Mi a fene van a Beverly Hills Cop 4-gyel?

A Netflix lesz a film forgalmazója, és találtak rá egy új rendezőt Mark Molloy személyében, aki úgy tűnik Apple reklámokat forgatott korábban, rövidfilmeket. Amúgy Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezte volna eredetileg, de inkább elmentek Batgirlözni.

A jelenlegi tervek szerint Murphy visszatér Foley-ként. A film továbbra is csak “in development”, avagy nem rohannak forgatni, hanem még a sztorin és hasonlókon kotlanak. Legutóbb ugye 2 éve hallhattunk róla.

9 hozzászólás a “Mi a fene van a Beverly Hills Cop 4-gyel?” bejegyzéshez

  1. Hosszú évek után nem rég megnéztem újra az első két részt. Nagyon fasza old school akció filmek, király humorral és szerethető főszereplőkkel, Murphy hibátlan. Nagyon érződik rajta a 80as évek és minden ami ezzel jár, nem tudom manapság mennyire tudna működni. R besorolás nélkül néki se álljanak.

  2. Az első kettő alap, de a harmadik sajnos már egyáltalán nem volt jó úgy, hogy szétment a Foley-Rosewood-Taggart trió, mintha egy tök más film folytatását néztem volna.

    Így a 4. résztől nem várok sokat, aztán lehet, pont ezért fog majd bejönni.

    De igen, az R az lehet, hogy kéne, a mai PC világban nem tudom, milyen Foley-t kapnánk.

  3. Az első rész az a film amit a legtöbbször láttam, tiszta szívemből szeretem. A második jó, de valahogy anélkül is elvagyok (egyszer láttam össz-vissz), a harmadikról pedig nem véletlenül mondta a fekete identitását meglelő Peter Griffin a “népe” sorscsapásait felsorolva, hogy “Ott voltam, amikor bemutatták!”. Márcsak e sorminta alapján is azt mondom, hogy nem kéne folytatni.

  4. Nagyon Coming 2 America – érzésem van, de felőlem csinálják, legalább sokan újranéznék (vagy akár megnéznék először) az eredetit, nekem most konkrétan kedvem is támadt hozzá.

  5. + Tippelek egy olyat, hogy a Ryan Reynolds – The Rock – Kevin Hart – Henry Cavill sorból legalább egy benne lesz :)

  6. Csak ne az legyen, hogy kap egy nagyszájú fiatal ficsúrt, aki poénkodik az öregedésén. Billy 64, Taggart 74, simán vissza lehetne hozni őket, max nem ugrálnak annyit.
    Sajnos Willisszel a Die Hard 6. már jön fog összejönni, a Bad Boys mélyponton és Smith sallerja miatt azt is valószínűleg jegelik, így kizárásos alapon erre vevő lennék.

  7. Inkább legyen “Detroiti zsaru” ilyen soft reboot.
    Öreg mellé vmi fiatal(abb) akár börtönből kiengedett 48 órára….érted….48 óra. Meló közben cameo a Robotzsaruval.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.