The Northman végső előzetese

A sorsod elől nem menekülhetsz. A The VVitch készítője brutális bosszúfilmmel jön Amerikában a hónapban (itthon csak május 19. Az Északi). Egy viking srác apját megölik benne, bosszút fogad, és sok évvel később be is váltja ezt iszonyat véresen.

Nyilván a film tempója nem lesz ilyen kemény, mint az új előzetesé, de akkor is rohadt várós. A kritikai fogadtatása eddig remek.

human
írta
2022. 04. 13. 20:27
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “The Northman végső előzetese” bejegyzéshez

  1. Nem tudom, engem még mindig iszonyat zavar a pózerkedés az előzetesben. Egy természetes mozdulatuk nincs, csak beállás, meg feszítés, ill. a Conan a barbár film eleji kivégzős jelenetének másolása. Az egész olyan mint egy rossz B mozi.

  2. Nekem a Mel Gibson féle Rettenthetetlen ugrott be erről. Azt is így reklámozzák vajon? Véres meg brutális meg holy shit? Vagy az csak egy sima kosztümös filmnek számított anno? Sokat változott a világ… én azt kisfiúként úgy néztem, mintha kalandfilm lenne de ezek alapján meg se nézhettem volna :D
    Kíváncsi vagyok összességében ez milyen lesz.

  3. A VVitch nagy kedvenc volt, úgyhogy én szétvárom!:)

    Ezt a trailert se nézem már meg addig!:) (Kár, hogy majdnem egy hónapos a csúszás az eredeti premierhez képest, de sebaj:))

  4. A pozerkedes tenyleg zavaro, de ettol meg bagyon varom. Iden talan a legjobban várt

  5. Nrglord: mivel az stúdió blockbuster volt, így nyilván máshogy reklámozták. változott a világ, mert a Braveheartot most be sem rendelnék, Ridley Scott az utolsó aki néha tud véres kosztümösre pénzt szerezni. Amúgy ha már Gibson, akkor az Apocalypto a jobb hasonlítás inkább.

    Amúgy a Braveheart előzetese https://www.youtube.com/watch?v=nMft5QDOHek

  6. Némileg off, reagálva a beállásra, feszítésre és pózerkedésre: érdemes a viking történelemről olvasgatni, milyenek voltak a harcokban, hódításban, hogyan tartották rettegésben a különböző területeket, többek között a megjelenésükkel is. Elég sok fennmaradt korabeli beszámoló, krónika írja le, hogy már a puszta látványuktól is rettegtek az emberek; istenszerű, legyőzhetetlen ellenfélnek látták őket. Mintha harc közben transzban lettek volna, minden izmuk, idegszáluk megfeszülve, nem törődve a sebekkel, vérzéssel, csak fáradhatatlanul mentek előre. Amúgy ez nem egy árván maradt, a gyásztól megkattant, az egész életét a véres bosszúra felépítő pasi története? Nem csodálom, hogy nem nagyon van olyan jelenet vele, ahol kedélyesen játszik a gyerekekkel. :D Egyébként az előzetes elején halál lazán meg jókedvűen megy a gyújtogatás.

  7. Nálam minden jöhet, ami vikingekkel kapcsolatos.
    Egyik legjobban várt film idén.

    Kicsit off,
    akinek kimaradt az Assassin’s Creed Valhalla és csípi a vikingeket, annak erősen ajánlom pótlásra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.