Megvan Madame Web

Na ez már elég nyakatekert “elsőzés” lesz, de itt van a Sony Marvel filmjeinek első önálló női főszereplős darabja! Izé, láttam kiemelve, mintha ez fontos infó lenne.

A lényeg, hogy Dakota Johnson lesz az. A karakter elvileg azért fontos, mert ő valahogy átszövi a multiverzumok összes Pókember karakterét, szóval adja magát, hogy kezdenek vele valamit.

human
írta
2022. 02. 03. 22:02
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Megvan Madame Web” bejegyzéshez

  1. Bírom a hölgyet, de nem nagyon szerepel abban a keretrendszerben amiket néznék, felcsillan a remény a cím láttán – bár semmint nem mond Madame Web – erre továbbolvasva kiderül, hogy ez is valami random képregényszenny. Így kell lelombozni az embert.

  2. Annyira durva, hogyha manapság egy színész, ha tudatosan is építi a karrierjét, akkor valahogy majdnem mindig becsúszik egy képregényfilm. Nyilván valaki pénzért vállalja, valaki az ismertség miatt, hogy a későbbi kisebb filmjeihez is csábítson nézőt, de már megkerülhetetlen lett.

    Ahogy Johnson karrierje alakult mostanában, szerettem, hogy indie filmekben felbukkant és rendre odatette magát. Persze, régen is voltak nagy színészek szuperhősfilmekben, Hackman, Brando stb.

    Most valahogy azért tűnik furcsának, mert lassan a kisebb filmekkel tényleg nem lehet keresni és, ha követjük a siker útját, akkor ennél a zsánernél kötünk ki újra és újra.

    Változnia kéne már ennek a tömegízlésnek. Sikerre kéne vinni több műfaji filmet filmszerető barátaim.

  3. 3. Egy képregényfilmes szerep nemhogy megkerülhetetlen, de maga a jackpot manapság. Nem kell benne nagy alakítást nyújtani, a nagy része úgyis hatalmas cg fight scene, instant világhírnév, nagy lóvé, meg temérdek folytatás,előzményfilm, meg spinoff lehetőség. Ma csak az akar olcsóbb drámákban szerepelni, aki valóban fejleszteni akarja a színészi képességeit, ad valamit magára a műfajra és értékeli a szakma művészi jellegét. Szerindet a zendaya-féle social media ripacsok ezekbe a kategóriákba tartoznak?

  4. Ez mekkora dilettáns baromság? Cumberbatch nem csinálhat Dr Strange filmet meg Power of the Dog-ot is?

  5. 4. Nyilván megéri egy franchise-hoz a neved adni, ezt nem is vitatom. Csak valahol mindig fura lesz, még ha van is 1-2 kivétel, hogy sok színész ennyivel beéri.

    Zendaya most nem jó példa, ő még túl fiatal, nem tudjuk mi lesz belőle. Az Eufóriával egyébként szép kört megy éppen.

    Csak arra gondolok, hogy ott volt Robert Downey Jr. Basszus a Marvel előtt milyen jó kis karrierje volt már. Oké, Tony Stark szerepét eladta, de nem gondolnám, hogy erre vágyott mondjuk egy 10-15 éve, hogy beleragadjon a Marvelba.

    Nyilván nem minden színész tud nagy babérokra törni, de sok tehetség a szemünk előtt siklik ki vagy megy félre a karrierje ambiciózusabb része. Elkezdi a szakmát, biztos nem az egyik színésznek sem a vágya, hogy én most comic filmekkel építem fel a karrierem.

    Nekem csak ezzel van bajom, hogy a pénz és hírnév nem kárpótolhatja őket, ez tuti. Nyilván be lehet ugrani 1-2 címre, semmi gond, de alapvetően hova lettek a sikeres zsánerfilmek. Tényleg ennyire felszínes lett a tömeg, hogy látványfilmekben akarja csak látni a színészeit?

    Panaszkodunk, hogy hol vannak a jó filmek, a jó történetek. Aztán csak az év végi listát kell box office szinten megnézni. Nagyon gáz, ez a tendencia. Amennyire jónak tűnt, hogy kellő technikai háttérrel minőségi comic-filmek készülnek végre, annyira szét is bombázott minden mást. A szakmát, a piacot, a tömegízlést.

    Mindig is egy jó részre a pénzről szólt ennek, de mára oda jutottunk, hogy egy nagyobb filmben a művészi szándék papírvékony, a többi meg csak a műanyag cukormáz.

