Újabb Rata Alada anyag

A The Batman film utókampánya folytatódik, konkrétan kiadtak egy Jokeres jelenetet.

A karakter jobban benne lett volna a filmben, de végül levágták a szereplését, viszont így vannak vele ilyen plusz dolgok is.

human
írta
2022. 03. 24. 20:42
megjelenés
31
hozzászolás


31 hozzászólás a “Újabb Rata Alada anyag” bejegyzéshez

  1. Hú, a moziban nem voltam elájulva a filmtől, de ez most így a sötét szobában nézve odavert rendesen. Ahogy elnéztem a reakciókat, imádja majdnem mindenki, de szeretett volna szegény Jared Leto ilyen hatást kelteni pár percben.

  2. Szerintem k*rva jó! :O :D Nagyon durva volt ezt így látni, eszméletlen beteg.
    Ledger után megint lehetne így egy nagyon fasza, hidegrázós Joker. Most a Phoenix-féle J.-t direkt nem keverem ide. Leto amúgy szerintem csak a SS-ben volt szar, a Snyder Cut végén fasza volt.

  3. Nekem ez a figura már túlzottan is horrorisztikus. Elég sok Batman képregényt olvastam régen, de a Joker pont nem a külseje, megjelenése miatt félelmetes vagy érdekes. Persze értem én, hogy mindig valami újat, valamiben mást kell mutatni a közönségnek, de nekem nem jön be, hogy ennyire deformálttá tették. A haja, feje, bőre, arca. Egy roncs. Inkább olyanra kell megírni, hogy egyszerre legyen lenyűgözően idegesítő, izgalmas, de nagyon nyugtalanító. Nem pedig már alapból a megjelenésével. De elfogadom, hogy ez is egy interpretáció, csak akkor tényleg a karakter, a szöveg, a cselekmény is olyan legyen, ne csak a megjelenés.

  4. Barry Keoghan elég fain kis Joker lesz ha továbbra is terveznek vele valamit. A külseje nagyon Arkham játékok alapján lett és van némi Heath Ledgeres beütése is. Az külön tetszik, hogy tényleg látszik rajta hogy beleesett a savba és nem csak kifehéredett a feje. Szerintem illik ez a megközelítés a filmhez. Mondjuk az világos miért vágták ki. Batsy így sem volt még egy nyomozó zseni, ha még Jokertől is segítséget kér akkor még többen sírtak volna miatta. És hát kicsit karakteridegen is. Viszont így legalább annyit megtudtunk, hogy ez a Barry gyerek jó-e a szerepben. Mondjuk ettől függetlenül remélem hogy mellőzni fogják még legalább 1 film erejéig.

  5. Jól döntött Reeves, hogy törölte ezt a jelenetet, mert a film így is nagyon jól működött. Ez a Joker pedig kicsit elvitte volna a fókuszt Rébuszról.

    Ettől függetlenül, ez egy rohadt jó jelenet.

  6. Nem lepődnék meg ha egy mini széria keretében felvezetnék a karaktert. Kihagyott ziccer lenne, ha nem csinálnák meg…Akár az Arkham sorozat is szólhatna valamennyire Joker megszületéséről. Nekem tetszik ez a sötét megközelítés. Valószínűleg az “arcfelvarrós” változatot akarják átemelni a képregényekből. Így érthető a kinézete…Az egyik legelborultabb Joker lenne…

  7. Batman részéről igazán megfontolt húzás volt átadni egy gemkapcsokkal gazdagon megszórt mappát a mániákus mesterbűnözőnek. Az ilyen húzásoknak rendszerint mindig jó vége szokott lenni. Hiába, ilyen egy vérprofi mesterdetektív!

  8. Azt mondja az elején, hogy “almost our anniversary, isn’t?”, nem?

    Szóval ha 2 éve denevér, akkor még a karrierje elején lehetett nagy összecsapásuk és ő juttatta oda.
    Gondolom akkor most még egy ideig jegelik, nem hinném, hogy a következőben ellövik rögtön, jó lenne, ha a filmbeli Arkham nem a képregényekre jellemző átjáróház lenne.

