Kecsap: Minecraft, It Takes Two, Streets of Rage, Persuasion, Sabrina, The Water Dancer, The Kill Room, Jackass 4.5, Being Mortal, Animal Farm, God’s Creatures

Jason Momoa-val tárgyalnak a Minecraft főszerepléséről. Még most sem tudni mikor lesz kész, pedig hát pár éve kitűzték a mostani márciust, ami már elmúlt, igen.

Az Amazon tervez filmet készíteni az It Takes Two játékból. Pat Casey és Josh Miller (Sonic the Hedgehog , Sonic the Hedgehog 2) írja. Egy válás alatt levő párról szól, akik belekerülnek a lányuk babájába és közös feladatokat hajtanak végre.

A John Wicket és Nobody-t író, a Die Hartot készítő Derek Kolstad a Streets of Rage játékból filmet szeretne, és úgy tűnik egy előzetes tervvel megszerezte az Escape Artists stúdió támogatását. Mondjuk bárhogy lehet adaptálni, pár igazságtevő elken mindenkit az utcákon.

Itt egy cikk a Face/Offról csak úgy.

A Netflixre jön a Persuasion, ami egy Jane Austen adaptáció. Ezek a képek jöttek belőle, amik alapján nem értem miért volt korábban “modern korba” helyezés az infók között.

A Sabrina képregény filmes adaptációt kap, amit Michael Sarnoski ír és rendez. Nem a tini boszorkányról van szó, hanem egy fiatal lány haláláról, és az ebben történő nyomozásról miközben a szeretteire tett hatását is bemutatja.

Nia DaCosta (az új Candyman) rendezi a The Water Dancer adaptációját. Hiram Walker van a középpontjában, aki szolgaságba született és fotografikus memóriája van, pedig az anyjára nem is emlékszik. Amikor majdnem megfullad egy balesetben, akkor törnek rá a régi emlékek és ez a szinte természetfeletti képessége, amivel a Földalatti vasutat segíti.

A The Kill Roomra összejön Joe Manganiello Samuel L. Jackson & Uma Thurman. Egy sötét thriller-komédia, amiben egy bérgyilkos és a főnöke bekeveredik a modern művészet világába.

Az AMC mozihálózat lézeres vetítőket szerel fel 3500 vásznához 2026-ra. Itt elfér ez az apró hír, mert az jutott eszembe róla, hogy itthon vajon mikor remélhetünk nagyobb fejlesztést. Elvileg a lézeres hozza az OLED szintet vásznon, vagy ha ezt túlzásnak érzitek akkor csak jobb a kontraszt, a maximum fényerő és a színek.

Orwell klasszikusa, az Animal Farm (Állatfarm) animációs filmes feldolgozást kap, amit Andy Serkis rendez Nick Stoller forgatókönyvéből.

Ez itt a God’s Creatures a képen, ami az A24 filmje Emily Watson & Paul Mescal főszereplésével. Egy esőáztatta ír halászfaluban egy anya a fia védelmében hazudik valamit, és ennek beláthatatlan következményei lesznek az ottlakók életére.

Aziz Ansari filmjének, a Being Mortalnak leállították a forgatását, mert Bill Murray csinált valamit és emiatt hivatalosan is panaszt tettek, amiről nem árulnak el többet. Nem érdemes találgatni.

A Netflixre jön ami kimaradt a Jackass Foreverből (ez a  Paramount+-on van:), avagy érkezik a Jackass 4.5, a fel nem használt jeleneteket összevágták egy filmnyire.

Elhunyt Jacques Perrin, akit a Cinema Paradisoból ismerhetünk.

Extra videónak Dafoe.

2 hozzászólás a “Kecsap: Minecraft, It Takes Two, Streets of Rage, Persuasion, Sabrina, The Water Dancer, The Kill Room, Jackass 4.5, Being Mortal, Animal Farm, God’s Creatures” bejegyzéshez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.