  6. én a mai napig a marvelt hibáztatom azért, hogy Ritchie-vel+Downey-val nem készülhetett el a Sherlock 3..és ezt sosem fogom megbocsátani. Nem gondolom, hogy baj lenne, ha minden színész kipróbálja magát szuperhősös filmben, akkor van baromi nagy baj, ha ez a világ bekebelezi és éveken keresztül nem tud kiszakadni. Chris Evansról is csak sokkal később derült ki pl, hogy mennyire jól áll neki a dráma..

  7. A képregényfilmek és az önmagukat komolyan vevő színészek: ott van példának Rachel Weiss. Láthatóan tudatosan csinálja a színészi karrierjét. Az elmúlt 10 évben kisebb költségvetésű, nem nagy sikerre vagy nézettségre számítható filmekben vállat szerepet, viszont ritkán a pénz miatt elvállalt nagy költségvetű blockbusterekben is: Oz, a hatalmas és a Fekete özvegy. Kristálytisztán látszik, hogy mit miért csinál.

    Nekem konkrétan megvan magyarul az a Pókember szám, amiben először feltűnik Madame Web. Egy 80 fölötti mozgásképtelen nyanya, amúgy jófej. Erre castingolnak egy fiatal csinos csajszit a szerepre. Ez már számomra is Bumm a fejbe kategória. (nem, nem érdekel, ha azzal az indokkal, hogy a fiatalkorát akarják bemutatni, f@szság)

  8. Mióta jelent akadályt eltorzítani egy fiatal csinos csajszit? Pl Charlize Theron/a rém nincs meg?

  9. @Endymion
    Ez így van, de én ezen már nem akadtam fenn. Lehet neki is valami eredettörténetet csinálnak. Azok után, hogy volt pletyka May néni spinoff-ról is pár éve, már semmin nem lepődök meg :D

  10. 13 blady: Amit írsz, az meg még szánalmasabb, ha fiatalt kasztingolnak, akit utána trükkel, maszkkal öregítenek ahelyett, hogy tényleg egy idősebb színésznőt választottak volna.

  11. wittgen, arra gondolsz, amit például legutóbbi a Gucci házban csináltak Leto-val? vagy a prometheus-ban Guy Pierce-szel?
    Egyetértek. :)

  12. Szerintem Helen Mirren tökéletes választás lett volna, de ahogy a Sonynál mennek manapság a dolgok, Johnsont is meggondolják még, és lecserélik egy fiatalabbra.

    Watchmen: Downey, Jr. 2008 után Hollywood legnagyobb sztárja lett, a Marvel-mozik mellett – amelyek eleve jó kritikát kaptak – sikerre vitt mindent, amiben szerepelt, vagyis klassz filmek és sokmilliós gázsi, pontosan erről álmodhatott. Nem tudom, kapott-e felkérést kisebb drámába, de szerintem nem is hiányzott neki. A Dolittle már más kérdés, azzal szépen lehúzta magát.

  13. De ez most mi? Egy film Madame Webről? Ez így érdekel valakit? A Venom is baromi gyenge volt. A Morbius sem biztató. Nekem ezek a karakterek Pókember nélkül igazából nem annyira érdekesek. Remélem van valami nagy ötlet mögötte. Miért nem csinálnak inkább egy Gwen/Spider-Woman filmet. Ott van még Miles Morales is. Tudom, hogy az animált filmben pont ők vannak, de ezek a karakterek inkább érdemelnek saját filmet, mint Madame Web.

  14. @Chris Evansról is csak sokkal később derült ki pl, hogy mennyire jól áll neki a dráma.

    Azok számára derülhetett ki később, akik csak Amerika kapitányon keresztül ismerték meg. Sajnálom, hogy a Puncture egyazon évben jött az első (és egyben borzalmasan gagyi) kapitányos filmmel.

  15. Endymion

    nem sok 80 feletti színésznő van
    Forgatás közben covidos lesz meghal aztán kereshetnek egy másikat vagy be sem fejezik

  16. akkor ti tényleg nem láttátok a rémet:D ennyi erővel akkor a curious case of benjamin button-ben is Clint Eastwoodnak kellett volna eljátszania idősen, minthogy Pittet maszkírozták volna el? Hát bocs, nem értek egyet. Inkább az szánalmas, hogy itt most kvázi a maszkmestereket hurrogjátok le, akik Stan Winstonnal az élen alkotnak felejthetetlen trükköket.. meg kb minden olyan színészt, akik esetleg ilyen-olyan okból kifolyólag játszanak el idősebbeket.

    Pl Mirren, vagy egy Diane Keaton, Judy Dench a büdös életben nem fog ilyen szerepet vállalni:D szürreális elvárásaitok vannak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.