Chip ‘n Dale: Rescue Rangers-előzetes: nem reboot, hanem valami más

Amolyan Roger Rabbit szerű világban játszódik ez a film, ahol a Chip and Dale valójában “igazi sorozat” volt, és a főszereplői sztárok, akik az emberekkel egy világban éltek. Sok évvel később nem rebootolva a sorozatok visszatérnek Hollywoodban, de valójában a világ kell megmenteniük.

an all-new, never-done-before, completely 100% Original movie (based on pre-existing IP owned by Disney)

Nem hittem volna, hogy a katasztrófa eddigi élőszereplős filmek után ezt mondom, de a poszter alatti előzetes alapján egy szombat délután lecsúszhat talán. A Disney+-ra érkezik majd májusban.

13 hozzászólás a “Chip ‘n Dale: Rescue Rangers-előzetes: nem reboot, hanem valami más” bejegyzéshez

  1. @Zsírfeka: valami olyasmit mondott a Dale, hogy “CGI ráncfelvarrása volt”, és hogy tudja, hogy durva.

  2. Engem ez nem nagyon izgat, de szerintem már így is ezerszer jobbnak tűnik mint az új Space Jam.

  3. Nem akarok túl demagóg lenni, de eljutottunk oda, hogy a mai gyerekek egy része nem tud analóg órát leolvasni a mutatókkal, mert csak a digitálisat ismerik. Ez persze a szülők, az óvoda és iskola együttes hibája is. Ugyanígy animáció terén is eljuthatunk oda, hogy már csak 3ds animációs csili-vili meséket fognak nézni, ami után a hagyományos rajzfilmek kiszorulnak az életükből. Egyszerűen úgy megemelkedik az ingerküszöb az akciók és a látványvilág kapcsán, hogy egy sima mese már túl unalmas lesz nekik. Ugyanaz persze elmondható lenne egy interaktív játék és a hagyományos szociális érintkezés kapcsán is. Remélem persze, hogy nem erre tart a világ vagy még lehet konzerválni ezt az átmeneti helyzetet. Ezért is érdekes ez a kísérlet, hogy a kettőt vegyítik. Egyedül talán a 3ds ruha áll furán a 2ds mókuson, mintha az agyam kicsit tiltakozna. Értékeltem a Cats (Macskák) jelenetet is, mint elrettentő poént is.

  4. Felkeltette az érdeklődésemet, de remélem nem lesz “túl” meta, ahogy a cats és seth rogenes rész árulkodik..

  5. Az egy dolog, hogy a gyerek csak 3ds akar nézni, de ez valami borzalom. Azért a gyerekeknek is van szépérzéke nem?

  6. Latom sokan nem tudjak hova tenni ezt itt az emberek. Szerintetek gyerekek a celkozonseg? Mi alapjan? Hogy egy 30 eves rajzfilmsorozatot dolgoz fel? (nalunk csipet csapat neven volt rendkivul nepszeru) Vagy, hogy ki is emelik. hogy a Lonely Island kesziti (gondolom a Dick-in-a-box minden gyerek party legjatszotabb notaja), esetleg a sok cameo a 80-as evekbol? De lehet csak Seth Roganes Beowulf poenok miatt gondolja mindenki, hogy ez gyerekeknek keszult.

    Egyebkent ne tevesszen meg senkit, ez annyira volt kezzel rajzolva mint a Tom es Jerry mozi (semennyire)

  7. “Ugyanígy animáció terén is eljuthatunk oda, hogy már csak 3ds animációs csili-vili meséket fognak nézni, ami után a hagyományos rajzfilmek kiszorulnak az életükből.”

    Ez már rég megtörtént. Legalább egy évtizeddel vagy lemaradva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.