Sosem létezett R változat az új Batman filmből

Matt Reeves leszögezte, hogy végig PG-13-nak tervezték a filmet, a besorolás határait feszegetve, nincs keményebb változat belőle. Vicces, hogy már itt tartunk, előre le kell inteni a fanokat, hogy ne csak “#releasetheunratedBatman” menjen mindenhol.

In my mind, the movie was always going to be a gritty, edgy, noir, thrilling spectacle that was PG-13. That was always what it was, but I always knew that we’d be pushing the limits of what that could be, and so we didn’t really have to cut anything. The promotional materials that you’re seeing, they’re fully reflective of the tone of the movie. There isn’t some special cut of this movie where it’s like, ‘Oh yeah, here’s the R rating that you’ve been desperately wanting, I didn’t have to suddenly start drastically cutting the movie or anything like that.

Matt Reeves
human
írta
2022. 02. 17. 03:10
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Sosem létezett R változat az új Batman filmből” bejegyzéshez

  1. Oszt ha majd bukik el kezdik a fókuszcsoportokra fogni és pár hónappal később felmerül, hogy talán mégis van R, talán annyira kamu verzióban, mint a csodás BvS R verziója..

  2. BvS rendezői változat mérföldekkel jobb let mint a mozis, teljesen rendbe teszik a sztorit. Sokkal jobb az a film mint egy átlag MCU mozi.

  3. Mate815

    Látod pont ez a szomorú. Hogy egy kiba… rendezői változat kell egy filmhez hogy jó legyen. Miért nem lehet, hogy már az alapból moziba küldött verzió is értékelhető és ez csak rátenne még egy lapáttal?

  4. Cornelius: Igen ebben igazad van teljesen! Sok sebből vérzik a film, szerintem inkább a stúdió tette tönkre mint Snyder. Hogy on topic is legyek nem a besoroláson fog múlni az új film sikere. Eddig nagyon felemás nekem, nem tudom hová tenni. Bízom benne kellemes csalódás lesz!

  5. Batmannek felesleges is lenne az R. Reeves filmjei meg a Let me in remake-en kívül mind pg-13-as volt.

  6. @3. Cornelius: Mert Amerikában komolyan veszik a besorolást, és tényleg nem engedik be a kölköket az R-es filmekre.(Itt még a Jokeren is nyüzsögtek esti vetítésen a 10 évesnél fiatalabb kiskrapekok.) Ha egy stúdió bevállal egy R-es filmet, akkor kapásból bevállalja, hogy akár a közönség felét is elbukhatja az USA-ban. Arrafelé nagyon sokszor a teljes család megy filmezni, és ha a gyerek nem mehet, akkor általában a szülő sem megy.
    Emiatt jól ki kell számolja a stúdió, hogy vajon hoz-e annyi plusz nézőt az R, mint amennyit elbukik rajta. A Deadpool-nál bejött, de ez nagyon necces szituáció. Dollár százmilliókról van szó.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.