall, mint az Ébredő erő. Újranézzük az elsőt, csak felcserélve és kicserélve szereplőket, teletömve némi bölcselkedéssel és aktuális társadalmi problémával. Majd kiderül, de remélem azért a szarnál jobbat kihoznak ebből, aztán némileg elviselhető rész lesz.

  9. Na… erre a “homage” szerű hányadékra az ég világon semmi szükség nem volt.
    Az első mátrix egy fantasztikus ,ihletett állapotban létrejött film aminek a megvalósulása már a maga korábban is kisebb csoda volt. Semmilyen folytatást nem igényelt volna. Ma pedig egyenesen kizárt lenne ,hogy bármelyik stúdiótól zöld utat kapjon.

  10. Tényleg eljátsszák azt, amit az SW VII-tel is eljátszottak, hogy ez egy remake. Csak itt loop-okkal megpróbálják ezt magyarázni.
    Hát nem tudom…

  11. Baszki nagyon azt sugallja nekem ez a trailer, hogy Trinity lesz az új Neo :D
    Na én is jegyet váltottam erre a hype vonatra :D

  12. én most abban hiszek, hogy ez nem öncélú homázshalmaz lesz. valamiben hinni kell. Most, ez alapján a trailer alapján én nem temetném előre annyira vérgőzösen, mint a fentiek.

  13. Malachi: mi fene, én pont Pakson a “nem multipex” VMK-ban néztem a Mátrixot, még úgy is elég nagy élmény volt középiskolásként.

    Én bízom benne, az új film tud mutatni valami extrát, és jó film lesz; nem lép az új Star Wars filmek útjára.

  14. Borzalmas olvasni ezeket a savanyú kommenteket… legalább várjátok már meg a filmet az Isten szerelmére…

  15. Abszolút várós. Nem véletlenül mondják, hogy ez nem az a történet lesz amire számítunk, biztos vagyok benne, hogy túllépnek az egyszerű soft-reboot vonalon és valami izgalmasat akarnak majd mondani. A második-harmadik részt látva kérdés, hogy ezt meg tudják-e jól csinálni (azzal, hogy Niobé itt van vége is annak az amúgy is gyenge feltételezésnek, hogy nem számítanak kánonnak). Tőlem Mr. Anderson kap annyi esélyt, hogy elsétálok moziba érte még ha pocsék kritikákat is kap, az első Mátrix mind olyan sok embernek nekem is alapvető filmes élményem volt.

  16. Teljesen mindegy, mi történik, én erre úgy fogok száguldani moziba 23-án, hogy még az aszfalt is felsikolt félelmében:D

  17. Engem ezzel vesztettek el.
    Semmi szükség nem lett volna az előző részek képsoraira, mint valami mentőöv a nyakba már a kikötőben. Pont ezek miatt nem hiszek benne, hogy működni fog.

  18. Most mondanam, hogy csak a masodik meg a harmadik reszt tudnam feledni, de hat nem is emlekszem rajuk. Sajnos arra igen, hogy a masodik lelektelen volt a harmadik pedig olyan szinten blod, hogy fajt. Pedig kb egy eve neztem meg a ket filmet.
    De ez a trailer… nagyon felek, hogy ha megnezem ezt a filmet, megint “baratom, teged atb@szkuraltak” erzessel fogok felkelni.

  19. N’taro:
    A két folytatás nem lett korszakalkotó, d eezt a fajta hater-séget sosem értettem.
    Teljesen koherens film volt a két folytatás, igazából komoly bajt én a mai napig nem látok bennük Neo és Trinity sokszor már cringe-be csapó ömlengésén kívül…

  20. Scorpion82:
    Messze nem vagyok hater. Az elso resz utani elvarasaimat a masodik es a harmadik resz nem elegitette ki. Ezt a kilegitetlenseget ontottem szavakba. Nyilvanvaloan nem pozitiv szavakba.
    Komoly baj a ket resszel: Az elsot barmikor ujranezem, es emlekszem a sztorira. A masik ketto… szoktak hasznalni a felejtheto szot dolgokra. Ezek nem egyszeruen felejthetok szamomra, hanem konkretanelfelejtettem, mi tortent bennuk (masodik: poliphaju albino ikrek, harmadik… mintha lett volna a vegen egy animalt oriasi fej… mintha.). Nem tudnam elmondani, mi volt a cselekmeny. Nem tudom utalni oket, mert nincs mit utalni. Az egyetlen dolog, ami bosszant az az, hogy az elso resz jobb folytatasokat erdemelt volna, sokkal. Ha mar folytatni akartak.

  21. Tuti, hogy nem az lesz itt a megoldás, hogy Tirnity a kiválasztott. Ismerve a rendező munkásságát, valami nagyobb mindfuck lesz, gender meg race swappal. Nem lepődnék meg, ha Trinity valójában férfi vagy valami ilyesmi (asszem anno Lana Wachowski (akkor még Larry) az eredeti Matrixban Trinityben írta meg saját magát vagy mi).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.