Jöhet a Godzilla vs. Kong utáni film?

Még nincs címe, nem tudni a rendező visszatéréséről, de az Legendary már tervezi a MonsterVerse… folytatását. Annyira nem meglepő, mivel ha eltekintünk attól, hogy milyen rossz volt a bunyós film, akkor csak a számokat nézve egy világjárványban nagyon jól teljesített, tuti haszonnal zárt.

Ausztráliában forog majd. Korábban az volt a pletyka, hogy a címe Son of Kong lesz, de ugye erre még ne pörögjön rá senki.

17 hozzászólás a “Jöhet a Godzilla vs. Kong utáni film?” bejegyzéshez

  1. Nem tudom nyugodt szívvel mondani, hogy jöjjön. Hiába látványos, ha egyre butább. Kiég az ember agya.

  2. Csak most már végre felejtsük el a gyerekeket, semmi értelmük nem volt eddig se.

  3. @ Mate815

    Jól indult a 2014-es filmmel?! :D
    Már abban is akkora marhaságok voltak, hogy fájt.

    De ami a legjobban fájt, az az, hogy Edwards betört a Monsters-szel, majd a nagy “hollywoodi buli”, élen a Warner-rel, szépen be is darálta őt. Kár érte. :(

  4. Nem lenne ezzel a szörnyes bulival semmi gond, ha nem lennének benne emberek, akiknek semmi értelmük. Például nagyon adnám, ha a belső Földön játszódna a sztori, tele szörnyekkel, emberi jelenlét nélkül. Warner vállalhatna egy merészet.
    Mert tényleg marha idegesítő, hogy a két legmenőbb szörny püföli egymást, majd váltunk egy 5 éves kislányra, aki szenved…

  5. @Alexejevic
    Azért az ne feledd, hogy a nézők többsége (Józsi és Icu, meg Bob és Mary) nem kíváncsi egy olyan filmre, amiben nem szerepelnek emberek és dialógusok sincsenek. A mezei nézőknek egyszerűen kellene emberek a filmekbe. Ezért nem készül normális Transformers film sem, ami nem a földön játszódik emberek között. A hétköznapi néző nem bevállalós, nem kísérletezni akar, kell neki az emberi szereplőgárda, hogy azonosulni tudjon. A Warner meg nem fog egy 180 milliós filmnél “merészet” vállalni.
    Igen, amiket írsz, tényleg idegesítőek és rosszak, de egyik stúdió sem fog majd’ 200 milliós nyári blockbustert csinálni, amiben csak szörnyek szerepelnek és egy szó sem hangzik el.

  6. 10
    Hat, sztem ezekben a filmekben nem az emberi szal hoanya volt a baj, egyszerűen csak szornyen (igen szornyen) unalmas es logikatlan bugyuta vmik, mert filmnek nem neveznem.

    1 reszt nem birtam a moziban vegig nezni, 3/4 ki kellett jojjek. 2. Reszt mar otthon nem birtam, a 3. nak a trailere us eleg volt. Ott mar lehet addig se jutok 🤣

    Lehetne amugy jo szornyes filmet csinalni, de akkor figyelni kene legalabb a szereploire. A meretaranyokra, a fizikara, képességekre, legalabb vmi saját logikája lehetne ha azalap logikat nem követi

  7. Endymion: emberi lépték nélkül ezeknek a filmeknek nincs tétje. Nincs ereje. Szükség van az összehasonlításra, máskülönben ezek csak gyíkok meg bogarak küzdelme egy majommal…

  8. Szódával simán elmentek az előző részek is, ettől sem kell sokat várni és úgy az ember nem koppan.

    “Például nagyon adnám, ha a belső Földön játszódna a sztori, tele szörnyekkel, emberi jelenlét nélkül. Warner vállalhatna egy merészet.”

    Jaja, én is ugyanezt mondtam régen, csak földönkívüliekkel. Az ember legtöbbször csak idegesítően csontra rágott adalék az ilyen filmekben.
    Viszont Endymionnak sajnos igaza van, túl kevesen néznék emberek nélkül, gondolom, a legtöbben képtelenek mással azonosulni, vagy csak nem akarnak.

  9. míg Reynolds kölcsönzi Godzilla fiának hangját, Cumberbatch ugrik be a sárkány szerepére

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.