Elvis-előzetes

Júniusban nézhetjük majd, hogy Baz Luhrmann (Moulin Rouge, The Great Gatsby) miképp állt Elvis életének bemutatásához. Főszerepben Austin Butler és Tom Hanks. Utóbbi Elvis menedzserét alakítja.

Azt hiszem Luhrmann stílusa illik a témához így az előzetes alapján.

human
írta
2022. 02. 17. 21:30
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Elvis-előzetes” bejegyzéshez

  1. Eléggé meggyőző. Reméljük színvonalban, ha már zenés életrajzi film, inkább a Rocketman felé billen a mérleg és nem a Bohemian Rhapsodyval kell együtt emlegetni. A főszereplő is teljesen rendben van, így a trailer alapján.

  2. Igen tudom nem mostani film.Nem is szokták emlegetni, nemtudom miért, de azért James mangoldnak A nyughatatlan 2005)filmje Joaquin Phoenix/Johnny cash se kutya.
    A trailer eleje arra emlékeztetett,de utána már inkább Rocketman

  3. Ha jól emlékszem, akkor ő követte el a Rómeó és Júliát, majd utána a Moulin Rouge filmeket is. A trailer szuper lett. Egyedül Tom Hanks déli akcentusos hanghordozása tűnt ilyen Forest Gump 2 narrálásnak.

  4. Ennyi extázis pillanat egyetlen trailerben nekem kicsit sok volt. Amúgy is hosszú az előzetes, de 2x annyinak tűnt. Mintha nem lennének biztosak a dolgukban. Na de ez nem a filmet minősíti.

  5. pedig én is a nyughatatlannal akartam példálozni. Ennyi alapján szerintem az jobb:D de biztos csak azért, mert abban Phoenix játszott/énekelt és eszméletlen volt (Reese Witherspoon picit sok volt, de ő is meglepett, hogy tud énekelni:D

    Pont ugyanaz a sablon megy amúgy itt is, apró felnövéstörténet, karrierépítés, megzuhanás, dráma, tüdőt repesztő siker, útkeresés, meg a többi bevált recept..

    Ettől még lehet jó, csak egyelőre nem látom, mivel fog tudni újat mutatni.

  6. A tesztvetítés állítólag nagyon jól sikerült, az előzetes viszont túl kapkodós és lendülete se volt szerintem. És kicsit hosszú is.

  7. Elvis – A kezdet kezdete (2005) – csak egy tévéfilm, de nekem az az etalon a témában. John Carpenteré is csak tévéfilm volt, de szerintem az meg is maradt azon a szinten. Ez a trailer tényleg túl hosszú, és elég hiteltelennek tűnik. Elvisből valami politikailag elkötelezett, polgárjogi harcos művészt akarnak faragni. Amit eddig olvastam róla, ez nem volt rá jellemző. A szereplők, pl. Parker olyan mondatokat mondanak, amiket – megint csak az én elképzelésem szerint – sosem mondtak. Valaki itt csak egyszerűen nagyon fel akart ülni a Bohemian Rhapsody-vonatra, és biztonsági játékot választott egy kevésbé ismert, de érdekesebb történet helyett.

  8. Baz Luhrmann és a valóság? Aki legalább egy filmjét látta, vagy csak egy felet az ő mesevilágából, az is nagyjából képbe kell legyen, mennyire lesz “valósághű” egy Baz Luhrmann film.:)

  9. Most ez nekem nem jött be, se a vágás ritmusa, Hanks inkább paródiába hajlik ezzel a hájfej-maszkkal, a srác meg John Travolta Grease wannabe-nek néz ki, mint Elvisnek.

  10. “Pont ugyanaz a sablon megy amúgy itt is”

    mint szinte minden életrajzi filmben, ezért is remek paródia a Walk Hard, viszont ettől még lehet élvezni ezeket. A nagy kivétel az I’m Not Here, nézd meg ha eddig kimaradt.

  11. Mindenkinek csak ajanlani tudom, aki nem ismerne, hogy keressen ra, hogy “Baz Luhrmann sunscreen”. Aki ismeri, annak is remek alkalom, hogy frissitse emlekeit. Nagyon szivesen!

  12. jaj nem akartam szapulni Baz Luhrmannt, én szeretem az életrajzi filmeket.

    hosszú volt a hét (és még nem ért véget), hülyeséget kérdezek: I’m not here vagy I’m not there? Utóbbit emlékeim szerint feladtam valamiért, előbbi nem rémlik.. Walk hard eddig elkerülte a figyelmem, de akkor ezeket is kivégzem majd, köszi a tippe(ke)t :D

  13. Megjelenésében, mozdulataiban Kurt Russell kiválóan hozta Elvist, Val Kilmer pedig Jim Morrisont, de ezt a fickót maximum egy Cry Baby remakebe, vagy Grease 3-ba tudnám elképzelni.

  14. Méltánytalanul keveset emlegetett film ebben a témában még a Get on Up c. életrajzi cucc. James Brown története! Ajánlom, kiváló rendezés.

  15. Bohemian Rhapsody-t sajnos csak mostanában láttam. Óriási volt , kár ,hogy nem moziban néztük.Ez most biztos mozis lesz részemről!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.