A Top Gun: Maverick új előzetese

Ki a fene tudja tanítani a legjobb pilótákat, a kőkemény fenegyerekeket? HÁT MAVERICK! De csak IceMan ajánlásával kapja meg a munkát. Mit tud adni a tengerészetnek az öregfiú?

Szinkronos előzetes is van itt.

A szinkronos:

human
írta
2022. 03. 29. 17:01
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “A Top Gun: Maverick új előzetese” bejegyzéshez

  1. Éljen a CCP. Tajvan az Kína. A hongkongi dollár szar, a kínai jüan a menő. Az ujgurok végre dolgoznak. Kérek még Sinopharmot, az a legjobb. Ha ezt folytatom, talán még beraknak a következő részbe.

  2. Na ez jóság lesz :) Ha csak céltalan repkednek 90 percig, nekem már az is megfelel. RAFALE FRENCH NAVY PILOTS – CHILLOUT videókat is el tudom nézegetni projektoron hosszú hosszú ideig, pedig abban sincs sok story, de a látvány.. ahhhh :)

  3. Tudom, hogy egyáltalán nem én lehetek a célközönség – mivel engem rohadtul nem tud érdekel, ahogy hadigépek röpködnek az égen, de az ilyen filmnek amúgy van “története”? Anno láttam a Top Gun-t, de jóformán semmmi nem maradt meg annak a sztorijából. Ha jól sejtem, az ilyen filmnek az a lényege, hogy vasmaradak, gépek, gyorsan röpködnek, ki az ügyesebb pilóta, de mivel nem háborús film, éles bevetések és harcos nincsenek, szóval csak szimplán röpködés, és e köré kellene valamiféle történetet kerekíteni, meg karaktereket.
    Szóval van kézzelfogható története? Nem tudom, megnézzem-e, ezért kérdezem.

  4. El nem tudom képzelni hogy ez hogy nem lesz bukta. 2022-ben röpködést nem lehet eladni. Írom ezt úgy hogy a régit sokszor láttam és abban az időben jó volt.

  5. Az év legnagyobb sikere lehet az USÁ-ban, tekintettel a világpolitikai helyzetre. Ez patrióta film, az első is az volt, bár enyhülő hidegháborús környezetben, most meg Putyin atommal fenyeget. Kb. mindenki meg fogja nézni az amcsiknál. Nem erre készült – nyilván, de ennél nagyobb aktualitást elképzelni sem lehet.

    Egyébként meg már nyilván írják írják a 3. rész sztoriját, Tomnak vissza kell jönnie éles bevetésre, és abban már lehet MIG-ek szétlövése ezerrel.

  6. Endymion: igen, az elso resznek van tortenete. Maverick szive a tet, aki erosen huz a meleg oldalhoz, de a szoke kikepzono nem adja fel, es mindent megtesz, hogy visszarantsa a hetero oldalra. Keress ra youtube-on hogy “Tarantino Top Gun”, Q.T. nalam jobban elmagyarazza ;-)

  7. Misi85: érdekes, én azt nem tudom elképzelni hogy lehetne ez bukta.

    Szóljon a harang aztán csapassuk, Goose Junior nyomja a ‘Great Balls of Fire’-t, mi kell még?

  8. nekem az tetszett, amikor a csaj hasán sütötte a szalonnát! meg a multipupiloptómia.

  9. Úúúú!!:D A Múltipupiloptómia az nagyon bonyorúlt
    szemműtét és a végbélen keresztűl csinalják. Pancser azt meg ugyebár sosem engedné :D

  10. na, akkor pláne. de ha most nem lesz kézifékes kanyar, akkor bukta az egész film. az gyönyöhűszép jelenet volt. Ramadaaa!

  11. elnézést az offért, de nekem úúúúgy hiányoznak ezek a fajta vígjátékok :D simán elbírt volna egy 3. részt is az a nagy pukk:D

  12. Egyébkét vannak, csak szarok. Volt a Sikollyal, meg a csillogó vámpíros filmekkel, a kalózos… Csak hát vállalhatatlan ócska gagyi az összes.

  13. Bármennyire is gondolkodom, egyszerűen elképzelni sem tudok ennél érdektelenebb filmet. Viszont vígjátéknak lehet, hogy jó lesz. Amikor az előzetesben jön a vágókép a bajszos Miles Tellerről, hangosan felröhögtem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.