Elvisre mindenki rohan majd?

Baz Luhrmann ismét agyonzsúfolt filmmel érkezik, ami 2 óra 40 percen át bombázza majd a szemünket. Itt vannak az új poszterei.

human
írta
2022. 05. 18. 10:53
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Elvisre mindenki rohan majd?” bejegyzéshez

  1. Bár még nincs bejelentve hazai premier, de jó kis nyári mozinak ígérkezik ez az alkotás. Luhrmann miatt elvárások elég magasan! :)

  2. Már a plakátról süt a stílusa, ahogyan a Rómeó és Júlia, Moulin Rouge vagy a Great Gatsby filmeknél.

    A screenplay by sorban miért van kétszer kiírva a neve?

  3. Platschu:

    Ennek a kiírásának az az oka, mert Mr. Luhrmann köztudottan nem szereti a páros számokat, és így, hogy ötször szerepelhet, már kipipálta a kedvenc iskolai osztályzatát is egyben. És a páros számoktól való viszolygása sem kell, hogy eszébe jusson erről a plakátról.

    Komolyra fordítva a szót, röhej, hogy ennyiszer ott a neve.
    Persze,ezek ellenére is várom a filmet.

  4. Azért van kétszer ott a neve, mert a forgatókönyv egyik változatát Sam Bromellel közösen írta, aztán egy másik változatot Craig Pearce-szel. A WGA szabályai miatt mivel mindkét verzióból olyan mennyiség került a végleges változatba, hogy azt fel kell tünteni. Viszont mivel mindegyiket közösen írta valakivel, így ezeket így is kell jelezni.

  5. Köszönöm LasDen a magyarázatot.

    Kiváncsi leszek, hogy Austin Butler fog-e énekelni vagy Elvis hangját használják-e fel, esetleg lesz-e ilyen kevert hangzás. Baz Luhrmann nagyon ügyelt eddig a változatos és minőségi filmzenére, de itt maga a film szól az énekesről. A hozzászólásom elküldése előtt rákerestem és a színész fog énekelni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.