  9. Őszintén szólva nem örültem, hogy már megint Jokert vezetnek fel, de ez a jelenet azért igen erős lett. Tetszene, ha a következő részben is csak az Arkhamban találkoznának beszélőn, és a harmadik részben lenne a főellenség szabadlábon. Barry fiúnak nem lesz egyszerű dolga azért, Heath nagyon magasra tette a lécet. Egyet értek Endymionnal, nekem is túlzás már ez a külső, remélem nem lesz öncélú…

  10. nem vagyok nagy képregényes, de hát az “ős” Jack Nicholsonos Batmanben is az volt, hogy savba esett ha jól emlékszem. az a karakter eredete, nem? akkor ez a kinézet kicsit sem túlzás.

    nem baj, hogy kivették. nélküle is jól működött a film. amúgy én is néztem, hogy bead neki Batmanus egy teljes nyomozati aktát mindenestül, folyton azt vártam, hogy Joker szétcincálja az egészet.

  11. Ne már, nehogy már megint ő legyen a főellenség egy újabb Batman második részében. Ennyire ne legyenek már repetitívek. A többiek véleményét osztom, inkább jöjjenek még más ikonikus Batman ellenfelek mielőtt megint Joker lenne a főgenya.

  12. Amúgy Reeves mondta hogy ez a joker egy gyerekkori betegségnek köszönhetően néz ki úgy ahogy, szóval ezt a savas témát felejtsétek el.

  13. Jero – olvastam és arról is írnak, hogy olyan lesz mint Jerome Valeska volt a Gotham sorozatban (azt véletlenül elég jól ismerem) hogy levágott arcot műt magára és attól olyan durva.

    de a többit, a gyerekkori dolgot azt szerintem az örökös vigyorgással kapcsolatban mondta Reeves, szóval hogy nem azért vigyorog, mert valami fizikai sérülése van, hanem mert gyerekkorában történt vele valami és azóta nem tud leállni vele.

    különben ez is Valeskás, ez a gyerekkorból maradt kattanás. de marha jó Joker volt az a nem is igazi Joker, uh. Cameron Monaghan. nagyon szerettem.

  14. A Joker…megint…már unalmas. 20 millió egyéb karakter van az univerzumban, aki B. ellenfelei, de már megint Joker.

  15. Szerintem nem rossz. Jó, a gemkapcsos iratkupac tényleg gáz, de Barry a killing of a sacred deer után úgymond még mélyebbre viheti a szemétláda lécet😄 ha a folytatásban rá emelik a fókuszt, nem keseredem el, kíváncsivá tett ennyivel is

  16. A hardcore fanok már ki is szúrták, hogy egyik snittről a másikra eltűnik egy gemkapocs a nyomozati anyagról. Megőrülök, ha tényleg ezáltal fog meglógni Arkhamból a folytatásban.

  17. @blady
    25 kommentet kellett rá várni, de végre valaki megemlítette a Killing of a Sacred Deert – referenciaként én is ajánlom mindenkinek. ;)

  18. @Endymion
    Nem tudom, mely képregényeket olvastad, de azért Joker egy elég bizarr fizimiskájú akárki volt mindegyikben, szándékosan természetellenesen elnagyolt vonásokkal. Pl a Killing Joke képregénytől gyerekkoromban konkrétan rémálmaim voltak.
    @Malachi:
    Tényleg savba esett, a Nicholson-os is korábbról vette. Pl az említett Killing Joke képregény is elmeséli, hogy ráveszik valami rablásra, mert meg van szorulva, de kiderül, hogy csak felhasználják. Az üzembe, ahová betörnek, van valami cucc, amibe beleesik, mikor a zsaruk rájuk törnek. A gyerekkori betegségre én nem emlékszen egyik interpretációból sem, de végül is nem zárja ki a savat. A Ledger féle Joker is említi, hogy az apja vágta fel a száját gyerekkorában (bár előad egy barátnős verziót is) ő viszont amúgy nem torz, szóval ő jobban borítja a képregényes eredetsztorit.

  19. Scorpion82: A Killin Joke-ban Joker elmeséli ezt a rablós, savba esős sztorit viszont azt is hozzáteszi, hogy ha muszáj egy eredet történet akkor ő a multiple choice-t preferálja, mikor, hogy emlékszik tehát a Ledger féle verzió totál hű ehhez.

  20. Úgy voltam vele, hogy annyiszor szerepelt már Joker a filmvásznon, hogy egy kicsit sem hiányzik már ellenségnek hiszen lerágott csont. Viszont ezt a Jokert akár már 2. részben szívesen látnám, ez a megjelenítés nekem nagyon újként és egyediként hat. És amúgy elég para :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.