29 hozzászólás a “Ezen a nyáron szabadon rohangálnak a dinoszauruszok” bejegyzéshez

  1. De jó lesz moziban megnézni kétszer a Jurassic filmek maratonja után.
    Mivel ez az egyetlen nagyköltségvetésű dínós franchise és gyerekkorom óta megőrülök értük ezért nekem muszáj látnom akármilyen is lesz.

  2. Tényleg jöhetett volna Toretto és a család, ennyi baromság mellett fel sem tűnnének!

  3. Nagy egy baromság lesz az egész.Talicskázok az utcán, erre lenyel egy dínó… De a régi banda miatt mégiscsak nézős. Malcolm megint figyelmet terel, na az nagyon adja!

  4. Tetszik, jöhet. A második résznél biztos jobb lesz, szerintem az a legrosszabb Jurassic film.

  5. Mindig emelik a tétet. Több dínó, nagyobb, dínó, több hülyeség, teljes baromság.

  6. Ez nekem túl sok. Csodálatos az animáció, de ilyen rossz alapsztorit rég láttam. Pár tucat dinó elfoglalja a bolygót néhány év alatt? Na persze!

    Julianne Moore is visszajöhetett volna. Kiváncsi leszek, hogy a nosztalgia miatt védettek lesznek-e a régi karakterek.

  7. A vízből kiemelkedő szörny hidegrázós, a dinók elképesztőek még mindig, viszont a sztori és a főszereplők szokássá vált élethalál harca, amivel próbálják emelni a feszültséget, számomra kiábrándító!Mivel keveset járok moziba, szerintem a látvány miatt bevállalom, de helyén kezelve a dolgot, maradandót nem várva el tőle!

  8. OMG. :D Rettenetes nagy baromságnak tűnik. Azt a random rollerező csávót nem is értem. Olyan mintha békésen menne hazafelé a friss kiflivel, és abban a pillanatban venné észre, hogy “aztamindenitmekkoragyík”… az úgy most ott mi? :D
    Továbbá úgy tűnik, hogy Star Lord kézfeltartós Jedi mind trick-je már az összes dínónál működik, így azok csak aranyosan morognak rá, ahelyett hogy instant széttépnék.
    Első kritikákat azért megvárom, mielőtt rohannék érte a moziba. :D

  9. “rengeteg ember halálát okozó magassarkús csaj”
    ööö, mi?
    a kiscsaj (Maisie) engedte ki a dínókat, nem Bryce Dallas Howard karaktere

  10. @human: Most ezt úgy érted, hogy Claire mint a Dinosaur Protection Group vezetője, a dínók megvédésével emberhalálokat okozott? Ez azért elég közvetett, akkor már Masrani vagy Henry Wu jóval sárosabb. Claire-re egy személyben rákenni az Indominus kiszabadulását pláne erős lenne (és az okozta az egész káoszt – pl. a Pteranodonok támadása a főutcán), a T-Rex kiengedése meg nem tudom hogy egyáltalán bármilyen közvetlen emberhalállal járt-e, az első rész végén nem, és még a második elején a szerencsétlen fickót se a Rex ölte meg (utána meg ugye megint el lett fogva).
    (Ha nem így értetted, akkor nem tudom mire gondolsz, én a “rengeteg halál”-ról Maisie kiengedős akciójára asszociáltam, azért nem értettem hogy jön ide a magassarkúzás.)

  11. Alap, hogy mozi! Már nagyon várom. Ami elszomorít, hogy mivel Universal, nem lesz itthon belőle bd, uhd! :(

  12. Már ennyitől roppant kínos érzésem lett, a létező legrosszabb klisék sorakoznak a régi, híres jelenetek ötlettelen meggyalázásával felváltva. Hihetetlen, hova züllesztették ezt is mostanra. Nagyon erős Függetlenség napja 2 hangulatot áraszt.

  13. Fúbaz, az a motoros üldözés tiszta Halálos Iramban. Amúgy senki nem akarta így most utólag eltenni láb alól a kiscsajt, hogy kiengedte a dinókat a második film végén? Vagy börtönbe zárni örökre? Vagy odadobni vacsorának a dínók elé?

  14. Enzo: a T-Rex azért még okozott galibát a Camp Cretaceousban a kölköknek, meg mintha úgy rémlene, ki is nyírta abban az évadban az emberi ellenfelet, de biztos nem erre gondolt human :D

  15. Én továbbra is azt mondom, hogy ha tovább viszik benne az emberi klónozós vonalat valahogy, akkor én megbocsájtok minden klisét/bakit/agyeldobást.

