19 hozzászólás a “Újabb posztereken Batmanék” bejegyzéshez

  1. Hosszú idő után ez lenne az első film, amire elmennék, de fasznak van kedve 3 órát maszkban ülni…

  2. LasDen: 10-ből 9 ember lehúzza magáról, amint helyet foglal. Senki nem követeli meg tőled, miután már a terembe értél, örülnek, hogy van egyáltalán látogató.

  3. Erről a diskurzusról most az jutott eszembe, amikor kivezényeltek a Bánk bán operafilmre, ami dögunalom volt, de legalább elmaradt pár óránk (a többi magyar történelmi opuszt – a Hídembert leszámítva – azóta sem láttam még egyszer, a Honfoglalást egyenesen rettegnék újranézni, mert attól félnék, hogy lefordulnék a székről a röhögéstől, az a pénztelenség ami abban a filmben volt, még tiniként is gáz volt).

    Persze az énektanár vitt minket, aki ilyen vaskalapos néni volt picit és a film előtt, két reklám között egyszer csak bekiabálta a tömegbe nekünk: “A PATTOGATOTT KUKORICA EVÉST BE LEHET FEJEZNI!” Egy emberként harsant fel a röhögés a teremben a pár betévedt, más szerencsétlennel együtt.

    Szóval ennyit az, egy sötét teremben maszk nélküli ücsörgésről.

  4. Én azért megvárom a kritikádat, human, mielőtt beülök rá.

    Emberek, én és sokan mások is napi 8 órát dolgozunk maszkban. Simán kibírtok 3 órát.

  5. Ezt a három órát én is túlzásnak tartom, maszk ide, vagy oda. Egy jó Batman filmet bele lehet rakni 2, max 2 és fél órába, az a plusz idő már felesleges. Nem hiszem, hogy olyan sokat hozzátenne az a fél óra extra.

  6. 8 órából 7et maszkban vagyok k#rvára lesz@rom már, hogy 3 órát kell moziban ülni abban. Az ember azt hinné így idestova 2 év alatt már hozzászokott a naggya de csak van aki még mindig tud sírni hogy jaj maszkhordás meg maszkhordás a moziban brüh brüh. Sírjál már. Orvosok szerinted sírnak akik 10en plussz órákat vannak teljes menetfelszerelésben? Na ugye.
    Egyébként meg simán le lehet húzni. No way Homeot maszkban néztem mert nem ettem csak néha ittam de a Mátrix 4nél én is levettem mert popcornoztam.

  7. Ti miről beszéltek? Tavaly nyár óta 5-6 alkalommal tuti voltam moziban, soha nem volt rajtam maszk és másokon sem.

  8. Én már megszoktam ezt az életet, szívesebben nézem otthon nagy tévén hifin a filmet, és senki sem csamcsog, rugdos, röhögcsél mögöttem.
    Persze ha fél évet kell várni, hogy a mozin kívül is megjelenjen, elmegyek rá.

  9. Érdekes ez a Hangyanő, a képregényben kicsit nagyobbnak tűnik. Már csak három hét!!!! Awawawa. A Flash után ezt várom a legjobban és ide bárkivel fogadok 10 euróba, hogy a Flashpoint vége az lesz, hogy Battinsont integrálják a DCeU-ba, akármit is mondanak a készítők.

  10. Ez a vöröses gothami hangulat egyébként engem megvett kilóra, tök egyedi imázst adtak ennek a rebootnak.

  11. Mate815: reklámozd is, hogy nem tartod be a szabályokat :D nyilván a mozi nem mer szólni, de elvileg maszkot kell viselni a teremben, tudod, hogy ne ölj meg másokat esetleg, bár nyilván egy pókember nem 50 fölötti oltatlanokkal van tele.

  12. A Pókembert pont nem láttam. Ismétlem senkin nem volt maszk. Mindenki evett, ivott. Tisztában vagyok a szabályozással csak éppen annak nincs semmi értelme. Ha eszel, iszol nem fertőzöl, értem. Ugyanez igaz bárokra, éttermekre is. Nulla értelem.

  13. Mate815: persze h fertőzöl közben, ki mondta h nem? már persze ha tünetmentes fertőzött vagy.

  14. Aki fél a vírustól, maradjon otthon. A többiek meg hagy zabálják a nasit és szórakozzanak a filmen.
    Egyetéktek, jók a poszterek, a film is annak tünik.

  15. A mozi szürkezóna. Helyben fogyasztható élelmiszert árulnak és egy nagy vödör popcorn betarthat 2 óráig. Szabály van, de nem betartható, ezért nem szólnak. Ha vettél egy üdítőt, már nehéz beléd kötni, még pohártártó is van. A mozik se akarják, hogy megbüntessék vagy bezárják őket, nem azért hunynak szemet, mert féltik a vevőkört, hanem mert pontosan tudják, hogy ellenőrizhetetlen a sötét vetítőterem, ki nem fogyaszt semmit, ki mikor húzta le a maszkot. A fertőzésről meg annyit, hogy úgyis mindenki megkapja, ez a hivatalos narratíva, csak nem mindegy hogy mennyi idő alatt, a kórhazak terheltsége miatt. De azok most, köszönik szépen, jól el vannak, relatíve kevés beteggel, úgyhogy nem gondolnám, hogy közvetlen fenyegetést jelent egy maszk nélküli mozizó, bár én sem bíztatnék senkit arra, hogy ne tartsa be a szabalyokat. Én nem vagyok aggályoskodó, de azért próbálom betartani a maszkviselési szabályokat, hogy ne okozzak kellemetlenséget annak, akit azzal bíztak meg, hogy ezt betartassa. Rossz lehet reggeltől estig szólítgatni másokat, úgy, hogy ha nem teszed, esetleg téged vonnak felelősségre, nem csak a moziban, hanem üzletben, vonaton, stb. Ezt kellene figyelembe venni.

  16. nyilván nem fognak senkit percenként ellenőrizni, hogy veszélyes-e önmaga vagy mások egészségére. feltételezik, hogy senki sem óvodás és saját maga is tud mérlegelni, mit vagy kit/kiket kockáztat a saját kényelme érdekében.

    “ha valaki fél a vírustól, maradjon otthon” -><- ha valaki arra sem képes, hogy egy maszkkal eltakarja az arcát a vírus terjedésének lassítása/megfékezése érdekében, az ne menjen emberek közé. megnézheti otthon is a filmet.

  17. Engem a főszereplő személye jobban visszatart ettől a filmtől, mint a maszk viselése… Valahogy nem tudom elképzelni Batman-ként… Bocs, de előítéletem van! Aztán ha tévedek, majd úgyis olvasom a filmről írt kritikában! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.