Részlet a The Batmanből

2 percre belenézhetünk az új Batman filmben, méghozzá a trailerben is látható temetésbe.

Update: most már rendes minőségben.

Update 2: a film az íreknél 15-ös besorolást kapott, erős káromkodások és erőszak, enyhe meztelenség.

Régi minőség:

human
írta
2022. 01. 31. 02:58
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Részlet a The Batmanből” bejegyzéshez

  1. Ígéretes, bár ennyiből nem kell messzemenő következtetéseket levonni. Várom, ha csak nem nagyon lesújtóak a kritikák mozis lesz.

  2. Hat nemtudom, nekem pont ellenkezőleg. Pattinson még kellemetlenebnek tűnt mint a trailerekbeb. Secunder szégyenerzetem volt a 2 perc alatt végig. Nemtudom, hogy ezt miért kellett

  3. Kicsit semmilyen ez a klipp így önmagába de szerintem pattinson-al nem lesz baj, jobb castingnak tűnik számomra mint affleck volt.

  4. Nem tudom mit rinyál itt mindenki. Nem lehet tudni, hogy miért viselkedik így Bruce. Nem tudjuk, hogy mi történt előtte. Lehet ez a temetés is miatta van. Szerintem Pattinson jó színész és rendben lesz a Batmanben is. Egyértelműen moziban nézős a film.

  5. Minatonak igaza van. Ebből nem lehet megítélni a filmet. A bemutatók eddig jók voltak. Lesz sztori, akció. Meglátjuk.

  6. IMAX only, jó lesz ez, talán az eddigi leg darkosabb változat, Pattinson pozitív csalódás az elmúlt pár évben.

  7. Sosem fogom megérteni, hogy amikor tucatjával ölnek embereket egy filmben, az miért alacsonyabb korhatár besorolás, mint a káromkodás és a meztelenség…

  8. Scorpion82: Mert már a gyerekeknek szóló videójátékokban is gyilkolászni kell. Ez ma már nem kavarja fel a gyerkőcöket.

  9. @Pillager: én ezt értem, de a meztelenség felkavarja? Vagy attól szenvednek lelki sérülést, hogy meztelen melleket látnak, esetleg még szexet is? Vagy elhnagzik egy “madafaka”?

  10. 8. Minato

    A viselkedeserol senki nem írt 1 sort se. Ahogy kinez, az a bajunk. Az meg, hogy kinek a temetese, nemhiszem, hogy befolyasolna. Kiveve ha a szemelyi edzőjét temeti.

  11. Lordboxi: Másfél percből elődönttöttétek, hogy nem jól néz ki, rossz választás volt a színész és hogy streamingen nézitek a filmet. Úgy tűnik, hogy itt már alapból a hibákat kerestétek és nincs lelkesedés egy új Batman film iránt. Eddig minden adott egy jó filmhez pedig, csak egy kicsit örülni kellene, hogy jön még valami ígéretes is a mozikba.

  12. 15
    Röviden, igen. A fele us eleg lett volna. Nezz ra arra az emberre, nem kell sokaig nézegetni, hogy lasd, semmi koze nimcs a szerephez. Es nem nem.keresek hobat minden promo anyagot azert nezek hatha latok benne vmit ami megfog annyira, hogy a bődületes rossz castingtol eltekintsek, de sajnos csak anyagról anyagra rosszabb lesz.

  13. Ez a Patiszon gyerek simán jó lenne egy Death Note remakehez L szerepében. Elképzelem amint guggol a fotelben, és zabálja a sütit ezzel ugyanezzel a bamba tekintettel.

  14. A világ legjobb rendezői dolgoznak és akarnak dolgozni Pattisonnal, de persze a savanyú uborka magyar filmnézők rinyálnak, hogy így nem jó, úgy nem jó, milyen béna, mennyire rossz választás. Röhejesek vagytok! :D

  15. Már megint mindenki kurvára okos, mindenki filmesztéta itt ezen az oldalon. Lassan le kellene szoknom a kommentek olvasásáról, régebben itt lelkesedtek az új filmek iránt az emberek, örültek hogy van mit nézni és nem a Film+ 600-szor ismételt filmjeit kell nézegetni a tv-ben. Akik már előre szarozzák, nekik üzenem sokadjára Nem. Kötelező. Megnézni.

  16. Szerintem sok embert érdekel a film, akik szerint Patiszon rossz casting volt ide. Szerintem is. De megnézem majd. Az elvárásaim alacsonyak.

  17. Robbal sokan úgy vannak, mint pl. én Krisztiánó Ronálduval, zsigerből gyűlölöm, irritál, pedig remek sportember és vérprofi. :-)

  18. Fanyalkodóknak. Itt a fiatal Bruce Waynet látjuk, a második Batmanes évében. Nincs titkos remete ninja kiképzés meg egyéb háttérsztori. Tipikus magyar hozzáállás hogy még nem is látták de már szar lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.