SAG díjak: a színészek döntöttek 2021-ről

Tudjátok, a színészek szakszervezete minden évben visszatekint a legjobb alakításokra, és tegnap este megtették ezt ismét – a jelöltek itt vannak. Igazság szerint az Oscaron is sokan szavaznak innen, szóval kicsit átalakult az ottani verseny a mostani eredmények alapján. Mondjuk ki látta ezeket a filmeket az “átlagnézőkből” az is kérdés.

  • Szereplőgárda: CODA
  • Főszereplő: WILL SMITH / Richard Williams
  • Főszereplőnő: JESSICA CHASTAIN / Tammy Faye Bakker
  • Mellékszereplőnő: ARIANA DeBOSE / Anita / WEST SIDE STORY
  • Mellékszereplő: TROY KOTSUR / Frank Rossi / CODA
  • Kaszkadőrgárda: NO TIME TO DIE
  • Életműdíj: HELEN MIRREN
human
írta
2022. 02. 28. 17:19
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “SAG díjak: a színészek döntöttek 2021-ről” bejegyzéshez

  1. Ezt a CODA nyomást nem értem egyáltalán. A francia verzió fényévekkel jobb, mint az amerikai. A szereplőgárda meg még inkább, a faterről nem is beszélve.

  2. 1: Szerinted jobb…a valóság,hogy nem jobb, sokkal jobb film a remake. Divat szidni a remake-eket, de itt hülyeség ezzel dobálózni.

  3. Ez van. Tammy Faye-t még annyira sem méltatta egyik hazai forgalmazó sem, hogy behozzák. Így csak elképzelni tudjuk, hogy Jessica milyen jó volt benne.

  4. @Watchmen:
    Tervben volt a hazai bemutató. Csak ezt is – mint általában a legtöbb Oscarra gyúrt filmet – jó kései időpontban, február 3 tervezték bőven a netes megjelenés utánra. Azóta átkerült dátum nélküli szekcióba. Így igen, esélyes hogy már nem hozzák be.

  5. Én mindegyiket láttam, és kb mindegyik jó helyre is ment. A CODA-t még ősszel láttam és már akkor úgy voltam vele, hogy kb az egyik legjobb film lesz tavalyról. És valóban így van, most hogy már sok minden egyebet is láttam. Azt nem tudom, hogy mennyire jobb vagy nem jobb az eredetinél, de ez így önmagában is megállja a helyét, szuper alakítások vannak benne és a sztori is remek. És ne feledjük, hogy egy igazán kis filmről van szó, szóval szuper, hogy az Oscar-jelölésig menetelt.

  6. A díjazott filmek közül sajnos még alig láttam valamit, viszont Helen Mirren életműdíjával maximálisan egyet tudok érteni. :)

  7. CODA-nak meg egy pont!, én imádtam. Valószínűleg az Oscar-on / BAFTA-n nem lesz tényező, amit sajnálok, de a jelöléseinek örültem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.