18 hozzászólás a “Vége az Aquaman 2 forgatásának” bejegyzéshez

  1. És azt lehet már tudni biztosra hogy Amber Heard vagy Emilia Clarke lesz Mera? Vagy még mindíg nincs megerősítve a csere?

  2. Maradt az aranyásók legjobbika. Sajnos. 😞

    Ezt mondjuk semmi sem indokolja, de a Warner nem merte lecserélni. Remélem, a gyávaságuk anyagilag is megmutatkozik majd és tényleg sokan miatta bojkottálják a filmet.

  3. Istenem köszönöm, hogy maradt Amber!!!
    Komolyan mért keverjük a magánéletet a filmszerepekkel? Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Ezért bojkottálni egy filmet? “Hagyjuk már” kategória.

  4. “Ezt mondjuk semmi sem indokolja”
    Csak az hogy szerencsére nem SJW és snowflake sértődékeny emberekkel van tele a cég.

    Reméljük akin nem nézni azért mert nem érdekli vagy kritikák miatt nem és nem azért jaj Amber maradt benne mint egy ovis. Ez Olyan indok lenne mint hogy jaj a kedvenc színem a kék de egyik színész nem szereti a kék színt ezért nem nézem meg amiben szerepel kiszúrva a többi ezer emberrel aki dolgozott a filmben.

  5. @S23L3S

    A mai emberek szeretnek erkölcs csőszök lenni, hogy így takargassák a saját hiányosságaikat és sötét titkaikat.

    Én kb. leszarom mit csinál Amber Heard a magánéletében. Csak nézzen ki szuperül a képernyőn és én elégedett leszek. :D

  6. Maradt az ágyba szaró. Bírom ezt az amber heard imádatot itt, ha férfi lenne már sitten lenne és az összes metoo harcos a fejét akarná. De az okosak(mint Crash) szerint csak “nézzen ki szuperül” és a bűnügyei máris el vannak intézve (ezúton is gratulálok a nagyszerű logikához). Képzeljük el, ha egy színész úgy megverné a feleségét, hogy leszakadna az ujja, aztán hamisan tanúzna ellene. Gondolom akkor se érdekelne a “magánélete”, ugye? Merthogy ez a nő pontosan ezt csinálta.

  7. @senkinek sem az ura

    Bocsánat, hogy megkérdőjelezem az elméleted de pontosan miként is érint engem, hogy tőlem tízezer kilométerre ki ver meg kit?

    Neki annyit kell csinálnia, hogy jól mutasson a képernyőn. Számomra a többi az nem “el van intézve” hanem magasról teszek rá. Rendezzék el ott maguk között. És ez vonatkozik az összes színészre, nem csak a nőkre kizárólag. Engem csak a végtermék (a filmek) érdekelnek. Hogy ki kivel mit, hogyan és meddig csinál azzal egyszerűen nem foglalkozok. Nem az én hatásköröm.

    Nevetséges, hogy a világ minden táján teljesen átlag emberek akarják távolról megmondani a tutik másokról holott előbb a saját házuk táján kellene előbb körülnézni. :D

  8. @Brain-Crash

    “a saját házuk táján kéne előbb körülnézni” Pontosan, én nem követtem el testi sértést és nem hazudtam eskü alatt hivatalos személynek. Szóval a saját ház táján bűnügyi szenpontból minden ok . A tízezer kilométeres kifogás meg különösen érdekes, ugyanis a bűncselekmény az bűncselekmény, mindegy, hogy te milyen messze vagy tőle. Gondolom nem fog érdekelni, ha valaki súlyos testi sértést követ el az egyik rokonodot, a lényeg, hogy tőled jó távol történjen. Ha viszont a 100 méteres körzetedben történik, akkor lesz ne mulass, ugyanis köztudott, hogy körülötted forog a világ.

  9. Amber Heard-ra kb úgy ráöntötték Méra szerepét mint RDJ-re vasembert.
    Azért hoztam ezt a hasonlatot, mert Deppet is nagyon szeretem, és nem szeretnék állást foglalni, hogy kinek van igaza, de szerintem is el kell választani a munkát a magánélettől.

    Ezt Holllywood betegségének tartom, amit a közeljövőben illene kinőnie, hogy a celebek közötti adok kapokot kihagyják a filmekből. Örülök hogy az A2-nél ezt megtették.

  10. @Az Urunk

    Jézusom, lője már le valaki! Komolyan ez egy filmes oldal, nem egy bulvár celeb fos magazin, ahol erről kéne nyáladzani, hogy ki kivel mit hogyan.

  11. Én a filmet nem tudtam véggnézni, akkora fos, de Amberre emlékszem belőle. Bármit is tett, ritka dögösen nézett ki, senki nem tudná pótolni.

  12. Az uratok

    “Merthogy ez a nő pontosan ezt csinálta.”

    Te ott voltál és láttad? Vagy csak leírták valahol te meg elhitted?!

  13. totoro: ez volt az ezredik kommented! (oké, biztos nagyobb a tényleges szám, mert pár helyesírásos a kukában van :)

  14. Amber Heart egy jó pun..i de ennyi egy crazy bit.. és crazibe ne dugjunk semmit mert annak csak rossz vége lehet.

    Maradt a filmben ez van, de attól még kipaterolhatnák máshonnan, mert annyira nem jó nő és ennyi erővel Kevin Spacey is maradhatott volna a House of Cardsban, hiába homokozózott és csesztett másokat. Vagy Harvey Weistien is maradhatott volna producer pedig az tényleg egy disznó volt. (Amúgy nem mellesleg hárman haltak már meg balesetben akik Kvein Spacet vádolták eddig, ami már önmagában is eszméletlen tény) Nem tudom kit ismer az a csóka de hullanak a tanuk mint oroszoknál körülötte.

    Az okoska aki fentebb írta hogy válasszuk szét a színészt és az embert az meg menjen orvoshoz, mert valami gondja lehet a buksiban is.
    Ezek mind emberek és függetlenül a foglalkozásuktól nem engedhető meg hogy bármit megtegyenek te észlény.

    Vagy ha igen akkor kirabollak aztán majd azt mondom hé nyugi amúgy tök jó fej vagyok partikon. Válasszuk szét a bűnözőt az embertől jó.

    Látod mennyire nincs értelme annak amit írtál fentebb.

    Ahh néhányan akkora barmok komolyan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.