The Bubble-előzetes

Az igen, Judd Apatow új komédiája április 1-én érkezik a Netflixre. Egy Covid-buborékban valami filmes stáb igyekszik befejezni a filmjét. Amolyan Tropic Thunder helyet, komédia film a filmforgatásról, csak hát nem háborúba mennek, hanem a világjárványtól vágják el magukat egy nagyon fontos blockbuster miatt.

Vajon mer marni a témában? Oké, kopasz fejről kokózás van, viszont a covid-bubble témában bőven van puskapor egy merész vígjátékhoz is akár, ami bizony leszedi a celebek korai reagálásait a helyzetre.

A hivatalos tartalom:

Kilógnak. Összejönnek. Kiborulnak. Egy nagy sikerű akciósorozat alkotói megpróbálnak leforgatni egy részt, miközben a karanténjukat töltik egy flancos szállodában.

A poszter alatt, amin a szereplőgárdát is látjátok, ott az előzetes. Sajnos nem feliratos, nem annyira kiemelt premier a Netflixnél.

8 hozzászólás a “The Bubble-előzetes” bejegyzéshez

  1. észrevettem, hogy mostanság, szmájli ide vagy oda, még ez is érzékenyen képes érinteni valakit, vagy bármilyen szempontból negatívan képes megítélni. wtf. a világ legtermészetesebb és legőszintébb dolga a nepotizmus. ha valaki egy munkát inkább x-nek adna, akkor addig jó, amíg nem hagyja magát befolyásolni a PC-mobnak.

  2. OFF
    ganf: Ha apáddal dolgozol a családi kisboltban az is nepotizmus. Nyilván találna mást is a helyedre, de nem fog keresni.

    ON

    Őszíntén szólva ez egy közepes filmnek néz ki, de Karen Gillan, szóval úgy is megnézem:) Hátha pozitívan csalódom.

  3. szokásos Apatow állatság :D mondjuk a Benedict poénon jót mosolyogtam. Egyetlen egy nyűgöm van, hogy mikoooooor szoknak már le a hányás arcunkbatolásáróól? Minek? Kinek? Miért kell? Mi értelme?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.