13 hozzászólás a “Ezt hogy gondolták?” bejegyzéshez

  1. dehogy teljesen jó ez a poszter! XD
    dobáljunk rá karaktereket – köztük olyat is, akiről az sem tudjuk, hogy kicsoda, hiszen még bevezetve sem lett – , ahogy az amúgy olyan blockbustereknél szokás, ahol emberek a főszereplők, nem pedig… nos, a dínók. :D
    az elmaradhatatlan fááááklya! azon besírtam! :D
    amúgy ez most egy arany/kincskeresős kalandfilm lesz?
    indiana jones és a dínók elveszett világa :D
    az alsó karakterek a csontváz előtt, a felső karakterek a csontváz mögött, mindenki másfelé néz. mi a koncepció? meg kell találni a t-rex csontvázas aranyérmet? (igen, tudom, hogy az egy nagyon elcseszett borostyán lenne, duh!)
    mondjuk az vicces, hogy ez a gagyi poszter, amit akár én is összedobhattam volna, szerintetek jó és teljesen rendben van. ne legyen már ennyire alacsony az elvárás!

  2. Meg kellett néznem, hogy az előző rész mennyit tejelt pontosan. Szóval 1,3 milliárdból nem futotta egy normális graphic designerre aki összedob egy kicsit sem Az elveszett ereklyék fosztogatói vagy Jungle Cruise-ra hajazó posztert. Bravó!

  3. Sztem is gagyi, B filmeket idéző poszter. Pedig én előbb a képet láttam és csak aztán olvastam el a címet, szal nem befolyásolt human.

  4. Nem rossz ez a poszter, olyan, mintha még csak vázlatterv lenne. Tetszik az irány, átment gagyiba a filmszéria, és a marketinganyag önironikusan reflektál rá. Remélem. Egy ilyen hangulatú filmet is szívesen megnéznék, bár az kár, hogy a már amúgy is megkopott fényű franchise-t gyalázzák tovább. Valami külön filmnek inkább. Találja ki, aki ért hozzá. Én szóltam…

    Endymion, egyetértek, de szerintem ha Laura Dern karaktere képét valami ütősebbre cserélnék róla, meg a két ismeretlent nem erőltetnék, és kicsit még ezen-azon változtatnának, teljesen elfogadható lenne annak, ami.

  5. * ismeretlen karakter. Vagy csak én nem emlékszem, volt valamelyikük korábban? Akkor viszont nem hagyott mély nyomot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.