Margot Robbie és az Ocean’s Eleven prequel

A héten még több franchise körül hallhatjuk emlegetni a szőke démont. A Bombshellt rendező Jay Roach-ra bíznák a filmet, és hát az abban is szereplő Margot Robbie lenne a főszereplő. Még nem kapott teljesen zöld utat, csak fejlesztik, de ha látnak benne fantáziát akkor 2023 tavaszában foroghat.

Még ne dobáljatok semmit, mert hiába nem tudni a tényleges sztoriról sokat, azt már elárulták, hogy 1960-as évek és Európa mint helyszín. Feltehetően Danny Ocean anyját alakítja. Szóval Robbie a szódával elmegy Focus után újra szélhámosos filmben.

10 hozzászólás a “Margot Robbie és az Ocean’s Eleven prequel” bejegyzéshez

  1. Awww én imádom az Ocean filmeket. Ebben is látok fantáziát, csak ne olyan legyen mint a 8…na az az irány kicsit füstbe ment🤣

  2. Nem tudom mennyire kell ez nekünk… Egyébként a Focus teljesen jó volt csak a végét csapták össze.

  3. Volt már Danny lánytesója, ami letaglózó siker volt, most Danny anyja, ha az is befuccsol, akkor majd pár év múlva Danny tejtesvére, dadusa, bölcsis nénije, alsós tanára, takarítónője, illetve utolsó lehetőségként egy lány, akit random kirabolt a metrón.
    Hiszen kreatív ötletekből sosincs hiány!

  4. Feleslegesnek tűnik, de ha van rá igény, tőlem mehet, nem szoktam azon keseregni, hogy “meggyalázzák a kedvencemet!” :)
    De nem kell minden sztorit Ádámtól és Évától elmesélni.

  5. Egy havi fizumat mernem arra tenni, hogy volt raktaron egy felig kesz forgatokonyv, ami nem volt eleg jo ahhoz, hogy filmet merjenek belole csinalni es picit at fogjak irni, hogy elozmeny lehessen. Ez egyben azt is jelenti, hogy nagy az esely arra, hogy jo esetben is kozepes semmi lesz. De Margot, szoval mozi.

  6. aztán majd visszakanyarodunk az aggkorú Danny-hez akit majd Eastwood játszik :)) imádnám:D

  7. b*sszameg pont tegnap írtam hogy “tökmindegy mekkora beleerőszakolást kell tenni, de ha valamiképpen kötni lehet egy már létező IP-hoz akkor arra lehet költségvetést szerezni. (…) legyen film az unokatestvérről”
    Most akkor ezek szerint Danny Ocean anyja… Eskü ha csak annyi lenne hogy egy új heist film a 60as évekből még lehet hogy érdekelne is. De ezt a gondolkodásmódot lassan törvényileg kellene büntetni.

  8. ötlet szintjén baromságnak tartom, mert ha be is fut a sztori, akkor nem lesz annyi része, hogy beemeljen egy fiatal felnőtt Danny-t (= 3-4 rész után ennyit haladjunk előre az időben), akivel lehet vinni tovább a franchise-t. ergo a prequel értelmetlen. meg amúgy is, Danny Ocean nem egy popkult figura, így a családja meg pláne kit érdekel.

    viszont üzletileg – egy teljesen közepes Oceans 8 termelt globálisan 300 milliót, ami az Oceans név nélkül talán a fele ha lett volna, szóval még ezt is megtolhatja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.