    …és igen, az egyetlen franchise, amiben hasonló történik, úgyhogy JÖHET!

  16. Ááá az a rolleres tag tényleg mekkora, szakadok a röhögéstől! :D Meg ahogy előtte fennakad a raptor…Bottal sem piszkálnám meg ezt a filmet, szörnyűnek tűnik. Pedig az első részét ennek az új trilógiának bírom (kétszer lecsúszott moziban), de már a másodikat is inkább messziről kerültem.

  17. Hááát, nulla elvárással, kajakóma mellett lehet megnézem moziban, de ehhez már tényleg nagyon tompának kell lenni. A Prehistoric Planetet sokkal jobban várom…

  18. A trailer alapján annyi helyszínen menekülnek, hogy nem áll össze az egész, félek a sztori csak annyi lesz, hogy látványos meneküléseket össze tudjanak fűzni. A dínók meg mindig csak megjelennek bárhol is vagy, mint Statham a Fast akárhányban.

  19. Ez az a szint ahova soha nem akartam, hogy eljusson ez a film: hogy városokban futkároznak emberek között. Számomra ez annyira hangulatromboló. Nekem a dzsungeles / élményparkos sziget ezerszer jobban megdobja az alaphangulatot és ha tizenhatodjára is sziget lenne az alaphelyszín, azt se bánnám, de ez… pfej.

  20. MInden ami rossz lehet egy JP filmben benne van:
    – Gyerekszereplő
    – Városban dínók
    – Régi szereplők
    – Újrahasznosított jelenetek

    Persze ettől független megnézem, minimális elvárással…

  21. Adjanak CP-re egy tangát meg egy köpenyt, reptessék a dínók közé, marvel logót az elejére és bipidibámm minden jelenlegi förcsögő nyálcsorgatva nézi majd a remekművet.

  22. Az első Jurassic Park film iránti tiszteletből meg fogom nézni, csak hogy ötödszörre is emlékeztessen, mennyire nem tudta azt egyik folytatás se megkarcolni, se hangulatban, se libabőrben , feltúrbózott látvány ide vagy oda. Szerintem ezzel nagyon egyedül vagyok, de még a Jurassic Park 3 volt az, ami számomra méltó volt az elsöhöz. Az a film nem akart több lenni, mint amit egy dinós filmtől vár az ember: szög egyszerű bujkálós , menekülős kaland. És ez így volt jól. Semmi városi zúzás, godzilla-king kong utánérzés. Meggyőződésem, hogy azért nem volt nagyobb siker, mert már megásta neki az árkot az el***ott Lost World. A JW filmek, különösen a Bukott Baromság, pedig továbbvitte a LW “remek” hagyományait. Ráadásul az irreális dínóméreteket se tudják elemgedni a Lost World óta, ahol a fószer a T-rex lábujjai közé szorul.Ebben az elözetesben még a Carnotaurus-ok is akkorák, mint az első JP filmben a T-rex volt, holott az még egy kisebb elefánt méretét se nagyon érte el. Persze nem tudósoknak készült a film, én se az vagyok, de értek annyira a dínokhoz, hogy engem ez zavar…remélem legalább mutáns hibrid dögök nem lesznek…

  23. Okes. Megis minden egyes Marvel film bugyuta, perc 0-tol pontosan tudod ki micsoda, es hogy mi fog tortenni, ha nem, akkor funcionalis analfabeta vagy. Nincs tet. 10 evente irnak ki egy lenyegesebb szereplot. A fold megmenekul. Nagyreszt meghal a gonosz (vagy meg az sem, mert a kovetkezo reszben visszajon). Aztan tapsi, villany fel. Futoszalagon jon a kovetkezo, amit ugyanugy felzabal mindenki.
    A korites es a marketing az hu meg ha, ugyhogy mindenki tatott szajjal nezi. En is. Mert nekem errol szol egy popcorn film. Pontosan ennyit nyujt ez is. A nosztalgiafaktor miatt nekem tobbet is.

  24. de már megint ezek az egyenlőségjelek. Egy sztori felépítése is számít, nem csak azt, hogy mi a vége. A Marvel egyről a kettőre megy normálisan, ahogy iskolában tanítják, a Jurassic Wordök meg nem, hanem ilyen 10 dudás írta szaroknak érződnek. Annyira idegesítő ez a “tudni mi a vége” felvetés, hiszen a legtöbb sztorinak tudni mi a vége, még a drámáknak is, ez nem megfejtés, a mesélése számít. Nyilván ha neked a nosztalgia mindenre elég, akkor élvezd, de a két blockbuster között nincs egyenlőségjel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.