Jön a Scream 6

A Paramount hivatalosan is berendelte az idei Screamet szállító Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett rendezőpárostól a folytatást. A forgatókönyvírók is maradtak James Vanderbilt és Guy Busick személyében.

Nyilván a történetről és karakterekről még semmit nem árulnak el, hiszen sokan várják a február végi házimozi premiert még. A lényeg, hogy nyáron akarják forgatni, avagy gyorsan kezdenek vele valamit, abból még jövő tavaszi bemutató is lehet simán.

human
írta
2022. 02. 03. 21:55
megjelenés

hozzászolás


7 hozzászólás a “Jön a Scream 6” bejegyzéshez

  1. Szerintem bántóan gyenge volt már ez az ötödik rész is, kimondottan bánom, hogy ezért moziban pénzt adtam ki. Kár érte. Szerintem a hatodik is felesleges.

  2. 1. Én is ugyanígy vagyok vele. Bánom, hogy pénzt adtam érte, de mint Scream fan gondoltam ezt érdemes lesz moziban nézni. Nekem nagy csalódás volt, megkockáztatom, hogy ez a legsz@rabb Scream film eddig. Pénzt tőlem mégegyszer nem csalnak ki az biztos

  3. Fura, hogy ezt írjátok, mert eléggé pozitív a megítélése ennek a résznek. Az első és a negyedik résszel emlegetik. Nyilván nem hibátlan darab, de a 10 véleményből kb. 7 teljesen jó filmnek tartja.

  4. Ha akarnak is újat, nem most kéne. Jót tett az új részeknek az a 10 éveket várás. Azalatt szépen megérlelődött, milyen új trendeket forgassanak ki.

  5. Igen, ezen csodálkoztam. Mondjuk mindegy, hogy mennyire tetszett valakinek ez a darab, az első résszel egy lapon emlegetnei azért nem enyhe téveszmére vall. Nekem konkrtétan minden mellé ment ezzel a filmmel kapcsolatban, az új karakterek, az ölések, a vágás, a kamera mozgás, a helyek, a fordulatok, a hangulat hiánya, minden. Semmi nem jó, még a régi karaktereket is félrekezelték, pedig egyszerűek.

  6. Én is azok táborát erősítem, akiknek bejött az új rész. Szerintem jól kezelték a legtöbb karaktert, mondjuk a foruldatok hiányában egyet értek, illetve inkább azzal volt a probléma, hogy nem lepődtem meg az alkotók választásain (gyilkos-áldozat – egy esetet leszámítva, ami szerintem így szarul jött ki), viszont az ölések szerintem egész jók voltak.
    Az elsőt nem éri el, valahol a negyedikkel van egy szinten.
    Biztos van amihez hozzá lehet nyúlni témaként, de pl akármekkora szentségtörés a régi karaktereket el kéne engedni most már. Mondjuk amerre haladt már ez a rész, van benne ráció, hogy az új csajjal folytatják.
    Én ott leszek a moziban a 6-diknál is.

  7. Nekem tetszett, még úgyis hogy a béna magyar szinkronnal ment, de végre volt benne durva szabdalás…..viszont lassabb és komorabb világa volt mint pl. a modernebb 4. nek. Látszik hogy öregszenek (Sidney, Gale). Eddig is voltak benne béna jelenetek, a következőben is lesz.

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.